EHSAN BAHAVAR (18-02-15), M3RS4D 50062 (19-02-15)
با پیشنهادات ما از زمین تا زیر زمین فرق داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
با پیشنهادات ما از زمین تا زیر زمین فرق داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمادربرد انتخابی شما بیشتر از 1600 فرکانس رم ساپورت نمیکنه و با توجه به رمی که فرکانس2133 انتخاب کردید قاعدتا کار خواهد کرد روی مین اما دارید پول اضافه میدید چون رمها بیشتر از 1600 دریافت نخواهید کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گرافیک امید جان عرض کردند خدمتتون از هر جهت که نگاه کنید چه کیفیت و چه گارانتی زوتاک بهتره و بنظر من هم زوتاک رو انتخاب کنید .
AMD>INTEL (18-02-15)
مادربرد این رو بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
gigabyte h97-d3h
لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: GIGABYTE H97-D3H LGA1150 H97 Mainboard
رم هم باس 1600 کافیه .
گرافیک هم زوتک بگیر
خیلی خیلی ممنون... دمتون گرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا من برم...
ولی دوباره باید یه سر به بازار بزنم...
|
با سلام مجدد... میخواستم بگم کدوم یک از این گرافیک ها رو بخرم؟ قیمتشون مثل همه
ZOTAC ZT-70601-10M GeForce GTX 750 Ti 2GB
MSI GAMING N750 TWIN FROZR IV 2GD5/OC GeForce GTX 750 2GB Graphic Card
یه سوال دیگه اینکه به نظر شما مشکلی نداره این هارد رو به عنوان هارد اصلی سیستم جدیدم بذارم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زوتک بگیرید .چیپ گرافیکی مدل زوتک 750ti هست و قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردتون هم خوبه .
M3RS4D 50062 (01-03-15)
سلام.
من از مسافرت برگشتم و میخوام خریدم رو بکنم اما چندتا سوال دارم:
1. میخوام مانیتور LG 22MP55HQ بخرم... توی جعبه ش بنظرتون کابل HDMI داره؟
2. برای Zotac 750Ti باید کابل hdmi معمولی بخرم یا micro یا mini؟
3. الان هرجا میگردم core i5 4460 رو ندارن... به نظرتون 4440 بخرم یا صبر کنم دوباره بیاد توی بازار؟... البته اینم بگم که زیاد وقت ندارم
1-کابل hdmi عموما تو جعبه موجود نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-سوکتش (mini-HDMI) هست
3- فرق زیادی ندارند .
M3RS4D 50062 (02-04-15), Mahdi_ys (03-04-15)
4460 که با قیمت 650.000 موجوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_ys برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی جعبه مانیتور نیست معمولا
zotac هم hdmi 1.4 هستش
Mahdi_ys (03-04-15)
الان این کابل برای زوتاک مناسبه؟
کابلHDMI 3M
|
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks