دوستان کسی قصد راهنمایی نداره !؟
سلام ، وقت دوستان بخیر ،
من برای یک شرکتی می خوام چند تا سیستم اداری با مانیتور جمع کنم که با حداقل قیمت بشه حداکثر استفاده را برد ،
البته الزاماً مادربرد ایسوس یا گیگا مد نظرم هست و دوستان لطف کنند از برندهای دیگه در این مورد خاص موردی پیشنهاد نکنند !
cpu هم مد نظر خودم AMD 250 x2 هستش
مانیتور هم LG
پاور و کیس Green
VGA هم برای ارزانتر در آمدن ONboard باشه ///
فقط شما جزئیات برندهایی که مشخص کردم را تعیین کنید تا با حدود 700-750 تومن بتونم سیستم اداری عمری ای جمع کنم .
ممنون از زحماتتون .
|
|
دوستان کسی قصد راهنمایی نداره !؟
آقا نیما کجایییییی !!!؟؟؟؟؟
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیز
متاسفانه نیما جان احوالات خیلی خوبی نداره و این روز ها کمتر به فروم سر میزنه
با محدوده 700 تا 750 بهترین انتخاب
CPU : Intel G620 : 110 T
MB : asus p8h61m 155 T
Ram : 2*2 Gb 50 T
VGA : Onboard
HDD : 500 Seagate 158 T
Power : Green 380 60 T
Case :Free 30 T
در باره مانیتور هم دستت باز هست می تونی بهترین انتخاب ها رو داشته باشی اما در صورتی که می خوای کمتر هزینه کنی می تونی مین ازراک بر داری که خیلی بهتر از این اسوس هست و خوب قیمت هم 110 تومان داره به بالا
به نظر شخص من این سیستم با توجه به اینکه Sandy Bridge هست خیلی کارایی داره و بهترین کارایی نسبت به هزینه رو داره توی کار های شرکت ها مثل کار های دو بعدی هم بهتر از چند هسته ای های ای ام دی بت جواب میده این موضوع رو به شخصه تست کردم
در مورد قیمت ها با این اوصاف باید روزانه قیمت بگیرید و نمیشه قیمت گفت این قیمتی که من داشتم برای 2 3 روز پیش بازار اصفهان هست
سوالی بود در خدمتم
New Season
K1LOU (22-02-12), mehrdad_ab (22-02-12), molana (10-03-12)
کاربر شهرسختافزار
با سلام
خوب مثل اینکه این تایپــــــیک من هم به این شبیه هست البته با بودجه کمی بالاتر
خوب به نظر شما من چه تغییری می تونم در این قطعات بدم
Comodo Internet Security
عضو VIP شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط K1LOU برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز بهترین کار شما این هست که سی پی یو رو 2100 کنید و خوب در صورتی هم که بازی قرار هست با سیستم ها بشه یک گرافیک تهیه کنید و برای سیستم بگذارید کارایی دقیق رو بگید تا بتونم بهتر بتون کمک کنم
موفق باشید
New Season
K1LOU (22-02-12)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم مهرداد عزیز داره توی همون تایپیک یک پیشنهاد میده
خوب به هیچ وجه قرار نیست بازی انجام بشه چون سیستم اداره هست
کاربرد
خوب استفاده خاصی سیستمها ندارن کار با برنامه های افیس - و اینترنت و شاید هم کلاسهای آموزشی
ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم
با تشکر
Comodo Internet Security
Moein (22-02-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks