برتری چیپ z97 بر h97 : اورکلاک پردازنده های kوفرکانس رم بالای 1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما همون برد h97-gaming 3 با رم های 1600 cl7 جی اسکیل تهیه کنید در عمل تفاوتی نیست .
اون مدل مانیتور سامسونگ که نوشتید بالا لینکش توی سایت خرابه مشخصاتشم نمی یاره.
S24d395h رو نمی یاره
|
|
HEXATOR (31-07-15)
بی زحمت در مورد پنل مانیتور یک توضیح مختصر بدید
تا اون جایی که فهمیدم پنل tn زیاد خوب نیست
این مانیتور پنلش چی هست
یک مشکلی هم هست سایز ۲۲ این مانیتور خوبه یا ۲۴ از نظر کالیبره بودن سایز و پنل چون من دیدم که سایز های مختلف پنل متفاوت دارن
و لینک مانیتور مدلش s24d395 ro baz nemikone
پنل pls هست و tn نیست . pls از زیر شاخه های ips هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایز ۲۲ مدل ۳۹۰ tn هس لینک ۳۹۵ خرابه
در مرد کالیبره بودن سایز هم بی زحمت راهنمایی کنید از کالیبره منظورم اینکه اندازه ها اریض یا طویل نمی شن
احتیاجی به تغییر نیست . دگمه auto رو بزنید خودش اتوماتیک تنظیم میکند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام. در مورد مانیتور سوالی داشتم
مدل S24d395 و s24d595 کدوم بهتره چون خیلی نزدیک به هم هستن
و اینکه من کلی سایتای خارجی رو گشتم این مدل ها اونجا نبودن با نام 390 و 590 بودن
ایا اینا در ایران تولید می شه. تو چند تا سایتم کامنت بود که گارانتی هاشون الکی هستش
چند نفر بعد خرید با مشکل پیکسل مردگی مواجه شدن
رو مدل خارجی رو پایش مدلش ننوشتن ولی تو مدل ۵۹۵ نوشتن
یک اینکه مشکل رسپان تایم و اینپوت لگ هست و ایا فرق زیادی بین ۵ms و۱ms هست چون واقعاً دو دل شدم
ممنون می شم به همه سوالاتم جواب بدید.
بله مونتاژ داخل هستند . سام سرویس و مادیران سالهاست دارند مدلهای خودشون رو تولید میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنل های ips همه 5 میلی ثانیه هستند . اگر 1 میلی ثانیه میخواهید باید به سراغ پنلهای tn برید که نقطه ضعفهای دیگه دارند.
mrtz.elf (02-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks