XFX اگر کارت سازگار داشته باشه اصله .
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز اگر بودجهای که برای این کار در نظر گرفتید رو بفرمائید بهتر میشه نظر داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
XFX اگر کارت سازگار داشته باشه اصله .
tah_206207 (21-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
در مورد کارت گرافیک اگر بهتون درست قیمت داده باشند قیمت خیلی بالائی داده من امروز بازار بودم چند ساعت پیش اتفاقا چون پست شما رو خوانده بودم قیمت کارت برای یکم عجیب بود قیمت کردم XFX 4870 با گارنتی سازگار ارقام 218 هزار تومان بود و خیلی با 270 هزار تومان شما فرق داره البته از همین چیپ ممکن مدل های مختلفی داشته باشه یک برند باید دقیق مدل دونست اما بعید می دونم اینقدر اختلاف قیمت داشته باشه دو مدل مختلف ضمن این که کارت 5750 هم پرسیدم 168 هزار تومان از برند سافایر چون خیلی عجله داشتم دیگه زیاد پی گیری نکردم فقط چند بار پرسیدم تا مطمئن شم فروشنده اشتباه نمی کنه اگر با این قیمت باشه خیلی خوبه البته اگر با گارانتی باشه XFX 5770 قیمتش 207 هزار تومان بود.
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 21-12-09 انجام شده است
tah_206207 (21-12-09)
کاربر شهرسختافزار
من بودجه ای که واسه خرید این سیستم در نظر گرفت حدود( یک میلیون و دویست هزار)1200000 تومان میباشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا نظر راجع به مادربورد ارزون قیمت با یه هارد 500 که واسه این دو تا هم( صد هزار تومان) 100000 تومان در نظر گرفتم نظر یادتون نره در پست قبلیم بیشتر توضیح دادم
با تشکر از همه دوستان که واسه ما اینقدر زحمت میکشید واقعا ممنونم
آخرین ویرایش توسط tah_206207 در تاریخ 21-12-09 انجام شده است
nima_hl (21-12-09)
با اجازه ۳ تا سیستم معرفی میکنم چون میدونم سیستم اول که تو بازی خیلی پرفورمنس بالاتری داره رو قبول نمیکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asrock a770de ~ 66
ram 2 gig apogee ~ 48
athlon ii x2 240 ~ 60
ati 5970 ~ 780
segate baracuda 7200.12 500 GB ~ 51
ODD ~ 30
case ~ 30
power ~ 500W ~ 55
جمع این کیس میشه 1120 که توی بازی پرفورمنس بسیار بالائی خواهد داشت
اما بریم سر وقت کیس دوم
GA-MA770T-UD3P ~ 110
ddr3 2*2 adata ~ 120
phenom ii x4 955 ~ 180
ati 5870 ~ 480
ODD ~ 30
case ~ 30
power AcBell 660 active ~ 90
این کیس هم حدود 1100 در میاد
اگر هم تمایل دارید که سیستم اینتل بیس ببندید این کانفیگ رو پیشنهاد میدم که توی بازی فریم ریت پائین تری نسبت به سیستمهای قبلی داره
asrock p55 pro ~ 160
ddr3 2*2 adata ~ 120
intel i7 860 ~ 340
ati 5770 ~ 220
ODD ~ 30
case ~ 30
power AcBell 660 active ~ 90
این سیستم هم حدود 1050 در میاد که اگر خواستید میتونید مین رو از برند asus یا گیگا انتخاب کنید که همون حدود سیستمهای قبلی در میاد
فقط یه نکته یه دلیل تعطیلات کریسمس معمولا قیمتها برای 10-20 روز به صورت مجازی بالا میره ، یا توی همین ۱-۲ روزه خرید کنید یا یکم صبر کنید
در مورد هارد و مادربرد هم متوجه سئوالتون تو پستای قبلی نشدم لطفا یک مرتبه دیگه مطرح بفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (22-12-09), roben (22-12-09), tah_206207 (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
اولا اقا نیما فکر کنم مانیتور هم جزء این سیستم هست تنها کیس خالی نمی خواهند تو پست اول که خودشون مانیتور هم انتخاب کرده بودند . برای همین فکر کنم باید یه کم توی سیستم ها که معرفی کردین تجدید نظر کنید چون هزینه مانیتور لحاظ نشده .
دوم من فکر کنم سلیقه ام تو بستن سیستم نصبتا شبیه شماست حداقل این که هر دوتا ترجیح مون توی شرایط برابر AMD من که زیادی تعصب هم دارم حتی بعضی وقتها سیستم AMD به زور به خورد خودم و خلق الله می دم اما یه چیزی که یه کم همیشه تو سیستم های شما من اذیت میکنه الان هم به خاطر همان فقط این پست دارم می دم پاور شما یه کم نصبت به پاور کم لطفین به نظر من و توی این سیستم اول که معرفی کردین سیستم خوبی برای بازی هرچند من هیچ وقت همچین سیستم های رو تست نکردم اما با ایده کلی تون موافقم یعنی هر چه بهتر بستن کارت بگذریم از این که سیستم هر چقدر هم توجیه داشته باشه سخته که به کس دیگه هم قبولند اما دیگه این بار تو معرفی پاور زیادی کم لطفی کریدن پاور 55 هزار تومانی برای کارت 780 هزار تومانی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی شما واقعا فکر می کنید یک پاور 500 وات برای این سیستم کافی من همیشه سیستم های معرفی شده شما رو می پسندیدم حتی تو همین تاپیک شما رو به این دوست مون معرفی کردم چون اگر اشتباه نکنم یه پستی در باره فروش قطعات و سیسم بستن زده بودید ولی تو رو خدا به خاطر قبل من هم که شده یه کم توی انتخاب های پاور تجدید نظر کنید پاور و هارد به نظر من تنها قطعه اصلی از یک سیستم هستند که هر روز که کار می کنند از عمرشون کم میشه در صورتیکه این نسبت مثلا در باره رم و سی پی یو به این شدت نیست برای همین که سایت های معتبر اندازه گیری توان سیستم همیشه ضریبی دارند برای پاور که برای هر سال تقریبا 10 % از توان یک پاور کم میکنه من که اصلا بعید می دونم 5790 با پاور 500 بالا بیاد بشه باهاش بازی کرد و تو بازی ادا در نیاره البته چون تا حالا تجربه نکردم حکم کلی نمی دم اما اگر هم کار کنه به سال نمی کشه در اخر هم از این لینک خود شرکت AMD کمک میگیریم که بر مبنا کارت های گرافیکی پاور برند های معتبر رو معرفی کرده که البته من 5970 رو توش نیدیم اما برای سری 5800 هم تا جایی که من دیدم و از همه برندهای که چک کردم دیگه زیر 850 وات رو معرفی نکرده به هر حال من فکر می کنم شرکت AMD اگر هم بخواد برای تبلیغات کار کنه راست مطلب رو بیان نکنه باید پاور با وات های کمتر معرفی کنه تا کارت های خودش کم مصرف تر جلوه بده نه این که حد بالا رو بگیره .
در اخر هم ببخشید که این همه حرف زدم من چون کلا از رو همین پست هایی که اینجا می خونم شما رو قبول دارم این همه حرف زدم .
nima_hl (22-12-09), ripek (25-12-09), tah_206207 (22-12-09)
من کلا مونیتور ، کیبرد وموس بیل میرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hapalii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق با شماست من توجه نکردم و از این بابت از اون دوستمون پوزش میخوام و از شما تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چند روزه به شدت دارم پرفورمنس گیری میکنم و تک تک برگهای درختا توی تست کرایسیس رو هم شمردم واسه همین یکم تمرکزم کم شده ( توجیه رو داشتی ؟ کم نمیارم که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
اما در مورد پاور
این سیستم رو بنده بستم و کاملا تهت فشار تستش کردم پاور 500 واتی هم برای این سیستم زیاده ( با 470 قدیمیه معمولی تست کردم )
این سیستم خونه پر ۳۵۰ وات مصرف داره ( با احتساب اون ۱۰ ٪ ) برای همین یک پاور 400 واتی هم براش کفایت میکنه
افت توان خروجی پاور به سرعت ایجاد نمیشه و برای یک دوره ۴ ساله ، یک برند خوب مثل AcBel که به شخصه خیلی قبولش دارم کاملا قابل چشم پوشیه
البته به مصرف خیلی پائین پردازنده انتخابی هم دقت داشته باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معمولا سایتهائی مثل amd مصرف رو خیلی بالاتر از واقعیت اعلام میکنند مثلا برای 5970 عدد 294 ذکر شده
حالا شما مصرف این سیستم رو بدون گرافیک حساب کنید به رقم حدود 130 وات خواهید رسید که اگر اون گرافیک هم بر فرض محال 294 وات مصرف کنه باز به پاور 500 واتی فشاری وارد نخواهد شد
امیدوارم تونسته باشم جواب شما رو بدم ولی اگر اینگونه نبود لطفا یک تا پیک مجزا برای پاور بزنید تا اساتید بیان نظر بدن و بنده هم استفاده کنم
tah_206207 گرامی هم بیان نظرشون رو راجع به این سیستم اعلام کنند تا هر کدوم رو نظر داشتن اصلاح کنم و یک مونیتور از توش در بیارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 22-12-09 انجام شده است
tah_206207 (22-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نظر بنده واسه خريد سيستم 1200000 توماني :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : Intel DP55WB قيمت 158000 تومان.
CPU : Intel Core i5-750 Box قيمت 230000 تومان.
VGA : ATI Radeon 4890 -1GB Gigabyte قيمت 250000 تومان.
Monitor : Samsung Syncmaster P22500 قيمت 234000 تومان.
Case + Power 580Watt Green قيمت متوسط 110000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X قيمت 28000 تومان.
Mouse + Key Board A4 Tech Gaming قيمت 22000 تومان.
H.D.D Western Digital Caviar 1TB Black Edition قيمت 98000 تومان.
RAM : 2*2GB Corsair DDR2/BUS1333Mhz قيمت 88000 تومان.
توضيحات :
مادربورد که از برند خود اينتل(سازنده پردازنده) هست و واقعا کارآيي بالايي داره(اما مادربوردهاي برند ايسوس و گيگا و فاکس کان هم خوبن(Asrock واقعا انتخاب مناسبي نيست!!!))
پردازنده از آخرين نسل موجود در بازاره و بالاترين طراحي رو داره و از خانواده اينتل هست.
گرافيک که واسه بازيهاي امروزي روي آخرين رزولوشن راحت جواب مي ده.
ماينتور که به نظر بنده از نظر شفافيت و کيفيت واقعا نظير نداره و توي قيمت خودش کم نظيره.
پاور گرين که ديگه همه مي دونن به نسبت قيمت از مابقي بهتره و کيس گرين هم بدنه محکم و طراحي نسبتا خوبي داره.
هاردديسک و رم هم که از بهترين برند دنيا انتخاب شده(بالاخص هاردديسک).
سوالي بود در خدمتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tah_206207 (22-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
نظر بنده واسه خريد سيستم 1200000 توماني :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tah_206207 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : Intel DP55WB قيمت 158000 تومان.
CPU : Intel Core i5-750 Box قيمت 230000 تومان.
VGA : ATI Radeon 4890 -1GB Gigabyte قيمت 250000 تومان.
Monitor : Samsung Syncmaster P22500 قيمت 234000 تومان.
Case + Power 580Watt Green قيمت متوسط 110000 تومان.
DVD Writer Liteon 24X قيمت 28000 تومان.
Mouse + Key Board A4 Tech Gaming قيمت 22000 تومان.
H.D.D Western Digital Caviar 1TB Black Edition قيمت 98000 تومان.
RAM : 2*2GB Corsair DDR2/BUS1333Mhz قيمت 88000 تومان.
توضيحات :
مادربورد که از برند خود اينتل(سازنده پردازنده) هست و واقعا کارآيي بالايي داره(اما مادربوردهاي برند ايسوس و گيگا و فاکس کان هم خوبن(Asrock واقعا انتخاب مناسبي نيست!!!))
پردازنده از آخرين نسل موجود در بازاره و بالاترين طراحي رو داره و از خانواده اينتل هست.
گرافيک که واسه بازيهاي امروزي روي آخرين رزولوشن راحت جواب مي ده.
ماينتور که به نظر بنده از نظر شفافيت و کيفيت واقعا نظير نداره و توي قيمت خودش کم نظيره.
پاور گرين که ديگه همه مي دونن به نسبت قيمت از مابقي بهتره و کيس گرين هم بدنه محکم و طراحي نسبتا خوبي داره.
هاردديسک و رم هم که از بهترين برند دنيا انتخاب شده(بالاخص هاردديسک).
اين از اين .
نظر بنده راجع به مادربورد و پردازنده در حد 100000 تومان ابتدا بايد بفرمائيد که مادربورد واسه چه پردازنده و رمي مي خواسن و کلا و اسه چه کاري مي خواين؟
سوالي بود در خدمتم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tah_206207 (22-12-09)
یک سیستم AMD خیلی عالی
CPU AMD PHENOM II X4 945
MAIN FOXCONN A7DA-S 3.0
RAM 4GB TWINMOS TWISTERDDR3 BUS 1600
VGA SAPPHIRE 5770
HARD 1TB WD CAVIAR BLACK
CASE CM690 COOLERMASTER
POWER 700W REALPOWER
DVD/RW LITE-ON
MONITOR AOC 22 INCH
ripek (25-12-09), tah_206207 (22-12-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks