فرق چندانی فکر نکنم داشته باشن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال ، پیشنهادم استفاده از همون خنک کننده ی پیش فرض AMD هست که همراه جعبه ی پردازنده موجود هست .
براش کاملا کافی هه .
اگه میخواید کمتر کار بکشید که توان کمتری مصرف کنه ، پیشنهادم اینه که down clock کنید (برخلاف over clock هست) . یعنی فرکانس اش را که الان 1050mhz هست را روی 900mhz بیارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کار را با نرم افزارهای مختلف مثل msi after burner میشه انجام داد .
آها . ببخشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی بازی آنلاین گفتید ، من ذهنم یه لحظه رفت به سمت بازی هایی که از درون سایت ها اجرا و بازی میکنند .
بله . انواع بازی های آنلاین که گرافیک بالایی دارند مثل call of duty آخرین نسخه اش و اینها ، کارت گرافیک بالایی را میخوان . اما باز هم سرعت اینترنت و شلوغی سرور هم نقش مهمی داره .
اما dota 2 ، از اون چیزی که مشخصات سیستم اش را توی اینترنت دیدم ، نه . چندان گرافیک قوی ای نیاز نداره . حتی در ریزولیشن 2k . احتمالا باید همین r9 290x ، حتی برای ریزولیشن 2k هم براش کافی باشه (البته طبق آماری که بعضی از سایت ها از مشخصات لازم برا این بازی میخوان ، اینو میگم . سایت اصلی اش را ندیدم) .
اگه نمیدونین مشکل از کجاست ، نرم افزار msi after burner را نصب کنید و در تنظیماتش ، از سربرگ monitoring ، مواردی که برای مشخصات سخت افزار مثل کلاک و عملکرد و دمای cpu و کارت گرافیک و فرکانس و میزان حجم اشغال شده ی حافظه ی گرافیکی و ram و میزان frame دهی را تیک بزنید و بعد برید بازی کنید و این اطلاعات را در صفحه ی بازی ، به نمایش دربیارید و هر وقت در بازی ، مشکل افت کارایی و فریم (که گفتید) پیدا کردید ، عکس بگیرید و اینجا بذارید تا شاید بشه کمک کرد .
نه . ربطی به اورکلاک نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
q9400 چیه که اورکلاکش ، چیزی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این جوری نمیشه نظر داد. باید کلا همون قضیه ی msi after burner اجرا بشه تا بدونیم کدوم قطعه کم میاره .
منظورتون ، دقیقا مدل Team Group XCALIBUR RGB DDR4 3600MHz CL18 16GB هه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه ولی ارزش خریدش نسبت به اونی که گفته بودم ، کمتر هه .
اگه میتونین ، سعی کنید از برند Gskile رم بگیرید .
6 تا فن ، شاید برای وقتی که کارت گرافیک فعلی (r9 290x) دارید ، بخاطر مصرف بسیار زیادش ، لازم باشه اما وقتی گرافیکی که معرفی کردم را بگیرید ، 4 تا فن پیش فرض خود کیس هم کاملا کافی هه و نیاز به اضافه کردن فن نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همه ی اینها با هم (با گرافیک r9 290x) ، مصرفش به 700 وات هم نمیرسه . بنابراین پاور 850 وات (همون مدلی که گفتم) ، کاملا برای اینها کافی هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاب و فن ها و این چیزها که مصرف شون هر کدوم 5 وات هم نمیشن .
اگه قطعه ای دارین که حتی در آینده هم میخواین بگیرین اما در لیست زیر نیست ، بگین :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این حال ، حداکثرِ مصرف سیستم تون ، 721 وات هست . بنابراین پاور 850 وات (اونی که معرفی کردم) ، کاملا براتون کافی هه .
چقدر میخواین هزینه کنین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr_mamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مانیتورتون ، فرکانس اش طبعا براتون مهمتر هست دیگه؟
چون معمولا برای پنل ips ، فرکانس بالای 60 هرتز تا جایی که من دیدم ، ندارن و همچنین Response Time شون هم زیر 5 میلی ثانیه نیست . بنابراین پنل های ips ، بیشتر برای طراحان گرافیک مناسب تر هه و برای گیمرهای حرفه ای مخصوصا که فریم بالایی بخوان ، چندان مناسب نیست . هر چند کیفیت رنگ شون عالی هه .
البته asus یا msi بود که اخیرا همچین مانیتوری زد اما هم توی ایران نیومد و هم بیاد ، احتمالا بسیار قیمتش گرونه .

Bookmarks