alksdj (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14)
بله دوستان گفتن
شما کامل هرچیزی که از این سیستم انتظار دارین رو بگید تا دوستان بهترین راهنمایی ها رو کنن
ولی یه چیزی رو مد نظر داشته باشین
کارهایی که با سیستمتون انجام میدید رو مثل مدیریت سایتتون و کار هایی که اگه یه اشتباه کنید کل دیتا هاتون به فنا میره رو با کار های گیمینگ یکی نکنید
یهو یه ویروس ورم میگره کل اسنادتون خراب میشه
پس کاملا کاربری یا انواع کاربریتون رو بگید
تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14)
با تشکر از نظرات دوستان!
نوع کاربری من شامل گیم و سرور می باشد.
ولی اگر با بستن سیستم سرور دسکتاپ می تونم کار گیم هم انجام بدهم ، پس نوع کاربری را راه اندازی سرور در نظر بگیرید.
اگر هم به نظر شما مناسب نمی باشد که سرور و گیم هر دو در یک سیستم باشند ، بنابراین با بودجه 8 میلیون یا کمی بیشتر بدون مانیتور سیستم سرور دسکتاپ برایم پیشنهاد بدهید.
ضمناً همانطور که عرض کردم قرار نیست سایت را بر روی سرور راه اندازی کنم ، فقط می خواهم فایل ها را آپلود نمایم.
به هر حال منتظر راهنمایی شما دوستان هستم
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 24-11-14 انجام شده است
Hessam II (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
|
خوب الان شما به چقدر هارد نیاز دارید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14)
چون برای آپلود سایت دانلودی می خواهم ، خودم که دلم می خواست 10 ترابایت باشه ، یا اگر می تونی سیستمی برایم پیشنهاد بدهید که بعداً بتونم هاردش را بیشتر کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما برا سرور نکات زیادی باید توجه کنین
کوچکتزین نکتش اینه که هاردای شما باید raid بشه برا بک اپ و پشتیبانی اصلا کار عاقلانه ای نیست که شما بخواین سرور رو با دستکتاپ یکی کنین کلا با هم فرق میکنن
خیلی در مورد این مسائل تو فروم بحث شده یکمی جستجو انجام میدادین اینکار رو نمیکردین
پ ن : راههای آسونتری هم برا دور ریختن پول هست
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14), Reza Eshraghi (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14)
دوست عزیز شما بگوید ما چکار کنیم ، ما همون کار را می کنیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من
من در حدی نیستم که بخوام به شما بگم چیکار کنین
ولی اینو بگم شما برای راه اندازی سرور خونگی خیلی باید هزینه کنین مهمترین نکته اونم پهنای بانده که یوزراتون بخوان استفاده کنن با کندی سرعت مواجه نشن
پیشنهاد من برا شما اینکه یه سرور مجازی تهیه کنین و اگه مطمئنین برا کارتون لازمه و به سرعت بالایی احتیاج دارین مثل شرکت ما بیاین از یکی از خدمات دهنده ها سرور اجاره کنین اونم هم پشتیبانی خوبی بهتون میدن هم درد سر اینترنت خیلی پر سرعت و پهنای باند ندارین
طرح شما نه توجیه اقتصادی داره نه عقلانی
برای دسکتاپتونم هم نسبت به بودجتون و گیمی که میخواین بازی کنین هزینه کنین
مثلا اگه مانیتورتون فول اچ دی نیست و یا میخواین یه دست فوتبال بزنین و......لازم نیست پولتون رو بالا یه کارت خداد تومنی بدین
من خودم الان هر از چند گاهی یه دست فوتبال میزنم یکمی دوتا2 انلاین بازی میکنم hawx هم بازی میکنم کلا این کارا رو با یه دونه ati 4850 میکنم که کارت 6-7 سال پیشه کاملا هم راضیم
بسته به سطح توقع شما داره دوست من
کلا میگم پولتون رو دور نریزین چون وقتی میاین اینجا مشاوره میخواین دوستان وظیفه خودشون میدونن که بهترین گذینه ها رو به شما اطلاع بدن اگه شما سطح توقع خودتون رو ندونین دوستان رو هم به اشتباه میندازین
پ ن : از استاتید معذرت میخوامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
دوست عزیز شما لطف دارید ، حالا به نظر شما از چه سایتی سرور اجاره ای تهیه کنم ، که مشکل سرعت اینترنت و پهنای باند نداشته باشم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمناً من خودم رشته اقتصاد درس می خونم ، به همین دلیل نظر شما و دوستان دیگر را خواستم تا با کمترین هزینه بهترین را تهیه کنم.
M3RS4D 50062 (24-11-14)
|
HostDL - Major Web Hosting Services - هاست دی البرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اکثر سایت های معتبر دانلود سروراشون رو از اینجا گرفتن
در ضمن برای کار شما همانطور که سهراب جان گفتند سرور اجاره ای بهتره
سرور خونگی خیلی دردسر داره و علاوه بر هزینه اولیه برای خرید هزینه های نگه داری بالایی داره
AMD>INTEL (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14), Rezasam1 (24-11-14), Shahryar (24-11-14), SOHR@B (25-11-14)
با این پست هایی که من دیدم فکر میکنم اخرش اینجوری شه
1.شما یه سرور اجاره میکنی.
2.و یه سیستم هم برای بازی تهیه میکنی.
(و به احتمال 100% میرین سمته چیپ ها X99 که اصلا هم ارزش اقتصادی نداره و یه چیپ Z97 هم کاره شمارو راه میندازه)
اقا پارسال ما یه پولی اومد دستمون تو دانشگاه گفتیم یه سیستم جم کنمیم برای چند سالی حالش رو ببریم همه کاریم قرار بود انجام بدیم با هاش از کار با اتو کد گرفته تا 3D max و برنامه نویسی و مجازی سازی سیستم عامل ها و . . . یه چیز ردیف دگه ولی الان من یه سیستم قدیمی دارم رمش رو کردم4 و گرافیکمم 630 (مشخصاتش زیره امضام هست )
الانم فقط یه لپ تاپ 1 تومنی برای وب میخوام همین
حالا علت این چیه که همه این کارو رو یه سیستم به این پایینی اومد بالا؟؟؟
الان میگم
چون تازه قرار بود کار باهاشو یاد بگیریم نه و ازمون و خطا های زیادی هم تا الان پشت سر گذاشتیم که هنوزم هست و ادامه داره ولی بازم همین سیستم میکشه و راندمان خوبی داره
ببخشید زیاد گفتم ,من جلوی بزرگترا جسارت کردم
(میتونی تاپیک خرید سیستم رو ببینی هم بخندی هم بتونی بهتر تصمیم بگیری)
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%DB%8C-46206/
AMD>INTEL (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (25-11-14), Rezasam1 (25-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks