PUMAOC (06-01-10)
PUMAOC (06-01-10)
HWBOT SSA Member
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم شرکت
مطمئن نیستم بتونم صبر کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انتخابای بعدی خوب نیستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با محمد علی جگواریان پور:دی صحبت کردم ان شا ا..و برامون از اون ور آب های نیلگون خلیج همیشه فارس
سفارش می دن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HWBOT SSA Member
طبق رای زنی هایی که با آقا نیمای گلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید داشتم به احتمال زیاد به سمت پلتفورم x58 مسافرت به عمل بیارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم مورد نظر x58 :
EVGA classefild x58
cpu:i7 960
ram:یه لنگش تو هواست اما 3x1gb kinston hyper X 2000 cl8
سیستم p55 :
EVGA classefild p55 200
cpu:i7 860
ram:این هم هنوزشه :دی اما 2x2Gb Gskill ECO 1600 cl7 1.35v
اصله کاری یادم رفت:
لطفا نظرتون رو دربارش بگید
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 07-01-10 انجام شده است
reza76622201 (16-01-10)
HWBOT SSA Member
سلام بعد از کش و قوس های فراوان آخر این سیستمو خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maine: DFI P55 DK
RAM:2x1Gb DDR3 1600 CL8 APGeeGT cip(elpida)jpn
CPU:I7 860
COOLER:PC cooler HP1216X
نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (22-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
سیستم خوبیه سعید جان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم چرخش برات بچرخه :دی
کولر خوبی هم گرفتی من الان یدونشو دارم دستم با IFX 14 تو IDLE یکیه - تو لود هم زیاد تفاوت نداره فقط برای اور های سنگین اگه 2 تافن ببندی روش قوغا میکنه .
مبارکت باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
HWBOT SSA Member
moeen jan migam in chip alan behtarin chipe ram bara overe na?
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks