AMD>INTEL (21-10-09), Computex (21-10-09), farzad1362 (21-10-09), masterpc (21-10-09), MicroSystem (21-10-09), nima_hl (21-10-09), softkadeh (21-10-09)
سلام خدمت دوستان
شاید مطلبی که میخوام بگم به بحث شما زیاد ربطی نداشته باشه
ولی من الان سالهاست از cpu amd هستفاده میکنم مدل athlon xp 2500xp درسته که این cpu قدیما هست و سالهاست داره کار میکنه مدتی من نسبت به فن cpu بی تفاوت بودم و نگاه نمیکردم یک روز به طور اتفاقی وارد setup مادر بورد شدم و دیدیم حداقل دمای cpu بالای 80 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی داره کارشو میکنه و من با این وضع گیم هم بازی میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و سیستم اجرا میکرد ( شاید به مدت دو سه ماه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
منظور اینکه cpu های amd در سطح قیمت خودشون عالی هستن و کارایی که من با این cpu بدبخت فسیل کردم شاید intel بود تا الان دوام نمیآورد.
به عقیده من cpu های بسیار مقاومی هستن و در صورت استفاده مدام (مثل من روزی 17-18 ساعت کار به
مدت چهار پنچ ساله داره کار میکنه) حتی یک مرطبه کوچکترین ایرادی پیدا نکردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-10-09), Computex (21-10-09), farzad1362 (21-10-09), masterpc (21-10-09), MicroSystem (21-10-09), nima_hl (21-10-09), softkadeh (21-10-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بخاطر اینه که اگه دمای سی پی یوی شما تا 300 درجه یا بیشتر هم بره باز سیستمتون هنگ نمیکنه .
اینم یکی از مشکلات ای ام دی هست .
اینتل وقتی دماش بالا بره هنگ میکنه ولی ای ام دی صبر میکنه تا سی پی یو بسوزه جزغاله بشه .
به نظر شما این یه مزیته ؟
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
PUMAOC (21-10-09)
تو دمای بالای 75 پردازنده خاموش میشه . اینطور که بنچمارکها و برنامه ها میگن از نظر دما این دو پردازنده با هم فرقی ندارند . من تا حالا ندیدم پردازنده های ATHLON 64 به بالا به قول شما جزغاله بشن . سری PHENOM II هم شدیدا اینتل رو سر قضیه COLDBUG به چالش کشیده
farzad1362 (21-10-09), K1LOU (22-10-09), MicroSystem (21-10-09)
کاربر شهرسختافزار
بهادر جان يه خورده در مورد COLDBUG توضيح ميدي؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اولا هیچ cpu به این دما نمیرسه هیچ وقت چون بخاطر محدودیت هایی که در بایوس وجود داره و برای cpu معمولا 90 درجه هست اگر cpu به این درجه از حرارت برسه سیستم اتومات خاموش میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد کپی کردن AMD هم کمی بی انصافی میکنید هرچند من کلا با اسم کپی موافق نیستم چون هر دو این شرکت ها انقدر بزرگ هستند هر کدوم روی توانایی های خودشون کار کنن اما اگر این اسم قبول کنیم هم اینتل در خیلی از موارد عقب تر بوده مثل تکنولوژی کنترل حافظه که اینتل خیلی بعد از AMD داره این کار رو می کنه با همین CPU های دو سه و یا چهار هسته ای که همواره AMD اولین اون هرا رو به بازار داده درکل من روی AMD تعصب دارم دلیل هم دارم اینتل نه به خاطر اینکه رئیس هاش مثلا ادم بدین بلکه به خاطر منطق بازار چون 80 درصد بازار رو در اختیار داره معتقد مشتری باید دنبال اون بیاد این رو میشه وقتی که تکولوژی جدید به بازار میده به خوبی دید مثلا همین cori7 ها وقتی به بازار می یاد سوکت عوض میشه رم عوض میشه کلا باید سیستم قبلی به بوسی به زاری کنار اما برعکس اون AMD چون فقط تقریبا 20 درصد بازار رو داره نه بخاطر اینکه ادم های خوبین و دلشون واسه ما سوخته بلکه بخاطر همون منطق بازار مجبورن دنبال رو نیاز های مشتری باشن برای همین که می بینید وقتی AMD سی پی یو جدید به بازار میده سعی می کنه تا با سخت افزار های قبلی سازگاری داشته باشه مثل سوکت های AM2+ AM3 این چیزها که این به اون می خوره اون به این می خوره یا همون تکنولژی کنترل حافظه که حسن بزرگش همین بود .
در کل باید بگم برای کسائی که می گن اینقدر پول دارم و یک سیستم می خوام همواره AMD جواب های بهتری داشته و برای کسانی هم که می گن یه سیستم می خوام این کار بکنه اون کار بکنه پولش هم هر چی شد شد معمولا اینتل گزینه های بهتری داره.
در اخر هم ( چون ادم متعصبی هستم ) یه نمونه دیگه از عقب بودن اینتل توی بازار امروز اگر شما الان پردازنده های مثل AMD Athlon II X4 620 با قیمت 110 هزار تومان یا AMD Athlon II X2 250 Regor رو با 70 هزار تومان بخواین مقایسه کنید با پردازنده های اینتل تقریبا هیچ چیز نزدیک به اینها هم پیدا نمی کنید الان 5300 اینتل نزدیک 70 هزار تومان که به هیچ عنوان قابل مقایسه با AMD Athlon II X2 250 Regor نیست کلا بعد از به بازار اومدن AMD Athlon II اینتل چون دید داره بازار رو توی این رنج قیمت از دست میده عرضه پردازنده های جدیدش با اسم رمز Clarkdale رو به جلو انداخته .
چقدر حرف زدم تعصب دیگه یکی به AMD یکی هم به استقلال برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hapalii در تاریخ 21-10-09 انجام شده است
Computex (21-10-09), farzad1362 (21-10-09), MARINE (21-10-09)
این دما که دوستمون گفت مربوط به cpu های قدیمی هست که سوییچ نداشتن.
farzad1362 (21-10-09)
کاربر شهرسختافزار
كلا آدم هيچوقت نباييد تعصبي قضاوت كنه
هر كدوم از پردازنده هاي AMD يا اينتل تو رنج قيمت مشخصي بهترين ودند بايد اون رو پيشنهاد داد.
الان AMD Athlon II X4 620 واقعا تركونده اوركلاك با فن خودش تا 3500 يعني از Q6600 كه من دارم و با فن تونيك تاور تا 3500 اوركلاك كردم كه 140 وات هم به مصرف CPU اضافه شده برتره.
نتايج بنچماكها رو هم اگه دقت كنيد AMD تو فركانسهاي بالا كاملا بر اينتل برتبري داره.
Computex (21-10-09), farzad1362 (21-10-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام به همه.خیلی ممنون از همه کسانی که راهنمایی کردن...
مشکل من هم این هست که چون سیستم amd هیچ وقت نداشتم ..نمیدونم که این حرف ها چقدر میتونه صحیح باشه....
مبنا رو میزارم روی یه چیز دیگه....
مثلا من کامپیوتر فعلیم رو 4 سال قبل خریدم 700.که الان خیلی ارزش داشته باشه و بخرن 100 تومنه....
بین amd و اینتل کدومشون از لحاظ قطعات و اینکه در بازار فروش و رواج داشته باشن بهتر هستن؟
منظورم اینه که : مثلا الان گرافیک سیستم من سوخته و چون agp هست...باید همه سیستم رو عوض....
و یا به تعبیری باید سیستم جدید ببندم....
از این لحاظ کدومشون بهتر هستن؟
که مثلا در آینده از لحاظ رم و یا گرافیک با مشکل از رده خارج شدن مواجه نشم...
البته نمیدونم این سوال چقدر میتونه صحیح باشه...چون هر روز داره پیشرفت میکنه و قطعات جدید....
یکی به من گفت که بعضی از مادربردهای amd دو مدل رم ddr2 و ddr3 رو ساپورت میکنه...درسته این حرف؟
یک مادربرد خوب که برند معروفی باشه و حدود قیمت هم 100 تومن و از لحاظ اورکلاک خوب باشه معرفی کنید..
البته 3 تا اسلات pci هم داشته باشه....
از لحاظ اورکردن سی پی یو ......
ٍE7400 بهتر هست یا 620 از amd?
MicroSystem (21-10-09)
کاربر شهرسختافزار
E7400 رو اصلا نبايد با AMD 620 مقايسه كرد چون اولي دو هسته ايه ودمي 4 هسته اي
اگه اينطور فكر ميكني پس
1- حتما پردازنده 4 هسته اي بخر
2- مادبرد كمبو كه هم رم DDR2 ساپورت ميكنه هم DDR3 بخر. اينتل ساپورتش رو سراغ دارم Asrock P43twins160 به قيمت 78 تومن ولي AMD ساپورت من سراغ ندارم. در ضمن مادبرد هاي كمبو معمولا قابليت اوركلاكشون كمتر از مادبردها مشابه هست.
کاربر شهرسختافزار
چقدر توضیح نوشته بودم همش پرید این فایر فاکس چرا اینطوری شیطونی میگه فقط با اکسپلور بیام ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیگه حسش نیست اون همه توضیح بدم مختصر بگم اگر بخواین بعد یک سال cpu یا مادر برد رو تعویض کنید قطعا اگر اینتل باشه بهتر می خرند چون مشتری بیشتری براش دارند . سایر قطعات مثل کارت گرافیک که مثال زدین برای هر دو یکی و فرق نمی کنه کلا ببینید کدوم کارائی بهتری داره اون انتخاب کنید نه این که کدوم بهتر فروش میره.
در مورد سئوال بعدی اینکه مادر بردی باشه هر دو رم رو ساپورت کنه من ندیدم اما با بالا رفتن قیمت رم و نزدیک شدن قیمت ddr2 به ddr3 الان دیگه وقت رفتن به سمت ddr3 هست که البته اگر انتخاب شما amd باشه برای این کار خرج کمتری دارین چون مادر برد هاش قیمت مناسب تری دارند.
در مورد سئوال بعدی وقتی هنوز معلوم نشده چه cpu می خرین معرفی مادر برد امکان پذیر نیست.
در مورد سئوال اخر هم مقاسه این دو تا درست نیست 7400 دو هسته ای اما 620 amd یه 4 هسته ای من نمی دونم از لحاض اورکلاک مقایسه یه 4 هسته ای با 2 هسته درست یا نه اما شما تعداد هسته ها رو رها کردین می خواهین ببنید کدوم اور بهتر میشه فکر کنم چندان درست نباشه.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks