نه برادر من 4 تا هارد دارم . به زور به o رسیده .
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (30-01-16), DOOM999 (29-01-16)
|
|
من اشتباه کردم که همون ابتدا یه هارد رو پارتیشنای 100 گیگی و یکی رو پارتیشنای 150گیگی دادم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (30-01-16), mohammad- (30-05-16)
آره، مرج تنها راهش هستش. اما بالاخره ریسک رو داره!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
چاره ای نیست برادر .انشا الله مشکلی پیش نمیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (30-01-16), mohammad- (30-05-16)
با عرض معذرت ک دخالت میکنم اقا امید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای شما پردازنده ضریب باز هیچ مفهومی تقریبا نداره ... چون کاربری شما گیمینگ هست و بیشترین استفاده شما از سخت افزار گرافیک و رم و پردازنده هست .... (در اخر وقتی که رم و گرافیک متناسب باشن ,پردازنده در اخر میتونه باعث گلوگاه بشه!!! )
و مانیتورم همیشه به همه پیشنهاد میکنم ک از نزدیک ببینن ... اینو خیلی راحت تو بازار میتونین ببینید و از نزدیک کیفیتش رو ببینید ...
بشخصه BenQ رو توصیه میکنم چون زمان پاسخ دهیش خیلی بهتر از IPS هست و اینم با توجه به اینکه کاربری شما گیم هست... بهترین انتخابه و گرنه مانیتور IPS این زمان پاسخ دهی رو نداره /
Aaron Swartz (08-04-16), AMD>INTEL (31-01-16), Crespo (31-01-16)
|
|
شما در پیکی از پست های ابتدایی تون گفته بودین مادربورد سری Z170 واسه CPU سری K مناسب تره چون قدرت اورکلاک داره.
حالا که قراره من Core i7 - 6700 بگیرم و نیازی به اورکلاک ندارم، میتونم از مادربورد H170 استفاده کنم یا باز هم گزینه ی Z170 رو پیشنهاد میدین؟
یا اصلاً بین ASUS Z170 PRO GAMING و GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 3 گزینه گیگابایت رو پیشنهاد میدین؟ اگر گیگابایت، میشه دلایل برتریشو نسبت به ASUS بگید؟
بین این گرافیک ها و یا گرافیک پیشنهادی خودتون (Gigabyte GTX 980 OC G1 Gaming WF 3X 4GB) کدوم گزینه رو پیشنهاد میدید و چه فرق هایی دارن این 3 مورد با هم (به غیر از تفاوت برند ASUS و Giga) ؟
پ.ن: پوزش میخوام بابت پرسش های زیاد. خیلی دارم سعی میکنم قیمت رو به بودجه خودم برسونم.
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 01-02-16 انجام شده است
Intel Fan
اگه نیاز به اورکلاک ندارید برید به سوی مادربرد h170
گیگا هم گارانتی بهتری داره و هم کیفیت بالاتری داره. شما با یه مقایسه میتونید بفهمید کدوم مادربرد بهتره. یکی از دلایل برتری گیگا نسبت به ایسوس چیپ اترنتش است.
شما اگه مانیتورت فول اچ دی است 970 کافی است لازم نیست 980 بگیرید
AMD>INTEL (01-02-16), Crespo (01-02-16), M3RS4D 50062 (01-02-16)
برای باس رم بالای 2133 نیاز به مادربرد z170 دارید . پس پیشنهادم z170 اختلاف کمی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک این مدل 200 تومن حدودن کمتره . تفاوت زیادی هم ندارد Gigabyte GTX 980 OC WF 3X 4GB
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (01-02-16), M3RS4D 50062 (01-02-16), mohammad- (30-05-16)
این GTX980 چندین مدل داره. به غیر از TI، بقیه 980 ها چه تفاوتی با هم دارن؟ همونایی که تو لینک پست قبلی گذاشتم با همین موردی که شما فرمودین؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks