پاسخ: مشاوره برای خرید سیستم رندرینگ !!! تا نهایتا 15 میلیون
نقل قول:
سلام منم گشتم دیدم بله پیشنهاد آقا حسام از همه بهتره.
ممنون از راهنماییتون .
موفق باشید .
ایشالا گرفتم عکسشو میزارم تو همین صفحه .
راستی آقا حسام شما که توی این کارید به نظر شما 850W کافیه بره power مثلا اگه چند ماه دیگه بخوام 32gig یا بیشتر رم اضافه کنم یا حتی cpu ارتقا بدم به مشکل نمیخورم ؟
شما پاور رو گرین GP1200B-OC بگیر زیر این توان خرید کنی اشتباه کردی
نقل قول:
سلام منم گشتم دیدم بله پیشنهاد آقا حسام از همه بهتره.
ممنون از راهنماییتون .
موفق باشید .
ایشالا گرفتم عکسشو میزارم تو همین صفحه .
راستی آقا حسام شما که توی این کارید به نظر شما 850W کافیه بره power مثلا اگه چند ماه دیگه بخوام 32gig یا بیشتر رم اضافه کنم یا حتی cpu ارتقا بدم به مشکل نمیخورم ؟
خواهش می کنــــــم. بر طبق محاسبه ی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، مصرف سیستم شما با احتساب آینده نگری، حدود 600 وات هست. بنده 850 وات نوشتم که کلی زیاد هم هست تازه!!
سلام با ارز پوزش از شما که بازم مزاحم میشم.
من تونستم بودجمو به 20 تومن برسونم.
حالا چه تغییراتی روی پیشنهادتون میفرمایید.
نقل قول:
همون سیستم پُست 2 توصیه میشه. فقط پردازنده، دو عدد Intel Xeon E5-2670 v2 جایگزین شه. همین.
نقل قول:
بنظر من تو این حدود بودجه خرید تک سیستم فقط پول دور ریختنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیلی زور بزنند 40-50 درصد قویتر ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قدرت دارند
ولی قیمت پردازنده دو مورد اول چندین برابر 4790 است
شما کار انیمیشن انجام میدهید باید اطلاعاتتون را در ضمینه کلاسترینگ و شبکه بالا ببرید
با بودجه حدود 20 تومن پیشنهادم خرید 1 عدد رک و 8 عدد سیستم است که بعد از راه اندازی سیستمهای یاد شده در تاپیک به گردش هم نمیرسند ( در حالت cpu بیس )
نقل قول:
بنظر من تو این حدود بودجه خرید تک سیستم فقط پول دور ریختنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیلی زور بزنند 40-50 درصد قویتر از
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] قدرت دارند
ولی قیمت پردازنده دو مورد اول چندین برابر 4790 است
شما کار انیمیشن انجام میدهید باید اطلاعاتتون را در ضمینه کلاسترینگ و شبکه بالا ببرید
با بودجه حدود 20 تومن پیشنهادم خرید 1 عدد رک و 8 عدد سیستم است که بعد از راه اندازی سیستمهای یاد شده در تاپیک به گردش هم نمیرسند ( در حالت cpu بیس )
با تشکر از نیما جان
به نظر من کار چنین روش کلاسترینگ منطقی به نظر میرسه .اگر بتونی یک تاپیک جامع برای این کار درست کنی عالی میشه رفیق .
سلام
مثل اینکه بحث داره جالب میشه :)
ممنون آقا نیما از اطلاعتون .
منظورتون مثل سیستم های شرکت مازستا است؟ (RederWay Pro , RenderWay Farm Render , RenderWay Cube)
با این سیستم هایی که شما فرمودین آیا میشه در حالت ریل تام هم کارکرد قوی داشت یا نه فقط برای رندر خوبه ؟
و ابنکه من لیست نرم افزارای مورد کاربردمو نوشتم آیا با همشون خوب میشه کار کرد یا برای بعضیاش پیشنهاد میدید ؟
میشه یه تاپیکی درست کنید برای روش مورد ذکرتون و بیشتر توضیح بدبد لطفا ؟
من خیلی وقته دنبال سیستم مناسب میگردم دیگه زیاد وقت ندارم لطفا یا بیشتر توضیح بدبد یا حداقل یک سری لینک در مورد این مطلب قرار بدبد من و بقیه استفاده کنیم .
با تشکر
نقل قول:
سلام
منظورتون مثل سیستم های شرکت مازستا است؟ (RederWay Pro , RenderWay Farm Render , RenderWay Cube)
با این سیستم هایی که شما فرمودین آیا میشه در حالت ریل تام هم کارکرد قوی داشت یا نه فقط برای رندر خوبه ؟
و ابنکه من لیست نرم افزارای مورد کاربردمو نوشتم آیا با همشون خوب میشه کار کرد یا برای بعضیاش پیشنهاد میدید ؟
من خیلی وقته دنبال سیستم مناسب میگردم دیگه زیاد وقت ندارم لطفا یا بیشتر توضیح بدبد یا حداقل یک سری لینک در مورد این مطلب قرار بدبد من و بقیه استفاده کنیم .
با تشکر
سلام
بله ولی مازستان سیستمهاشو بسیار گران میده و شما میتونید با مبلغ مشابه سیستم بسیار قویتر تهیه کنید
رندر فارم به درد رندر میخوره و برای ریل تایم مناسب نیست . تا اونجا که میدونم اکثر نرم افزارهای ریل تایم تا اونجا که میدونم gpu بیس هستند و شما نیاز به پردازنده و مادربرد خیلی گرون ندارید
رندر فارم با همه نرم افزارهائی که نوشتید کار نمیکند ولی این دسته نرم افزارها مثلا فتو شاپ با یک سیستم 4790 هم به راحتی و خوبی کار میکنند
تنها در نرم افزارهائی که نیاز به پردازش هیولا وجود دارد مانند 3ds رندر فارم میتونه رندر فریمها را بین سیستمهای شبکه پخش و سرعت رندر را چند برابر کنه
با عرض پوزش الان باید برم بیرون و تا شب دسترسی به نت ندارم شما با گوگل کردن نرم افزارهاتون با پسوند render farm میتونید لینکهای خوبی پیدا کنید
سعی میکنم شب باز به فروم سر بزنم و در خدمتتون باشم
شما ب
نقل قول:
سلام
با تشکر
سلام
سیستم قبلیتون چی بود؟
چند وقت هست دارید با مکس کار میکنید؟
نقل قول:
سلام
سیستم قبلیتون چی بود؟
چند وقت هست دارید با مکس کار میکنید؟
سلام
من 4 ساله با مکس کار میکنم بقیه ی نرم افزارایی که گفتمو بین 1 تا 2 ساله کار کردم به جز photoshop و با داشتن سیستم ضعیفی مثل این چیزی که پایین مبینید خیلی از ایده هام به زباله دان افکارم پیوست .
cpu : intel E4500
Ram : 4gig ddr2
mainboard : P5kpl se
graphic : 9400gt
بره عهد قاجاره ، پیشنهاد برای موزه :)