SajjadKhati (06-07-15)
سلام دوستان. تاپیک های اینجا و سخت افزارمگ و لیون رو دنبال میکنم و خیلی وقت دوستان رو گرفتم. امیدوارم آخرین سوال هام باشه.
نهایت تا 2 هفته دیگه میخوام قطعات رو بگیرم. بورد ASUS H97 Pro Gamer به قیمت 455 و پاور Green 650UK Gold به قیمت 260 تومن رو گرفتم. برای باقی قطعات حدود 3 و 300 بودجه دارم. یا شاید 100 تومن بیشتر.. البته الان 300 تومنشو دارم و قراره 2 هفته دیگه 3 تومن بدن بهم.
درضمن کاربردمم گیم هست بیشتر و مانیتور هم میخوام. لیست قطعاتی که تو ذهنم هست این ها هستن . ممنون میشم قطعه ای مشکل داره بگین. در مورد مانیتور و گرافیک هم دو دلم.
i5 4690
WD Blue 1tb
Gskill ripjaws 4GB*2 1600 CL7
Asus 24X dvd-RW
Green X3 viper
کارت رو دنبال inno3d gtx 970 OC X2 بودم اما مثل اینکه گارانتیش خوب نیست... موجودیش هم رو به اتمامه(شانس منه:|) برند Galax رو هم پیدا کردم اما قیمتشو بالا میگفتن. 1و 400! .یه کارت که با بودجه من مناسب باشه ممنون میشم معرفی کنین. برندها و مدل ها زیادن و آدم گیج میشه...
درمورد مانیتور هم LG 23MP65HQ مد نظرم بود از نزدیک هم دیدم کیفیتش با یه مدل ساده AOC که اونجا بود زیاد فرق نداشت جز اینکه یه کم رنگ ها رو گرم تر و پر رنگ تر نمایش میداد...!
Samsung S24D395 PLS رو از نزدیک ندیدم... نمیتونم نظر بدم دربارش.. درمورد BenQ هم هیچ اطلاعی ندارم... در این موردم ممنون میشم راهنمایی کنین.
در مورد رم به نظرتون میشه Gskill TridentX رو بگیرم با باس بالاتر و تاخیر بیشتر؟ میدونم رو بورد من رو 1600 کار میکنه اما گفتم بعد ها شاید فروشش راحت تر باشه! CL تاثیر گذاره تو گیم؟
پیشاپیش از همه دوستان ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-07-15)
|
|
مانیتور رو اگه کیفیت قطعه میخای اول سمت ایسوز (که گرونتره) و بعد سامسونگ برو. همون سامسونگی که گفتی خوبه. LG که بچه ها میگرفتن ، شکایت ازش زیاد بود. اگه ایسوز میخای VX239H که یه کم گرونتر از اون سامسونگ هه و اگه ارزونتر از اون سامسونگ ، ایسوز میخای VS239HJ بگیر
در مورد گرافیک هم یه برند معتبر (گیگابایت) یا در وهله ی بعد حداقل msi یا zotac بگیر بجای inno3d یا galax (گالاکس رو به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم)
کارت گرافیک غیر رفرنس قیمتش بالاتره . هم به دلیل کیفیت بالاتر برد و هم خنک کننده . این نفاوت در کار متوجه میشید .مونیتور سامسونگ 24 PLS هم کیفیت خوبی دارد .
Amir.. (06-07-15), SajjadKhati (06-07-15)
خیلی ممنون از شما.
پس کارت رو از inno3d و galax نگیرم؟ به گیگا و .. پولم فکر نمیکنم برسه مگر اینکه معجزه شه تا 2 هفته دیگه قیمتا بیاد پایین!! این مدل فکر میکنم تنها انتخابمه با اون پول Zotac Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition . نظرتون چیه دربارش؟
مانیتور VS239HJ قیمتش خیلی بالاس.. همین سامسونگ رو بگیرم یا برم سراغ ارزون های ایسوس؟ میشه یه مدل ارزون از ایسوس معرفی کنین؟ اون مانیتور سامسونگ رو کسی از دوستان مقایسه کرده با ال جی؟ کدوم انتخاب بهتریه با بودجه تو همین رنج نهایت 620 اینا...
خیلی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Amir.. در تاریخ 06-07-15 انجام شده است
i5 4690برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD Blue 1tb
Gskill ripjaws 4GB*2 1600 CL7
Asus 24X dvd-RW
Green X3 viper
Zotac GTX 970 OC AMP! Omega Core Edition
Samsung S24D395 PLS یا LG 23MP65HQ
+
Asus H97 Progamer
Green 650UK
پس این قطعات خوبن و مشکلی ندارن؟
خیلی ممنون
دوستانی که یکی از این مانیتور هارو دارن و تاپیک رو دیدن ممنون میشم نظر بدن.
|
|
قطعات مناسب هستند و ایرادی دیده نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Screenshot_2015-07-27-13-40-48.jpg
ببخشید هر کاری کردم کپی نشد متن.
با تشکر
دوست گرامی در همین بخش تاپیک بزنید . متن هم تایپ کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mrtz.elf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدLG 23MP65HQ دقیقا همون قطعات VX توش بکار رفته فقط شکلشون با هم فرق داره همون LG رو بگیر.(همه تعمیر کار ها گفت قطعاتشون یکی هست)گرافیک هم مدل MSI GTX 970 Gaming Twin Frozr V قیما 1425 هست از این زوتاک هم بهتر هست این رو بگیر.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks