بله درسته ...
دو تا رم 512 مگابایت کارایی بالاتری رو نسبت به یک 1GB داره ...
پویا جان دقت کن که رم رو کینگ استون بداری ...
سپاس
Administrator
بله درسته ...
دو تا رم 512 مگابایت کارایی بالاتری رو نسبت به یک 1GB داره ...
پویا جان دقت کن که رم رو کینگ استون بداری ...
سپاس
|
|
kingmax خوب نيس؟
چون گفت فعلا" موجود كينگ مكس داره
कभी हार
نه به هیچ وجه یعنی به هیچ وجه !!!! اصلا سرغش نره که استاندارد نیست و کیفیتش هم تعریفی نداره قطعا کینگ استون بگیر اونم اورجینال یعنی با گارانتی سریر و چیپ های کینگ با چیپ Bilits هیچ وقت نگیر !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
در ضمن قیمتش هم کینگ پایین تره تا کینگ مکس
باتشکر شهریار:23:
Administrator
نه عزیز ...
به من توی تجربه ثابت شده که KingSton خوبه و همچنین OCZ و صد البته Corsair
ولی کینگ مکس من زیاد ازش تعریف نشنیدم ...
به نظرم می صرفه که آدم صبر کنه تا کینگ استون گیر بیاره ...
سپاس
سلام آقایون من بالاخره کام÷یوترم رو عوض کردم!!
باورتون میشه؟!
ولی یه چیز بگم که فوق العادس
कभी हार
جدی میگی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ !؟!:34: بالاخره ما نمردیم شما سیستم را بستی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
ببینم چه طوره ؟ راستش را بگو روزی چند بار به شهر سخت افزار فحش میدی و نفرینمون میکنی ؟:34:
راضی نیستی بگو ها تعارف نکن خوبه بدونیم برای بعدی ها دیگه پیشنهاد ندیم/...
مبارکت باشه عزیزم..
شهریار:17::104::83:
|
|
نه بابا این چه حرفیه؟؟!!
روزی ده ها بار به جون شما و بقیه بچه های SS (شهر سخت افزار) دعا میکنم
ولی اگه برنامه ای چیزی هس تا باهاش بشه تست بنچمارک رم و ... رو کرد بگین تا اینجا نتیجه رو بگم
कभी हार
عزیزم برو به بخش نرم افزار و سخت افزار ... اونجا هست...
کلا نرم افزار های استاندارد جهانی برای بنج مارک یکی 3D Mark هست برای تست گرافیک و SiSoftSandra برای کل قطعات..
قربانت شهریار:26:
سه تا مشکل عجیب دارم! کسی هس بهم کمک کنه؟
1-کامپیوتر هاردم رو به عنوان فلش مموری شناخته
, یعنی همیشه کنار ساعت علامت Safely remove hardware فعاله و وقتی میرم روش ,درایوهای هارد رو نشون میده که Remove کنم:25:
2-گزینه رایت مستقیم فایلها به Cd از طریق ویندوز وجود نداره و حتی تو کامپیوترم رایت کلیک میکردم و Send to رو میزدم ,گزینه ای بود که فایل رو به Cd رایتر میفرستاد و من میتونستم فیال رو بوسیاه خود ویندوز به Cd بزنم :102:
3-جای حرف ((پ)) عوض شده ,تو کامپیوتر قبلیم کنار عدد 1 بود, ولی حالا دکمه بالای Enter ,حرف ((پ)) رو تایپ میکنه
कभी हार
ببین پویا جام مشکل اول را شما برو توی دیوایس منیجر و اونجا درایو هاردتا آپدیت کن و بعدشم برو توی ستاپ و ساتا را درست کن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
در مورد دومی هم اگه اشتباه نکنم شما دی وی دی رایتر دارین نه ؟ برین روی درایو دی وی دی رایتر و کلیک راست کنید و برین روی Properties و بعد روی Recording سپس برید روی ... Enable CD Recording و فعالش کنید و تنظیمات دلخواه را بگذارید درست میشه ...
3- این عزیزم کاملا طبیعه و من الان 5 ساله کامپیوتر دارم همیشه همین طور بوده ... و به جای این حرف یعنی "ژ" باید به صورت Ctrl + ز نوشته شه...
قربانت شهریار:26:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks