AMD>INTEL (16-10-14)
AMD>INTEL (16-10-14)
190 برای 20برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان استوک 19-20
رو تو پرشین همین قیمت میفروشن 180
SajjadKhati (16-10-14)
کاربر فعال انجمن پرینتر و ماشین اداری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما واقعا می خواین بخرین ؟
آخه همچین چونه می زنین و قیمت رو بالا می برین که انگار فروشنده این !
AMD>INTEL (16-10-14), mehrdad_ab (16-10-14), SajjadKhati (16-10-14)
عضو VIP شهرسختافزار
منم موافقم
با این چونه زدن ها فکر نمی کنم معامله ای جوش بخورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (16-10-14), SajjadKhati (16-10-14), علی حسنی (17-10-14)
|
|
سجاد گلپسر خریدار متعهدی هست نمیخواد فروشنده ضرر کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (16-10-14), SajjadKhati (16-10-14), علی حسنی (17-10-14)
بابا
آقا
نقو نگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستم سیستم میخام بخرم بدم فامیلمو . ینی من نمیخام بخرم . من واسطه ی بی هزینه ام
حالا یه ور ترازو سنگینی کنه ، یا این ناراحت میشه یا اونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست کامپیوتر فروشم (یکی دیگه دوستمو میگمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) چش بسته گفت 800 . ینی چش بسته ی چش بسته هم نه ها . گفتم قطعات رو اما سریع تصمیم گرفت 800 میخره اما من تو بالاترین رنج قیمت دیدم 750 بیشتر نمیشه . گفتم اگه 800 میخره شنبه بدم بهش وگرنه 740 تا 750 باشه خودم میگیرم (ینی فامیلم میگیره) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا این واسطه شدن ها آخرش کباب شدنه . هر چیزی هم بشه تو رو مسئول میدونند . خوب باشه هم تو رو کسی دعا نمیکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (17-10-14), nima_hl (17-10-14), SajjadKhati (16-10-14), علی حسنی (17-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks