سلام دوستان. تاپیک های اینجا و سخت افزارمگ و لیون رو دنبال میکنم و خیلی وقت دوستان رو گرفتم. امیدوارم آخرین سوال هام باشه.
نهایت تا 2 هفته دیگه میخوام قطعات رو بگیرم. بورد ASUS H97 Pro Gamer به قیمت 455 و پاور Green 650UK Gold به قیمت 260 تومن رو گرفتم. برای باقی قطعات حدود 3 و 300 بودجه دارم. یا شاید 100 تومن بیشتر.. البته الان 300 تومنشو دارم و قراره 2 هفته دیگه 3 تومن بدن بهم.
درضمن کاربردمم گیم هست بیشتر و مانیتور هم میخوام. لیست قطعاتی که تو ذهنم هست این ها هستن . ممنون میشم قطعه ای مشکل داره بگین. در مورد مانیتور و گرافیک هم دو دلم.
i5 4690
WD Blue 1tb
Gskill ripjaws 4GB*2 1600 CL7
Asus 24X dvd-RW
Green X3 viper
کارت رو دنبال inno3d gtx 970 OC X2 بودم اما مثل اینکه گارانتیش خوب نیست... موجودیش هم رو به اتمامه(شانس منه:|) برند Galax رو هم پیدا کردم اما قیمتشو بالا میگفتن. 1و 400! .یه کارت که با بودجه من مناسب باشه ممنون میشم معرفی کنین. برندها و مدل ها زیادن و آدم گیج میشه...
درمورد مانیتور هم LG 23MP65HQ مد نظرم بود از نزدیک هم دیدم کیفیتش با یه مدل ساده AOC که اونجا بود زیاد فرق نداشت جز اینکه یه کم رنگ ها رو گرم تر و پر رنگ تر نمایش میداد...!
Samsung S24D395 PLS رو از نزدیک ندیدم... نمیتونم نظر بدم دربارش.. درمورد BenQ هم هیچ اطلاعی ندارم... در این موردم ممنون میشم راهنمایی کنین.
در مورد رم به نظرتون میشه Gskill TridentX رو بگیرم با باس بالاتر و تاخیر بیشتر؟ میدونم رو بورد من رو 1600 کار میکنه اما گفتم بعد ها شاید فروشش راحت تر باشه! CL تاثیر گذاره تو گیم؟
پیشاپیش از همه دوستان ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks