فرق رم CORSAIR XMS3 DDR3 1600 (3X2G)
با
A-DATA 4G DDR3 1600 (2X2G)
توی چیه؟ جز تعدادشون
کدومشون رو بگیرم بهتره؟
اولی ست 3تاییش میشه 116 تومن ( 2تاش میشه حدود 77 تومن یعنی 10 تومن ارزونتر از A-DATA هست )
دومی هم دوتاییش میشه 88 تومن
در رمهای قیمت مناسب بازار elixir و avexir هم خوبنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فرق رم CORSAIR XMS3 DDR3 1600 (3X2G)
با
A-DATA 4G DDR3 1600 (2X2G)
توی چیه؟ جز تعدادشون
کدومشون رو بگیرم بهتره؟
اولی ست 3تاییش میشه 116 تومن ( 2تاش میشه حدود 77 تومن یعنی 10 تومن ارزونتر از A-DATA هست )
دومی هم دوتاییش میشه 88 تومن
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید شما اگه بخوای اینطوری ادامه بدید تا یکسال دیگه هم نمی تونید رم بخرید
اون رم های 3 تایی مخصوص پلتفرم 1366 هستن که به صورت Tripple Channel استفاده میشه
شما در پلتفرم AMD باید به صورت DualChannel استفاده کنید و اون 3 تایی ها به درد شما نمی خوره
nothing is as it seems
nima_hl (25-01-11)
عضو VIP شهرسختافزار
A-data یا Twinmoss یا PNY توصیه میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدببینید شما اگه بخوای اینطوری ادامه بدید تا یکسال دیگه هم نمی تونید رم بخرید
اون رم های 3 تایی مخصوص پلتفرم 1366 هستن که به صورت Tripple Channel استفاده میشه
شما در پلتفرم AMD باید به صورت DualChannel استفاده کنید و اون 3 تایی ها به درد شما نمی خوره
میدونم عزیز
من فقط از لحاظ قیمت گفتم
والا کسی دقیق راهنمایی نمیکنه
خوب قیمت ها هم نزدیک به هم هستن
وقتی رم رو معرفی می کنید حداقل مشخصاتش و قیمتش و ترجیحا محل فروشش رو هم معرفی کنید نه اینکه صرفا بگید کینگ مکس بخرم یا یه رم دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عزیز ریش و قیچی دست خودتونه خب ، میتونید بزنید یا نزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر سه رمی که گفتم با باس 1333 و زمان تاخیر یکسان در بازار با تفاوت قیمت 1 الی 2 هزار تومن دارن به فروش میرسن.
مثلاً این مشخصا رم سیستم منه
http://www3.pny.com/2GB-PC3-10666-13...P2886C368.aspx
محل فروش : فروشگاه های موجود در سطح شهر
مثلاً پاساژ سهند یا ابریشم توی تبریز
تهران و یا سایر شهرستانها رو هم دوستان هم شهریمون معرفی میکنن
Darkstreet (25-01-11)
کاربر شهرسختافزار
تا الان انتخابم:
CPU AMD phenom II X4 955 black edition 3.2 Ghz 155.000 toman
Monitor LG 20'' W2061 TQ 188.000 toman
Hard Seagate 7200.12 500 Gb 42.000 toman
M.B ASRock 870 Extreme3 110.000 toman
+
Ram در حدود 60 تومان که 4 گیگ رم با باس 1333 و Cl 9 هست
مابقیه هزینم 445 تومن هست که برای گرافیک و پاور ( حداقل هزینه برای موس کیبورد و کیس ) باید استفاده کنم
حالا میشه مناسب ترین گرافیک رو با بالاترین کارایی مفید معرفی کنید؟
آخرین ویرایش توسط Darkstreet در تاریخ 25-01-11 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
دوستان میشه یک دی وی دی رایتر خوب هم معرفی کنید؟ من تا الان مارک های زیادی رو خریدم ولی بیشترشون خیلی زود فرسوده میشن و خوب نمی تونن دی وی دی رو اجرا کنن
یه مدلی می خوام که زود جا نزنه و عمرش بالا باشه
اگه امکان داره یه توضیح در مورد اختلاف قیمت هاشون هم بدید که چرا 25 تومن یا بیشتر با هم اختلاف دارن
آخرین ویرایش توسط Darkstreet در تاریخ 26-01-11 انجام شده است
دیگه مثل 3-4 سال پیش dvd رامهای عمری نمیسازند و اگر هم بسازند قیمت بالائی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Darkstreet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اکثر مشکلی که پیش میاد دربشون هست که باز نمیشه که اونم یه راه حل داره
هیچ موقع دستگاه را خالی نگذارید و همیشه یه cd یا dvd بگذارید داخلش بمونه
از نظر هد هم liteon و teach هائی که الان در بازار هستند بدک نیستند
Darkstreet (27-01-11), Labyrinth (26-01-11), majid4310 (26-01-11), mehrdad_ab (26-01-11), mohamad70 (26-01-11)
کاربر شهرسختافزار
دوستان اگه یک گرافیک توی رنج قیمت 350 تومن ببندم بهتره یا اینکه دوتا گرافیک کراس فایر کنم و جمعا واسه اون دوتا 350 تومن بدم؟
تاثیر هر حالت توی گیم چیه؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks