shin08 (12-11-08)
من سوالم اینه شما کارهای گرافیکی رو در چه سطحی میخواهید انجام بدید اگر فقط فتوشاپ و از این حرفهاست که من با کارت 7300GT خودم دارم همین کارها رو انجام میدم
یکی از دوستان بگه کار سنگین گرافیکی چیه و چگونه اتفاق میفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تا هم ما بدونیم هم دیگران برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا برام جای سوال داره این مورد که این دوستمون میخواد با کارت چکار کنه که کلمه کار سنگین گرافیکی رو به کار میبره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
shin08 (12-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
این قضیه خرید سیستم 2 میلیونی داستان تا الان 6 صفحه ای شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا شما خودت مشخص کن برای هر قطعه چقدر میخوای هزینه کنی تا بقیه راهنماییت کنند مطمئن هم باش با این سیستم(اگر کاره تخصصی نکنی مثلاً تبدیل فیلم که کارت کپچر میخواد) بهترین قطعات رو میتونی بخری
من هم تقریباً همینقدر دارم هزینه میکنم و اینجوری بین قطعات پخش کردم:
CPU:300
Main:300
Ram:150
VGA:400
LCD:350
من 1.700 دارم که بقیه رو روی واترکولینگ و لوازم جانبی (موس Razor و ....) گذاشتم کنار احتمالاً یک مقداری هم میمونه تهش که ذخیره میکنم برای آینده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
good_punisher (12-11-08), shin08 (12-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در مورد بالا رفتن دمای 4850 و 4870 در پردازش های سنگین خیلی شنیدم و در جاهای دیگه هم همین ایراد رو در مورد این دو مدل کارتهای ATI گفتند!!! با توجه به نظریاتی که تا حالا دیدم می شه گفت نظر شما در مورد ATI درسته برای پردازش های مداوم و طولانی مدت ممکنه کم بیاره!
NVIDIA رو من از همون اول که می خواستم سیستمی پیش فرض برای شروع انتخاب کنم هدف گرفتم و بعدا خیلی نظرات راجع به NVIDIA دریافت کردم که خب گیج شدم در نتیجه ATI رو هم بررسی کردم ولی حالا باز موندم که بلاخره مصلحت کدومش هست اونم برای کار من که بیشتر طراحی با انواع نرم افزارهای قدرتمند ADOBE در سطح وسیع حرفه ای و مداوم هست و همچنین کارهای ویدئوی ( با رندرهای متوسط برای تهیه و ویرایش فیلم های خانگی و تبلیغاتی در سطح نیمه حرفه ای) هست!
9800GTX رو که می گید از کدوم برند بهتره بخرم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز من از همون اول هم عرض کردم که کارم چی هست در نتیجه خوب می دونم که نباید روی کارتهای فوق العاده ای که شما فرمودین حساب باز کنم و به سمتشون برم (که اگه نیاز داشتم براحتی می تونستم تهیه کنم ) و اینکه هنوز به پیشنهاد استادان حرفه طراحی و ویدئو در حال حاضر نیازی به استفاده از این کارتها ندارم!
7300GT جواب کار منو نمی ده دوست عزیز!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از کار سنگین البته برای فردی به توانایی های من یعنی انجام کارهایی که نیاز به پردازش های مداوم و پیوسته با سطح رندرینگ متوسط به بالا دارند برای تولید کار مطلوب و نه عالی!!!
هدف اینه که اصلا دوست ندارم روزی رو ببینم (حداقل تا 4 - 5 سال آینده ) که در جریان طراحی و کارم بصورت ناگهانی سیستم به دلیل ضعف در قطعه ای تمام زحماتم رو به باد بده!!!
دلیل حساسیتم روی این خرید سیستم خانگی بیشتر تهیه یه سیستم با بودجه مناسب و پایداری و مقاوت بسیار بالا در انجام کارهای مورد نظرم هست در ضمن روی مادربرد هم خیلی حساسم چون می خوام در آینده سیستمم رو تقویتش کنم!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
CPU: INTEL CORE 2 QUAD- Q9450
RAM: CORSAIR/OCZ DDR3 1333 4GB
این دو مورد بالا تصمیم قطعی منه!
اما بقیه:
MAIN: 400-420 TOMAN
اگه کمتر و بهتر باشه که عالی هست VGA:300-350 TOMAN
برای آرشیو می خوام HDD: 150 TOMAN +1TRBAYTE EXTERNAL DESKTOP 3.5
یه واتی می خوام که اما تو کار سیستم نیاره !!! POWER:100-150 TOMAN
هر کدوم زیباتر باشه و اندازه هم 19 اینج فقط! LCD:300-350 TOMAN
نظرم ASUS-VENTO 7700 هست حالا مهم نظر دوستان هست چون تو این قضیه اصلا مهارت ندارم CASE:150-200 TOMAN
MOUSE & KEYBOARD: 100 TOMAN
میگند بی سیم تو کارهای ظریف طراحی جواب نمی ده! نظر شما چیه؟
..............
دوستان این خبر رو بدم که بودجه من بیشتر شد و تصمیم گرفتم هر چی پول دارم رو این قضیه هزینه کنم برای همین اگه بره برسه به 2.5 میلیون وحشت نمی کنم! البته اگه بهترین ها انتخاب بشند 2.5 به سیستم بخوره و ارزشش رو داشته باشه!!!خوب اینم از فرمولی که ViViD عزیز امر کردند!
حالا دوستان یک بار برای همیشه خیال منو از دست ساختن این سیستم که بقولی یه استودیوی خانگی ست راحت کنید تا بنده به یه سیستم ایده ال برای کارهای مورد نظرم دست پیدا کنم!
چقدر انتخاب یه نوت بوک راحت بود ای خدا!!!!!!
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (12-11-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا که این طور شده آقا بالاخره شما کی تصمیم دارید که شروع به خرید کنید تموم کنید دیگه عزیز من فک کنم تمام اطلاعات مورد نیاز شما (شاید همشو الان میدونید(که حتما میدونید)) رو میدم که دیگه اینقدر کش نیاد...
مادر بوردها با ساپورت DDR3
MB:
P45
P5Q3
P5Q3 Deluxe/WiFi-AP @n
X38
P5E64 WS Professional
P5E3 Deluxe
P5E64 WS Professional
P5E3
P5E3 Deluxe/WiFi-AP@n
Maximus Extreme
X48
P5E64 WS Evolution
P5E3 Premium/WiFi-AP @n
Rampage Extreme
در آخر شما چقدر میخواین بدین هارد اینترنال ...
عزیز هارد با دور بالا گرون هست گرون.....300 به بالا در نظر بگیر.......
در آخر اگه اشتباه تایپی شده معذرت میخوام..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از هرجا که دانلود می کنید
قبل از اجرا حتما با یه آنتی ویروس از بدافزار نبودنش مطمئن شید...
shin08 (15-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
من نیازی به راهنمایی شما نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من برای ایشون پیشنهاد دادم که اینطوری مشخص کنه بطور مثال روی هر قطعه چقدر هزینه میکنه....هر وقت هم خودم صلاح بدونم خرید رو شروع میکنم متشکرم از راهنمایی شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلاً انتخابهای خودم رو کردم با عرض پوزش البته
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 12-11-08 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
برای انتخاب مین یه سری به اینجا بزن :
http://www.farayandmea.com/Productsv...oYPGijNupsPQ==
در مورد گرافیک هم :
http://www.farayandmea.com/Productsv...oYPGijNupsPQ==
بیشتر از این وسواس به خرج نده .
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید مثل اینکه اشتباه شده من فقط گفتم که طبق نظر شما این تاپیک یکم زیادی طولانی شد و نه در مورد شما که شاید یکم اشنباه گفتم این حرف رو و گرنه من جسارت نمیکنم....
من اصلا متوجه نشدم که شما هم قصد خرید این چنین سیستمی دارید ببخشید....
ببخشید....
آخرین ویرایش توسط hossein6886 در تاریخ 12-11-08 انجام شده است
از هرجا که دانلود می کنید
قبل از اجرا حتما با یه آنتی ویروس از بدافزار نبودنش مطمئن شید...
ViViD (12-11-08)
کاربر شهرسختافزار
..................................................
آخرین ویرایش توسط shin08 در تاریخ 12-11-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد اینترنال به 500 گیگابایت با بافر 32 نیاز دارم و 1 ترابایت هم هارد اکسترنال 3.5 اینچی برای آرشیو و backup گرفتن نیاز دارم!
قیمتش هم گفتم ولی با این حال نظری روی قیمت ندارم فقط برند خوب باشه یعنی هم هارد اینترنال و هم هارد اکسترنال! و خوب جواب بده
نظرم روی maxtor هست (چون یه 60 رو روی سیستم قدیمی دارم که 5 ساله باهاش کار می کنم و بی نقص بوده و چندین هارد دیگه از این برند روی سیستم های دیگه از قدیم خریده و باهاشون کار کردم که خیلی جون سخت و مطمئن کار کردن ) ولی انگار تو این جدیدتر ها western digital بهتره اینطور نیست؟! نظرتون چیه؟
هارد دور بالا رو بعدا (بعد از عید) روی یه سیستم دیگه باید بخرم چون تو اون سیستم بیشتر مورد نیاز هست تا این سیستمی که الان دارم آماده میکنم!!! احتمالا بعد از عید 700 هزار تومن روی این هارد دور بالا هزینه کنم!
یه کپچر کارت خیلی خوب هم امروز گرفتم و جایگزین قطعاتی که داشتم کردم!
خلاصه دارم جوانب رو در نظر گرفتم و هزینه می کنم فقط مونده این سیستم که امیدوارم به کمک شما اینم بسته بشه و راه اندازیش کنم.
خب حالا از بین اون لیستی که دادید از x48 یه بهترین مدلش رو بهم معرفی کنید و تو لیست p45 هم به همین ترتیب!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks