ripek (30-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
الان عجله دارم نمي تونم كاملا جواب پست هاتو بدم بنابه تجربياتم در تعميرات پيشنهاد ميدم از هارد سامسونگ استفاده نكني چون وقتي مشكلي براش پيش بياد درست شدنش باخداست !
بعد اينكه اوايل هاردهاي 500 و 1 تراي مكستور مشكل كارخانه اي داشتند كه براي عمير بيشتر بهم مراجعه مي كنند و توضيح اينكه فعلا از هاردهاي جديد خبري نيست فكر كنم كارخانه محترم عيباشو برطرف كرده و ديگه مشكلي ندارند.
در فرصت مناسب بهتر توضيح مي دم
فعلا يا حق
ripek (30-01-10)
بنظرم i5 در مقابل phenom ii x4 تفاوت چشمگیری نداره که ارزش هزینه کردن سنگین برای مین رو داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی i7 تفاوتش با فنوم نسبتا زیاده ولی بیشتر از 250 تومن هزینه شما رو بالا میبره ( cpu + main )
5770 کارت بدی نیست برای دیدن hd که خیلی زیاد هم هست و بازیها رو در رزولیشن 1920 با کیفیت معمولی میتونه اجرا کنه
در مورد پاور هم 535 کافیه و زیاد هم هست که کارت 5850 و 5870 رو هم میتونه به راحتی ساپورت کنه
هارد هم اگر بودجتون برسه وسترن بلک بردارید هارد بسیار خوبیه ولی سامسونگ رو تست کردم صدا و لرزش زیادی داره
یا این مواردی که شما فرمودید لیست قطعات شما به این صورت میشه
amd phenom ii x4 945 155
asrock m3a770de 81
2*2 gig apogee 110
ati 5770 sapphire 220
asus 22x 30
western digital black 1tb 115
case 100
green 535 55
lg 21 230
key+mouse + speaker 30
که با بودجه 1100 شما جور در میاد
در مورد اینتل هم یا این بودجه میتونید مادربرد p41 یا p43 بردارید با q8400 که دوستان اینتل کار بهتر از من میتونن نظر بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از راهنماییتون
فقط در مورد مادریورد آبا از نظر کیفیت خوبه تسبت به گیگا اگه ممکنه از گیگ به مادربورد همتراز معرفی کنید ببخشید خیلی سوال میکنم تفاوت 770 با 790 درچیست آیا ارزش پولشو داره یا نه
ripek (30-01-10)
GA-MA770T-UD3P 110برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=3096
مین ازراک حداقل براتون 4-5 سال بدون مشکل کار میکنه این گیگا 8 تا 10 سال
برای کارهای معمولی تفاوت چشمگیری بین 770 و 790 نیست ولی اگر بخواهید از کراسفایر استفاده کنید یا با نیتروژن آور کلاک کنید 790 بهتره
برای کار شما به نظرم ارزش نداره
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
ripek (30-01-10)
راستش به نظر من همین را بگیرند و Q8400 را بی خیال شوند خیلی خیلی به نفعشان هست ولی اگه ا.ن فنوم 945 با فنوم 955 عوض بشه به نظرتان بهتر نیست.
منم نظرم amd هستش ولی خوب تصمیم گیرنده ایشون هستند و باید همه انتخابها رو بدونن تا بتونن تصمیم بگیرن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما در مورد 945 و 955 : ببین دوست من با فن استوک هر دوی این پردازندهها رو میشه تا 3.5 الی 3.6 آور کلاک کرد
و با یه فن حرفهای 60-70 هزارتومانی هم این دو پردازنده رو تا حدود 4 گیگاهرتز میشه آور کرد
این تفاوت قیمت 30 هزار تومانی بین این پردازندهها موقعی به درد ایشون میخوره که بخوان با نیتروژن آورکلاک حرفهای انجام بدن که گمان نمیکنم دوستمون یه همچین قصدی داشته باشن
پس عملا این اختلاف قیمت برای ایشون یه هزینه اضافه و بی مورده
به نظر من یک مادر بورد ایسوس چیپ 790gx ddr3 ساپورت بگیرید 140 تومن بیشتر نیست و سی پی یو که مهمه یه فنوم 2 مدل 965x4 بگیرید این مدل بر پایه فرکانس هر هسته 3.4 می باشد و در مورد کارت گرافیک 5770 بهترین گزینه است چون هم ddr5 هست هم دایتریکس 11 (نسل آینده) داره با این حساب باید یه پاور 600 بگیرید فرق 790gx با 770 در اینه که 790gx از کراس فایر پشتیبانی میکند و گرافیک hd3300 را دارد و ddr3 1333 ساپرت می کند
این cpu ویرایش سیاه است با فن رفرنس خودش تا 3.7 اور میشه
در ضمن اینتل صهیونیستی است و با خریدن آن در خون مردم غزه شریک می شوید
آخرین ویرایش توسط moreb در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
درمورد این مادربورد با گرافیک آنبرد یه سوال داشتم مثلا اگه 5770 را روی به مین با گرافیک 3200 یا3300 ببندید آبا نسبت به 5770 ساده سیستم قدرت گرافیکی بیشتری داره یا نه امادر مورد کراس فکر نکنم چون نه پولش دارم نه دانش انجام اونو شاید یه زمانی سرم به دیوار یا یه جایی خورد یه اور کاربردی کردم اونم با ترس
ripek (30-01-10)
|
|
نه خیر قدرت اضافی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط steelman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5770 با سری آنبرد 3300 یا 3200 کراسفایر نمیشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کراسفایر هم دانش خاصی نمیخواد مثل آب خوردنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با آورکلاک هم موافقم حتما یه آور کوچولو بکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط moreb برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GA-MA770T-UD3P هم DDR3 ساپورت میکنه ربطی به چیپ 790 نداره و چیپ 790 قدرت آنچنان زیادی نسبت به 785 و 770 نداره
برای 5770 هم 600w پاور نیازی نیست و مصرف عمده توان مصرفی به گرافیک و سی پی یو بر میگرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی از چیپ های 785 و 770 از کراسفایر پشتیبانی میکنند اما در چیپ 790 دو اسلات رو x16 کار میکد
چیپ 785 از گرافیک آنبرد 4200 پشتیبانی میکنه و 780 هم از 3300 یا 3200 پس چیپ 790GX از نظر گرافیک آنبرد برتری نسبت به 780 و 785 نداره
آخرین ویرایش توسط HoSsEiN.iR در تاریخ 29-01-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks