پردازنده های zen یک نمونه رو با این مدل که گفتید میشه مقایسه کنید و ایا ازاین بهتره
در مورد ساپورت هم این مدل با این مترک بهتره یا مارک های دیگه
پردازنده های zen یک نمونه رو با این مدل که گفتید میشه مقایسه کنید و ایا ازاین بهتره
در مورد ساپورت هم این مدل با این مترک بهتره یا مارک های دیگه
|
|
پردازنده زن هنوز موجود نشده تا مقایسه کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (23-08-16)
ببخشید میشه فرق این سه تا و قیمتشون و کدوم قوی ترره بگید من امروز کلی اذیتتون کردم
۱-evga gtx950 SSC gaming
2-evga gtx950 super clocked
3-evga gtx950 FTW gaming
و نظرتون به جز اوگا به ایسوس و گیگابایت و زوتک و ... چیه ؟
آخرین ویرایش توسط Mamahy در تاریخ 23-08-16 انجام شده است علت: نقص
گیگا اگر موجود بود تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mamahy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مدلهای مختلف این شرکت هست که عموما از نظر فرکانس و خنک کننده متفاوت هستند
GIGABYTE GTX 950 WF 2X OC 2GB GDDR5
این کارت هم بسیار خوبه
mohammad- (23-08-16)
پس در کل evga یا gigabyte
کدوم مدلشون
آخرین ویرایش توسط Mamahy در تاریخ 23-08-16 انجام شده است
mohammad- (23-08-16)
|
|
تاپیک جداگانه برای سوالتون ایجاد کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheil1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...7%DA%A9-58740/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساختم فقط گیمیتگ زدم :(
میشه اصلاح کنید ؟
تاپیک را براتون ایجاد کردم . نقل قول هم کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط soheil1990 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (23-08-16)
کاربر شهرسختافزار
لینک میشه لطف کنید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks