*MoJtAbA* (25-02-14), life24 (26-02-14), majid_master (19-03-14)
ممکنه لیست قیمتهاتون را بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid_master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پیشنهادم گرافیک حذف میشه و پاور هم ارزانتر میشه
این تقییرات حداقل 300 هزار تومان از قیمت هر سیستم کم میکنه
*MoJtAbA* (25-02-14), life24 (26-02-14), majid_master (19-03-14)
به نظر من از گرافيك داخلي استفاده كردن درست نيست مثلا از بازي كانتر ميگم توبازي شبكه Latency و fbs حرف اول روميزنه يه نفر يه Smoke بنداز FBs سيستم ها فكرنكنم جالب بشه
*MoJtAbA* (26-02-14), majid_master (19-03-14)
|
آرش جان قبل از apu های amd صحبت شما کاملا صحیح بود ولی قدرت گرافیک داخلی این سری از رده lowend داره خارج میشه و به midrange میرسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا حالا بیشتر از 150 دستگاه fm1 و fm2 به گیم نتها دادم و راضی بودند
کانتر به راحتی روی این سیستمها و مونیتور 19 اینچ (که معمولا استفاده میکنند) جواب میده
باز اگر دوستمون خواستند میتونیم یه برنامه بگذاریم از نزدیک یدونه سیستم را تست کنند (در صورتی که تهران تشریف داشته باشند) اگر خوب بود بقیه سیستمها را تهیه بفرمایند
AMD>INTEL (26-02-14), life24 (26-02-14), majid_master (19-03-14), mehrdad_ab (26-02-14), Mr.Gadget (27-02-14)
بله حرف نيما تاييد ميشه . نتايج تست و بنچ ها هم حرف نيما رو تاييد ميكنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (26-02-14), majid_master (19-03-14), mehrdad_ab (26-02-14), Mr.Gadget (27-02-14)
سلام . یک خورده تعداد پست ها زیاد بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من از سری pentium اینتل استفاده کنید بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک پیشنهاد نمیدم چون دقیقا بودجه رو نمیدونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا r9 240x برند سافایر با 1 گیگ gddr5 حافظه .
*MoJtAbA* (26-02-14), majid_master (19-03-14), SajjadKhati (19-03-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه کانفیگ کامل همراه قیمت قطعات بهم بدین؟
شامل کیس،مانیتور،ماوس،کیبورد
بودجم برای هر سیستم حداکثر 1/500/000 تومنه
اگه نتونم با این قیمت سیستم برای بازی گیم نت پیدا کنم کلا بیخیالش میشم چون زیره 13 تا سیستم صرفه اقتصادی نداره،بیشتر هم بودجم نمیرسه.
گلپسر ، Apu فقط به درد کسی میخوره که :
1) در حال حاضر زیاد نخاد واسه گرافیکش خرج کنه و بیشتر به قدرت cpu تکیه کنه و در کنارش هم یه نگاهی به بازی کنه
2) و همینطور در آینده بخاد گرافیک شو ارتقاء بده (اونم در حدی که تعیین شده)
اما برا کسی که بخاد سیستم گیم در حال حاضر تهیه کنه و بهترین کارایی رو داشته باشه خوب نیست. چون تو Apu ها ، نصف قدرت گرافیک هه و نصف دیگه قدرت cpu . ینی مثلا برای 7850K (که هنوز تو ایران نیومد و حدس میزنم که قیمتش حدود 600 تا 650 از اینا ها باشه) ، تو این 600 تومن ، حدود 400 تومنش واسه قدرت cpu هه خرج میشه و حدود 200 تا 250 تومن خرج گرافیکی میشه که اگه آدم بخاد مجزا تهیه کنه حداقل 100 تومن گرونتر در میاد ینی اگه با گرافیک مجزا حساب کنی ، دقیق نصف به نصف میشه ینی 400 خرج cpu و 350 خرج گرافیک (ینی 100 تومن حداقل صرفه جویی میشه اما چون از اون طرف خرج زیادی واسه cpu ای (حدود 400 تومن) میشه که تو بازی پول اضافه هست و در صورتی که cpu دویست تومنی هم راحت در این حد بازی گیم جواب میده ، پس 200 تومن خرج اضافه تر میشه که در کل نسبت به گرافیک مجزا باز شد 100 تومن خرج اضافه تر)
البته معمولا این روند نصف به نصف هست و نه در همه ی Apu ها (مثلا تو Apu 5700 این روند نصف به نصف بر عکس شده و قدرت گرافیکی نسبت به قدرت cpu ، به نسبت بقیه ی Apu بیشتره)
دومین البته هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ، بجز نسل کاوری ، بقیه ی Apu ها اصلا به صرفه نیستن که بگیری (چون یکی از مهم ترین ویژگی Apu اینه که بعدا میتونی یه گرافیک مجزا (که Apu ساپورتش کنه) اضافه کنی که قدرتش اضافه تر شه اما تو Apu های نسل قبل کاوری ، گرافیک های 2 نسل قبل ساپورت میشن (سری Radeon HD 6xxx) که هم کارایی لازم رو ندارن و هم مصرف بالاتری دارن و هم تو بازار تک و توک پیدا میشن و هم ضعیف تر ان به نسبت این نسل جدید)
سومین البته هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گرافیک و Cpu توی Apu چیز مجزا ای نیستن ها . ینی ادغام شده ان . من حالا اینا رو مجزا گفتم (قیمت شونو مجزا گفتم) تا بهتر درک کرد. وگرنه Apu ها مثل دو تا دستی رو میمونن که به هم جفت شده هه و هیش وقت از هم جدا نمیشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ینی این مال اون و اون مال این برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون تا حالا همیشه عادت کردیم که دو تا دست رو (گرافیک و cpu) از هم جدا ببینیم ، تصور دو دست جفت شده ای که باز نشه ، برامون سخته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید واسه همینه که مصرفشون چون ادغام شده ان ، این قد کمه و ...
چهارمین البته هم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در کل Apu به درد کسایی مثل من و امثال من میخوره که به نسبت بخاطر کارای و نرم افزارای نیمه گرافیکی و در کنارش یه کمم بازی و در کنارش بودجه ی کم (و همینطور بعدا با بودجه ی مناسب و تهیه ی گرافیک مجزای در حد 300 تومنی قدرت گرافیک رو دو برابر کنن) ، بخان از Apu استفاده کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (19-03-14), majid_master (19-03-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid_master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1500 بنظرم برای سیستم گیم نت زیاده پیشنهادم یه همچین گانفیگیه
ecs a55 + amd a4-4000 ~270
2x2gb apacer 1333 ~240
case ~50
hdd 500 ~160
power 330 green ~100
mon 19 sam/lg ~320
key+mouse ~40
مجموع رقمی حدود 1180 میشه
متاسفانه صحبت بر روی این پلتفرم زیاده ولی تا تستش نکنید متوجه نخواهید شد چه سیستم خوب و مقرون به صرفه ای برای کار شماست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (19-03-14), AMD>INTEL (19-03-14), armiiiiiin (07-04-14), D J V A H I D (19-03-14), javad_90b (19-03-14), majid_master (19-03-14), mehrdad_ab (20-03-14)
|
سلام
خسته نباشید
ببخشید نظرتون رو در مورد این سیستم هم میشه بگین:
main:giga ms2 pv h61
cpu : 2030
ram : 4gig corsair
vga : asus 210 1gig
power : asus
چنتا سیستم هستن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majid_master برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم بدی نیست ,ولی بحث اصلی سر بودجه هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
majid_master (05-02-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks