Aaron Swartz (09-06-16), mohammad- (19-05-16)
Gigabyte GA-B150M-D3H
DR4 هست . این هم لینک سایت گیگابایت
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-B150M-D3H (rev. 1.0)
اگر در آخر برد پسوند DDR3 بیاد DDR3 هست .در حال حاضر فکر کنم فقط مدل با پسوند DDR3 در بازار موجود باشه .
Aaron Swartz (09-06-16), mohammad- (19-05-16)
مشخصات مادربرد گیگابایت در لینک زیر وجود داره اما از رم DDR4 پشتیبانی می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RezaBani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-B150M-D3H (rev. 1.0)
کارت ASUS TURBO-GTX960-OC-2GD5 نویز زیادی ایجاد می کنه و مناسب نیست
اگه سایت های معتبر رو یه نگاهی یکنبد می بینید که این پاور کولر مستر یعنی Cooler Master B500 Ver.2 80Plus Power Supply یک پاور با کیفیت شناخته نمی شه ممکنه گواهینامه 80 پلاس رو داشته باشه ولی کیفیت بالایی نداره و همون پاور گرین اولویت داره
خود پیچ کردن مادربرد کار ظریفیه چه برسه به وصل کردن سیم هابرای اسمبل کردن هم ، بجز قراردادن سی پی یو و کولر سی پی یو ، بقیه ش فقط جا زدن پنل پشتی و پیچ مادربرد بستن و سیم وصل کردن هست. راهنمای اتصال سیم ها در دفترچه مادربرد هست.
دفترچه مادربرد برای کاربرای عادی نوشته نشده برای افرادی که دوره های آموزشی رو دیدن نوشته شده پس بدون علم و تجربه ممکنه ایشون به قطعات آسیب وارد کنه و حتی به خود ایشون آسیب وارد بشه موقع کار با برق(پاور)
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 19-05-16 انجام شده است
Aaron Swartz (19-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mohammad- (19-05-16), mousso (19-05-16)
کاربر شهرسختافزار
بله همينطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم فقط ميخام پردازنده و خنك كننده رو فروشنده اسمب كنه . بقيش كاري نداره . بلدم خودمو اينكه مدل ميني كه پست اول زدم فرموديد DDR4 نيست ؟ يعني پيدا نميشه ؟
|
|
در حال حاضر مدل ddr3 این برد در بازار هست . این برد دو نوع دارد . که در حال حاضر ddr3 این برد موجوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک برد h170 تهیه کنید خیلی بهتر هست .
Aaron Swartz (19-05-16), hesam-aldin (09-06-16), M3RS4D 50062 (19-05-16), mousso (19-05-16)
چون مادربرد رو خود استارتر انتخاب کرده بود من فقط رفتم و خصوصیاتش رو نگاه کردم و جستجو نکردم که ببینم اصلا تو بازار موجوده یا نه چون فکر می کردم خود کاربر وقتی انتخاب کرده یعنی رفته تو سایت های انلاین مشخصات و قیمتش رو نگاه کرده که با 2500 به این سیستم رسیده
بنابراین من فقط موارد دیگه رو برای خرید gtx 960 تصحیح کردم و فکر می کنم که این یک اشتباه هم از طرف من و هم از طرف آقا رضا بود و اگه ذکر می کرد که مادربرد مدل ddr4 هنوز موجود نیست من هم قضیه رو متوجه می شدم به هر حال وظیفه خودم می دونم از آقا رضا عذرخواهی کنم
البته چون ایشون می خواد سیستم رو بعد از امتحانات بگیره شاید تا اون موقع موجود بشه
Aaron Swartz (19-05-16), mohammad- (20-05-16), mousso (19-05-16)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به اين توصيفات ، نظرتون درباره Asus B150-PRO يا نسخه Gaming ش چيه ؟ خوبه عايا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه PRO پورت M.2 هم داره و نسخه گيمينگش نميدونم بجز USB3.1 مزيت ديگه هم از نظر كاربرد داره يا نه ؟
البته اگه مدل مشابه گيگا باشه هم خوبه كه نيست متاسفانه تا حدود 400 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشكلات پولي آدم به چه جاهايي كه نميكشونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی اون هم میشه فکر کرد. احتمالا این برد گیگا ddr4هم تا موقعی که بودجه شما تامین بشه موجود میشه .اگر هم نبود روی این برد اسوس میشه فکر کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (19-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mohammad- (20-05-16), mousso (19-05-16)
برای یکی از آشنایان مدلPRO رو گرفتم چند وقت بیش که راضی بود و نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره فرقش هم با مدل گیمینگ اینه که مدل گیمینگ نوربردازی AURA و بورت شبکه و کارت صدا ی بهتر فکر کنم باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mousso برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط arvin.rog در تاریخ 19-05-16 انجام شده است
i choose to pain and grow
Aaron Swartz (19-05-16), hesam-aldin (09-06-16), mousso (19-05-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks