البته هارد فکر کنم معرفی نکردین به جاش دی وی دی درایو معرفی کردین که نمیخوام
البته هارد فکر کنم معرفی نکردین به جاش دی وی دی درایو معرفی کردین که نمیخوام
SajjadKhati (05-04-14)
|
*MoJtAbA* (05-04-14), SajjadKhati (05-04-14), tolin (05-04-14)
گرافیک که نمیخاد نصب کنه ، Sadata 70 تومنی هم براش زیاده . الکی چرا 40 تومن اضافه تر بده؟ اگه میخاست گرافیک نصب کنه ، آره کمتر از گرین ، کانکتور 8 پین نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tolin (06-04-14)
نه پاور های متفرقه .... پروتکشن های لازم رو ندارند . طراحیشون قدیمی و شاخه 5 ولتشون قوی تر از 12 هست . اصلا برای مادربرد های جدید مناسب نیست . 330 گرین ارزونترین پاوری هست که میشه برای این پاور بست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (06-04-14), tolin (06-04-14)
سجاد جان در بحث پاور یک پارامتر اساسی ریپل برق استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما زمانی که یک پاور خوب تهیه میکنید ریپل برق خروجی آن معمولا زیر 100 میلی ولته
مثلا برق 12 ولت شما بین 11.9 تا 12.1 ولت نوسان دارد
ولی اگر پاور متفرقه استفاده کنید این نوسان میتونه تا 500 میلی ولت یا حتی بیشتر باشه
زمانی که به جای 12 ولت 11.5 تا 12.5 ولت به قطعات برسه در کوتاه مدت برای سیستم اتفاقی نمیافته ولی سیستم به جای 10 سال 2 سال کار خواهد کرد و یکی یکی قطعات میسوزند
بنظرم من اگر کسی میخواهد یک پاور ارزان قیمت تهیه کند پاور 330a گرین ( قدیمی فن کوچک با ریپل حدود 30 میلی ولت) با قیمت حدود 40 تومان به صورت دست دوم تهیه کند خیلی بهتر است
mehrdad_ab (08-04-14), SajjadKhati (06-04-14), tolin (06-04-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددست دوم پاور به نظرم حتی گرین باشه ، مناسب نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماها اصلا با پاور سادیتا کار کردین؟
چندان متفرقه هم نیست ها . درسته پاور عالی مثل گرین نیست اما ضعیف هم نیست . کانکتور 8 پین (برا مادربردای جدید) نداره اما به نظرم پاور خوبی هه
من که فلا با همین مادربرد ، همین پاور رو دارم
میتونم بگم جزء پاورهای رده ی متوسط به بالا هه
درباره ی سوختن قطعات هم درسته که نوسان این پاورها بیشتر از گرین هه اما همونطور که خودتون هم استادین ، قطعات اصلی ، مدار تغذیه شون ، تنظیم ولتاژ اول انجام میده و بعد به اون قطعه میرسه که باعث سوختگی یا کاهش طول عمر در دراز مدت نشه یکی از دلایلی که همیشه مادربرد گیگا رو انتخاب میکنم ، مدار تغذیه شه که تو Ultra Durable 4 از مقاومت (RDs) پایین استفاده کردن (تو UD5 که کولاک کردن اما پولشم کولاک کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .میمونه قطعات فرعی که برق پاور مستقیم بهش وصل ان مثل هارد و ... که حق با تو هه . تو دراز مدت حتی باعث سوختن یا حداقل کم شدن کیفیت اش میشه (هر چند تو هاردهای مغناطیسی ، اصطکاک چرخش و لرزش هد ها هم یکی از مهم ترین عامل خرابی شونه تو دراز مدت)
tolin (06-04-14)
|
دست اوستا امید درد نکنه ، منم اغلب قطعاتم همین بود
فقط چن تا چیز رو بگم
اگه هنوز ارزونتر میخای ، میتونی یه پاور ممولی تر که پایین ترین شون 40 و متوسط اش 70 هه رو بگیری ، رم هم میتونی 2 گیگ کنی که 70 تومن شه
هارد هم کمترینش 500 دارن که 160 تومنه تقریبا که به نظر من اصلا نمیارزه . میری یه 1 ترا با تفاوت قیمت 30 تومنی میگیری دیگه وگرنه اگه پایین تر از 500 هارد میخای باید بری دست دوم شو بگیری
اگه هنوز هم مادربرد پایین تر میخای هست اما پیشنهاد من همین چیزیه که اوستا امید گفت (تهش 40 تومن ارزونتره اما کیفیت اش خیلی بهتره این)
بازم اگه سیستم قدیمی میخای ، ارزونتر درمیاد اما بازم پیشنهادم این نیست
*MoJtAbA* (05-04-14), mehrdad_ab (08-04-14), SajjadKhati (05-04-14), tolin (05-04-14)
ممنون از همه شما دوستان، اگر لطف کنید آدرستون رو هم بفرمایید بنده یه بررسی کنم اگر شد مزاحم میشم خدمتتون، یک سوال دیگر، مانیتور lcd یا led نو (کارکرده نه) صفحه مربعی (4:3) تو بازار پیدا میشه؟
هست .البته نو نیست . کار کرده گیر میاد . اون هم خواستید براتون پیگیر میشم . پخ بدید تا شماره تماس بهتون بدم .البته قیمتی که بهتون دادم قیمت تقریبی بود . تشریف آوردید قیمت دقیق براتون میگیرم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tolin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks