main asus h110-plusکافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
main asus h110-plusکافیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-07-16), mahdi5999 (02-07-16), mohammad- (04-07-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ممنون از راهنمایی هاتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
ببخشین واس پنل فن جلویی و دو پنل کناری و پنل پشتی فیلتر فن از کجا تهیه کنم؟(کیس اورامان)
میشه یه اطلاعاتی بدین در این باره همچنین قیمتش؟
راستی رو در بغل یه جای فن خالی میمونه اونو چطور فیلتر بزنم؟
فروشنده گفته لایه چسب خیاطی بزار پشت فن بعد پیچ کن.نظرتون چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد بنظرتون سه تا فن که رو کیس نصب کردم به sys fan وصل کنم به مادر بورد فشار نمیاره؟؟؟
mohammad- (04-07-16)
1-فیلتر رو از خود گرین آمار بگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فیلتر پیدا کنی بهتره
نه مشکلی ایجاد نمیشه . وقتی روی مادربرد وجود داره یعنی قابل استفاده هست و استاندارده
Aaron Swartz (04-07-16), mahdi5999 (04-07-16), mohammad- (04-07-16)
کاربر شهرسختافزار
دیروز رفتم فیلتر بخرم وقت نشد اسمبلش کنم
واس همین ببخشین تیکه تیکه میپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.این خمیر توی کولر نوتوس بسه یا برم یهz9 بگیرم؟
mohammad- (04-07-16)
z9 بگیرید خیالتون راحت تره برای مدت بیشتری . دیرتر نیاز به تعویض خمیر پیدا میکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi5999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-07-16), mahdi5999 (04-07-16), mohammad- (04-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks