mamy007 (22-07-14)
شما پاور رو گرین GP1200B-OC بگیر زیر این توان خرید کنی اشتباه کردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mamy007 (22-07-14)
خواهش می کنــــــم. بر طبق محاسبه ی این سایت و این سایت، مصرف سیستم شما با احتساب آینده نگری، حدود 600 وات هست. بنده 850 وات نوشتم که کلی زیاد هم هست تازه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-07-14), aryaiee (24-07-14), mamy007 (22-07-14), noobkiiler (22-07-14)
|
سلام با ارز پوزش از شما که بازم مزاحم میشم.
من تونستم بودجمو به 20 تومن برسونم.
حالا چه تغییراتی روی پیشنهادتون میفرمایید.
همون سیستم پُست 2 توصیه میشه. فقط پردازنده، دو عدد Intel Xeon E5-2670 v2 جایگزین شه. همین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-07-14), aryaiee (24-07-14), mamy007 (24-07-14), noobkiiler (25-07-14)
بنظر من تو این حدود بودجه خرید تک سیستم فقط پول دور ریختنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یدونه پردازنده 4960 یا دو تا زئون 2640 خیلی زور بزنند 40-50 درصد قویتر از یک پردازنده 4790 قدرت دارند
ولی قیمت پردازنده دو مورد اول چندین برابر 4790 است
شما کار انیمیشن انجام میدهید باید اطلاعاتتون را در ضمینه کلاسترینگ و شبکه بالا ببرید
با بودجه حدود 20 تومن پیشنهادم خرید 1 عدد رک و 8 عدد سیستم است که بعد از راه اندازی سیستمهای یاد شده در تاپیک به گردش هم نمیرسند ( در حالت cpu بیس )
با تشکر از نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من کار چنین روش کلاسترینگ منطقی به نظر میرسه .اگر بتونی یک تاپیک جامع برای این کار درست کنی عالی میشه رفیق .
*MoJtAbA* (25-07-14), life24 (26-07-14), mamy007 (25-07-14), SajjadKhati (24-07-14)
سلام
مثل اینکه بحث داره جالب میشه :)
ممنون آقا نیما از اطلاعتون .
منظورتون مثل سیستم های شرکت مازستا است؟ (RederWay Pro , RenderWay Farm Render , RenderWay Cube)
با این سیستم هایی که شما فرمودین آیا میشه در حالت ریل تام هم کارکرد قوی داشت یا نه فقط برای رندر خوبه ؟
و ابنکه من لیست نرم افزارای مورد کاربردمو نوشتم آیا با همشون خوب میشه کار کرد یا برای بعضیاش پیشنهاد میدید ؟
میشه یه تاپیکی درست کنید برای روش مورد ذکرتون و بیشتر توضیح بدبد لطفا ؟
من خیلی وقته دنبال سیستم مناسب میگردم دیگه زیاد وقت ندارم لطفا یا بیشتر توضیح بدبد یا حداقل یک سری لینک در مورد این مطلب قرار بدبد من و بقیه استفاده کنیم .
با تشکر
آخرین ویرایش توسط mamy007 در تاریخ 25-07-14 انجام شده است
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ولی مازستان سیستمهاشو بسیار گران میده و شما میتونید با مبلغ مشابه سیستم بسیار قویتر تهیه کنید
رندر فارم به درد رندر میخوره و برای ریل تایم مناسب نیست . تا اونجا که میدونم اکثر نرم افزارهای ریل تایم تا اونجا که میدونم gpu بیس هستند و شما نیاز به پردازنده و مادربرد خیلی گرون ندارید
رندر فارم با همه نرم افزارهائی که نوشتید کار نمیکند ولی این دسته نرم افزارها مثلا فتو شاپ با یک سیستم 4790 هم به راحتی و خوبی کار میکنند
تنها در نرم افزارهائی که نیاز به پردازش هیولا وجود دارد مانند 3ds رندر فارم میتونه رندر فریمها را بین سیستمهای شبکه پخش و سرعت رندر را چند برابر کنه
با عرض پوزش الان باید برم بیرون و تا شب دسترسی به نت ندارم شما با گوگل کردن نرم افزارهاتون با پسوند render farm میتونید لینکهای خوبی پیدا کنید
سعی میکنم شب باز به فروم سر بزنم و در خدمتتون باشم
شما ب
*MoJtAbA* (25-07-14), AMD>INTEL (25-07-14), life24 (26-07-14), mamy007 (25-07-14), mehrdad_ab (25-07-14)
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamy007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم قبلیتون چی بود؟
چند وقت هست دارید با مکس کار میکنید؟
mamy007 (25-07-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faramarz_mit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 4 ساله با مکس کار میکنم بقیه ی نرم افزارایی که گفتمو بین 1 تا 2 ساله کار کردم به جز photoshop و با داشتن سیستم ضعیفی مثل این چیزی که پایین مبینید خیلی از ایده هام به زباله دان افکارم پیوست .
cpu : intel E4500
Ram : 4gig ddr2
mainboard : P5kpl se
graphic : 9400gt
بره عهد قاجاره ، پیشنهاد برای موزه :)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks