عزیز من خودم مغازه دارم ولی برای خرید یک قطعه در وضعیت فعلی بازار باید چند جا را چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamhagh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا اینقدر قیمتهای بازار شیر تو شیره که قیمتهای فروش شرکتها بزرگ به نماینده هاشون هم یکی نیست
اگر کالای بخصوصی مد نظرتون هست بفرمائید تا براتون استعلام قیمت کنم
چیزایی که میخواستمو نداشتن هیچکدوم :( جایی دیگه میشناسین؟
|
سلام دوست گرامی؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamhagh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی احتیاج دارین؟ اسم و مدل دقیق سخت افزار درخواستیتون رو بفرمایید...
رفتم پاساژ تک هیچی نداشتن ! همه میگفتن "هارد" SSD نداریم لول نمیدونستن SSD چی فکر کنم، دو سه جا داشتن فقط Adata یا سیلیکن یا ترنسکت ! افتضاح بود، جایی نمیشناسین؟ اینجوری نمیشه !
یک ساعت نوشتم بد اشتباهی همش پاک شد ، :(
من میرم پاساژ تابان فردا (شاید) اونجا من خیلی خوشم میاد !
این چیزیی که میخوام:
SSD:
Samsung
Crucial
intel
sandisk Extreme II
PSU:
Crosair - Seasonic HX AX 600w+ به بالا
Motherboard:
asus P8z77-V \ V pro \ V deluxe
Asrock Extreme z77
case:
Crosair - cooler master
Heatsink:
Cooler master Evo 212
بد ۲تا سوال دیگه دارم:
چجوری میشه قطعه دست دوممو بفروشم؟
و اینکه میشه به گرین اعتماد کرد؟ مثلا مدل OC 750 80 plus gold
*MoJtAbA* (14-03-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای فروش؟ خوبه ! کسی خواست چجوری بفرستم و قیمت چجوری مهاسبه میشه؟ :!
خوبه :د هم نگرانیم از بین رفت هم یک ۱۰۰ هزار تومنی صرف جویی میکنم :) بسوزه محافظ داره دیگه؟ توی یک جا دیدم گرین دارم بهم گفتن بدو عوض کن، البته نمیدونستن خوب چی مارکش
کیسهای گرین چی؟ من دراگون پرو ۲ دارم جنسش خوب نیست اصلا طراحیش بعضی جاها مسخرست، نگهدارنده هاش و.. با یک تکون کوچیک میشکنه ! داشتم به x9 فکر میکردم :و
بله تو قسمت بازارچه قطعات رو بگذارید برای فروش به همراه عکس و نام کاربری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kamhagh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله گرین پروتکشن های لازم رو داره مثل ovp-ocp
x9 کیس خوبیه .
*MoJtAbA* (14-03-14)
|
خوب پس فقط میمونه ببینم اون قطعی هارو دارن یا نه ! مرسی !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks