mosafer=22 (02-04-15)
دانلودش کن از لینک زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafer=22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://download.ecsusa.com/dlfileecs...M13_manual.pdf
mosafer=22 (02-04-15)
درود
سوالی از خدمت کارشناسان عزیز داشتم چند وقته در نظر دارم کیسمو تغییر بدم حدود 5 شش ساله از اون استفاده میکنم بعضی از دوستان نظرشون این بود که تا تابستان آینده یعنی چند ماه دیگه صبر کنم که نسل بعدی پردازنده ها و مادبور و رم به بازار بیاد .فعلا با این سیستمم مشکلی ندارم اما هم زمان چند برنامه رو اجرا میکنم یا موقع لود شدن زمان برهست ممنون میشم از راهنماییتون که چکار کنم .
دوست گرامی راهنمایی های لازم برای خرید کیس به شما در صفحه های پیشین داده شده است . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafer=22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mosafer=22 (02-05-15)
درود
کیس قبلی واسه برادر زادم بود از راهنمایی دوستان بسیار ممنونم کمک خیلی زیادی ر انتخاب کیس مناسب بهم کرد اما حالا واسه خودم میخوام بعدچند سال نمیخوام کیسی انتخاب کنم که قطعاتش بعداز تابستان تغییر اساسی کنند ممنون استاد عزیز که همیشه لطف میکنین و با احترام و آگاهی راهنمایی میکنید
بودجتون رو مشخص کنید و یک تاپیک بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mosafer=22 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (02-05-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks