سلام لطفا یه سیستم بدون گرافیک برای کار های نقشه کشی و بعدا که کارت اضافه بشه گیم پیشنهاد بدید
4 تومن بدون کارت گرافیک !
ترجیحا مانیتور هم توش باشه . لطفا قطعات از لحاظ ظاهری باهم مچ باشن .
کاربر شهرسختافزار
سلام لطفا یه سیستم بدون گرافیک برای کار های نقشه کشی و بعدا که کارت اضافه بشه گیم پیشنهاد بدید
4 تومن بدون کارت گرافیک !
ترجیحا مانیتور هم توش باشه . لطفا قطعات از لحاظ ظاهری باهم مچ باشن .
آخرین ویرایش توسط in-fo در تاریخ 27-07-16 انجام شده است
|
|
cpu corei7 6700k
Gigabyte GA-Z170-Gaming K3
GSkill Ripjaws V 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Red
Samsung 750 EVO 250GB
hdd 2tb seagate
power v650 cooler master
case green x3 viper
CPU Cooler: Cooler Master Hyper 103
dvd/rw HP 24X
monitor Samsung Full HD S27D390 Plus PLS
کاربر شهرسختافزار
سلام این بهتر نیست ؟ http://8pic.ir/images/sget7s60quovybwr88ve.pngبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من بهتره چون هم خنک کنندگی بهتری داره و هم قطعات از لحاظ ظاهری هم با هم مچ هستن . فقط فک نکنم تفاوت انچنانی بین i7 و i5 واسه من باشه . کار های خیلی خیلی سنگینی قرار نیست با اتوکد انجام بدم فقط میخوام نقشه زمین بکشم .
البته بین این کیس و مستر کیس موندم که کدوم رو انتخاب کنم
آخرین ویرایش توسط in-fo در تاریخ 28-07-16 انجام شده است
من سیستم مناسب رو از دیدگاه خودم با توجه به تجربه اعلام کردم . اگر فکر میکنید corei5 براتون کافیه corei5 بگیرید . البته به نظر من ارزش داره روی پردازنده هزینه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس هم مستر کیس گزینه مطلوبیه
روی تمام موارد دیگه با دقت چیدم . میتونید با مسئولیت خودتون تغییراتی بدید ولی پیشنهادم من نیست جز کیس که تاییدش کردم .
کاربر شهرسختافزار
اختیار دارید . بله مطمئنم چون با سیستم نفتی هم میشه نقشه کشید چه برسه به اسکای لیکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کولر هم چون میدونم ایر واسه کار من جواب گو نیست نمیخرم . واسه مادربورد هم چون توی سایت های خارجی دیدم بهترین مادربورده ( توی رنج قیمتی خودش ) گفتم که جایگزینش کنم .
- - - Updated - - -
راستی چقدر بین 6600 و 6700 تفاوت هست ؟
تفاوت دارند مخصوصا تو عملیات مولتی تسکینگ . برتری 6700k در گیم مشهود نیست ولی تو برنامه های محاسباتی مشهوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد انتخابش با خودتون هست . من از این برد زیاد پیشنهاد دادم . ناراضی نداشتم .
mohammad- (28-07-16)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط in-fo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمی دونم که شما کدوم سایت ها رو نگاه کردی ولی این رو می دونم که بهترین مادربردها گیگابایت هستن مخصوصا در کیفیت و عمر زیاد
مادربرد انتخابی من مادربرد Gigabyte GA-Z170X-UD3 است
بین i5-6600k و i7-6700k فقط در نقشه کشی، تفاوت آنچنانی نیست ولی در کارهای مولتی تسکینگ پردازنده i7-6700k حدود 30 درصد از i5-6600k کارایی بالاتری داره. به این نکته هم توجه کن که الان خیلی از کسانی که پردازنده رو اورکلاک می کنن برای رسیدن به 10 درصد کارایی بیشتره حداقل می تونی i7-6700 رو تهیه کنی
پس اگه به فرض شما در آینده، کارت از نقشه کشی صرف فراتر رفت و نیاز به پردازنده قوی تر داشته باشی برای تعویض پرازنده ضرر بیشتری می کنی تا اینکه از همین الان آینده نگری داشته باشی
مثلا سیستم انتخابی شما، هارد یک ترابایت، اس اس دی 120 و کیس 850 هزار تومنی است اگه به جای پولی که می خوای برای کیس بدی بزاری پردازنده قوی تر و اس اس دی با ظرفیت بیشتر بخری عقلانی تره یعنی همون کاری که جناب مهندس امید در انتخابش انجام داده
انتخاب بعضی چیزها هم که سلیقه ایه و می تونی با توجه به سلیقه خودت جابه جا کنی
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 28-07-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks