Hessam II (22-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
باسلام خدمت دوستان گرامی ، من می خواهم سیستم برای گیم و سرور دسکتاپ بگیرم. به همین دلیل می خواهم سرور دسکتاپ بخرم که هم بتونم سرور برای سایتم داشته باشم و هم بتوانم کارهایم اعم از (طراحی ، بازی و ...) را بتوانم انجام بدهم. از شما چند تا سئوال داشتم؟
بودجه من حداکثر تا 12 میلیون می باشد. و فضای هارد 10 الی 12 ترابایت در نظر بگیرید.
1) آیا این چیزی ممکن است ، و شما این نوع سرور با نوع کاربری که گفتم را پیشنهاد می کنید؟
2) خرید این نوع سرور چه تفاوتی با سرورهای مجازی که سایت ها رائه می دهند است؟
3) سرعت آپلود در این سرورها چقدر است؟
همچین از شما خواهش دارم ، هر اطلاعات یا پیشنهادی در این زمینه دارید در اختیار بنده قرار بدهید.
با آرزوی سلامتی شما دوستان
Hessam II (22-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
|
kazaroonishahrsakhtafzar (22-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
سلام
کاربرد ها رو ترکیب نکنید بهتره .
هرکسی را بهر کاری ساختند
سرور برای سرور . کارهای معمولی هم براش سیستم جداگانه بگیرید بهتر هست .
سرور مستقل مزیت ها و معایب خاص خودش رو داره سرور اجاره ای هم به همین شکل .
سرور مستقل خودت با خودت طرف هستی . ولی هزینه بسیار بالاست . نیاز به بررسی دوره ای و یک متخصص برای راه اندازی و بررسی و دانش نسبتاً مناسب خودتون داره .
سرور اجاره ای به نوعی وابسته اید و تمام اختیارات دست خودتون نیست . هزینه اگر برابر خرید یک سرور فیزیکی توسط خودتون هم بشه ولی به صورت یک مرحله ای به شما وارد نمیشه و به نوعی یک مزیته !
Hessam II (22-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (22-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
به نظر شما چقدر باید برای سرور دسکتاپ هزینه کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممنون از نظرات شما ، به نظر شما من چه کار کنم، که نخواهم هر ماه پول سرور مجازی بدهمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط eshraghi2011 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال اول رو جواب ندادید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معرفی و پیشنهاد سیستم در هر رنج بودجه ای، کار دشواری نیست.
بستگی به جزئیات و سطح کاربری شما داره. شاید با 2-3 میلیون هم کار شما راه بی افته و نیازی به هزینه ی اضافی نباشه و از طرف دیگر شاید 12 میلیون هم کم باشه! این رو اهل فن می بایست نظر بدن. کسانی که متخصص در امور سرور یا حیطه ی کاری شما هستن.
برای شفاف سازی این موضوع، در مورد کاربری هاتون، جزئیات و توضیحات بیشتری بنویسید... .
kazaroonishahrsakhtafzar (22-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
سیستم سرور دسکتاپ اعم از قطعات اصلی ، کیس ، درایو نوری ، 10 الی 12 ترابایت هارد ، SSD ، کولر خنک کننده و مانیتوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما توضیح در مورد استفاده از سرور :
من این سرور دسکتاپ را همانطور که عرض کردم علاوه برای کارهای عمومی همانند (طراحی ، گیم و ...) می خواستم سایت بر روی آن راه اندازی کنم و سایت مورد نظر داری مشخصات زیر است:
1- قراره سایت را همانند سایت های دانلودی همانند دانلودها ، ایرانیان دانلود و ... باشد.
2- پهنای باند قوی جهت بازید کنندگان زیاد از سایت
3- آپلود با سرعت زیاد در این سرور
4- پشتیبانی قوی از دانلود از سایت (به طوری که تعدادی زیاد کاربر بتوانند همزمان چند فایل دانلود نمایند)
ضمناً قرار نیست من خود سایت را بر روی این سرور راه اندازی کنم ، بلکه قرار است فقط فایل ها را آپلود کنم
راستی به نظر شما سرعت اینترنتم برای راه اندازی این سرور با مشخصات بالا باید چقدر باشد.
آخرین ویرایش توسط kazaroonishahrsakhtafzar در تاریخ 24-11-14 انجام شده است
M3RS4D 50062 (24-11-14)
|
« دوستان لطفاً راهنمایی کنید »
بیشتر مصرف سیستم برای گیم هست یا سرور ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14), مهدی بهادرفر (24-11-14)
دوست عزیز همانطور که استاید محترم فرمودند اول باید کاربردتون رو از سیستم معلوم کنید تا اساتید بتونن بهتر راهنمایی کنن . مثلا برای سرور باید از مادربورد سرور استفاده بشه و همچنین cpu سرور ولی برای Game سیستم که مادربورد و cpu خوبی برای گیم انتخاب کرد
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14), Reza Eshraghi (24-11-14)
گیم در چه سطحی ؟! خود گیم خیلی حرفه ای بخواهید کار کنید به تنهایی 10 میلیون بودجه ممکنه نیاز داشته باشه مخصصاً اگر مانیتور با رزولوشن بالاتر از FHD هم نیاز داشته باشید به طور مثال ، بحث استفاده از سیستم برای آپلود که جای خود داره !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kazaroonishahrsakhtafzar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین حجم هاردی که نیاز دارید حداقل 2 میلیون بودجه رو به خودش اختصاص میده !!
alksdj (24-11-14), AMD>INTEL (24-11-14), kazaroonishahrsakhtafzar (24-11-14), M3RS4D 50062 (24-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks