پاسخ: درخوایت مشاوره برای ارتقاء
سلام
الان عجله دارم نمي تونم كاملا جواب پست هاتو بدم بنابه تجربياتم در تعميرات پيشنهاد ميدم از هارد سامسونگ استفاده نكني چون وقتي مشكلي براش پيش بياد درست شدنش باخداست !
بعد اينكه اوايل هاردهاي 500 و 1 تراي مكستور مشكل كارخانه اي داشتند كه براي عمير بيشتر بهم مراجعه مي كنند و توضيح اينكه فعلا از هاردهاي جديد خبري نيست فكر كنم كارخانه محترم عيباشو برطرف كرده و ديگه مشكلي ندارند.
در فرصت مناسب بهتر توضيح مي دم
فعلا يا حق
نقل قول:
ممنون از نظراتتون
من از این قطعات 3 قطعه انتخاب کردم توبقیه اش شماکمک کنید فقط نگفتید i5 خوبه یا phenom ii x4 955 ] چون میخوام مثل سیستم قبلیم نشه تا بخاطر 100 تومان بیشتر با کمترغصه نخورم
فقط میخوام افاکتورهای منودر نظر بگیرین
من بخاطر اینکه به رسیور hd دارم پول lcd خریدن را ندارم مانتیور LG 2261 VP انتخاب کردم پس این از مانتیور جون HDMI داره و هم بنظر من قیمت مناسب
کارت گرافیک با توجه به نظر اکثر دوستان همون 5770 ATI چون برای من مبتدی در بازی تو رزولوشین بالا نه خبلی بالا مثل 1080 *1920 جواب مبده فکر کنم برای دبدن فیلم HD خوب باشه
تو اتنتخاب کیس خیلی وسواس دارم مبخوام به کیس خو شگل باشه تا 100 تومان مبتونم خرجش کنم اول مبخوایتم اوربیت گرین را بردارم اما چون مبخوام 2 تا رابتر روش نصب کنم فکر کنم ترکیبش بهم بریزه
پاور : با 535 یا 585 بر میدارم فکر گرین خوب باشه چون میخوام تو آینده ارتقاء بدم مشکلی نداشته باشه
هارد 1 ترابایت برمیدارم سیگیت زیاد ازش تو فروما تعریف نمیکنند سامسونگ یا وسترن بلک
موند CPU RAM M.B
بنظر من من که میخوام 1 میلبون هزینه کنم 100 با 200 بیشتر مهم نیست فقط مبخوام پول مفت ندم مثلا همین مین قبلی اگه به مادربورد ارزونتر میخریدم چون اهل اور نیستم ابنقدر غم از دست دادنش نمیخوردم فقط یه اشتباه اون موقع کردم AMD نگرفتم حدود 280 270 پول مادربود دادم حالا بگفته شما نیما عزیز ترکیب قطعات کار هر کسی نیست مثل گفته شما کارت گرافیک با ید با سی پو مچ باشند تقریبا هم تراز
تو انتخاب مادربور چون من به کارت DVB حتما بابد اسلات PCI به تعداد 2 عدد باشه به سوال دیگه داشتم چون من مبخوام ابن کیس با کیس قبلیم شبکه کنم مادربود دو تا پورت لن داشته باشه خوبه با به کارت شبکه بگیرم (یکی برای اینترنت یکی برای شبکه ) زیاد م مهم نیست
تو رم پرفورمنس مهم و هم با مادربورد مچ باشه چون تو این فرم با فرمهای دیگه هم دیدم که با مادریورد مچ نیست
حالا منتظر نظر شما هستم حتما دو سیستم معرفی کنین بیم AMD و INTEL اینهمه هزینه بیشتر برای بازی
پرفورمنس مثلا تو کپی با آنزیپ و با سرعت اجرای نرم افزارها چون من اهل رندر اینا نیستم
با تشکر
بنظرم i5 در مقابل phenom ii x4 تفاوت چشمگیری نداره که ارزش هزینه کردن سنگین برای مین رو داشته باشه
ولی i7 تفاوتش با فنوم نسبتا زیاده ولی بیشتر از 250 تومن هزینه شما رو بالا میبره ( cpu + main )
5770 کارت بدی نیست برای دیدن hd که خیلی زیاد هم هست و بازیها رو در رزولیشن 1920 با کیفیت معمولی میتونه اجرا کنه
در مورد پاور هم 535 کافیه و زیاد هم هست که کارت 5850 و 5870 رو هم میتونه به راحتی ساپورت کنه
هارد هم اگر بودجتون برسه وسترن بلک بردارید هارد بسیار خوبیه ولی سامسونگ رو تست کردم صدا و لرزش زیادی داره
یا این مواردی که شما فرمودید لیست قطعات شما به این صورت میشه
amd phenom ii x4 945 155
asrock m3a770de 81
2*2 gig apogee 110
ati 5770 sapphire 220
asus 22x 30
western digital black 1tb 115
case 100
green 535 55
lg 21 230
key+mouse + speaker 30
که با بودجه 1100 شما جور در میاد
در مورد اینتل هم یا این بودجه میتونید مادربرد p41 یا p43 بردارید با q8400 که دوستان اینتل کار بهتر از من میتونن نظر بدن :give_rose:
با تشکر از راهنماییتون
فقط در مورد مادریورد آبا از نظر کیفیت خوبه تسبت به گیگا اگه ممکنه از گیگ به مادربورد همتراز معرفی کنید ببخشید خیلی سوال میکنم تفاوت 770 با 790 درچیست آیا ارزش پولشو داره یا نه
نقل قول:
با تشکر از راهنماییتون
فقط در مورد مادریورد آبا از نظر کیفیت خوبه تسبت به گیگا اگه ممکنه از گیگ به مادربورد همتراز معرفی کنید ببخشید خیلی سوال میکنم تفاوت 770 با 790 درچیست آیا ارزش پولشو داره یا نه
GA-MA770T-UD3P 110
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مین ازراک حداقل براتون 4-5 سال بدون مشکل کار میکنه این گیگا 8 تا 10 سال
برای کارهای معمولی تفاوت چشمگیری بین 770 و 790 نیست ولی اگر بخواهید از کراسفایر استفاده کنید یا با نیتروژن آور کلاک کنید 790 بهتره
برای کار شما به نظرم ارزش نداره
راستش به نظر من همین را بگیرند و Q8400 را بی خیال شوند خیلی خیلی به نفعشان هست ولی اگه ا.ن فنوم 945 با فنوم 955 عوض بشه به نظرتان بهتر نیست.
نقل قول:
راستش به نظر من همین را بگیرند و Q8400 را بی خیال شوند خیلی خیلی به نفعشان هست ولی اگه ا.ن فنوم 945 با فنوم 955 عوض بشه به نظرتان بهتر نیست.
منم نظرم amd هستش ولی خوب تصمیم گیرنده ایشون هستند و باید همه انتخابها رو بدونن تا بتونن تصمیم بگیرن :wink:
اما در مورد 945 و 955 : ببین دوست من با فن استوک هر دوی این پردازندهها رو میشه تا 3.5 الی 3.6 آور کلاک کرد
و با یه فن حرفهای 60-70 هزارتومانی هم این دو پردازنده رو تا حدود 4 گیگاهرتز میشه آور کرد
این تفاوت قیمت 30 هزار تومانی بین این پردازندهها موقعی به درد ایشون میخوره که بخوان با نیتروژن آورکلاک حرفهای انجام بدن که گمان نمیکنم دوستمون یه همچین قصدی داشته باشن
پس عملا این اختلاف قیمت برای ایشون یه هزینه اضافه و بی مورده
به نظر من یک مادر بورد ایسوس چیپ 790gx ddr3 ساپورت بگیرید 140 تومن بیشتر نیست و سی پی یو که مهمه یه فنوم 2 مدل 965x4 بگیرید این مدل بر پایه فرکانس هر هسته 3.4 می باشد و در مورد کارت گرافیک 5770 بهترین گزینه است چون هم ddr5 هست هم دایتریکس 11 (نسل آینده) داره با این حساب باید یه پاور 600 بگیرید فرق 790gx با 770 در اینه که 790gx از کراس فایر پشتیبانی میکند و گرافیک hd3300 را دارد و ddr3 1333 ساپرت می کند
این cpu ویرایش سیاه است با فن رفرنس خودش تا 3.7 اور میشه
در ضمن اینتل صهیونیستی است و با خریدن آن در خون مردم غزه شریک می شوید
درمورد این مادربورد با گرافیک آنبرد یه سوال داشتم مثلا اگه 5770 را روی به مین با گرافیک 3200 یا3300 ببندید آبا نسبت به 5770 ساده سیستم قدرت گرافیکی بیشتری داره یا نه امادر مورد کراس فکر نکنم چون نه پولش دارم نه دانش انجام اونو شاید یه زمانی سرم به دیوار یا یه جایی خورد یه اور کاربردی کردم اونم با ترس
نقل قول:
درمورد این مادربورد با گرافیک آنبرد یه سوال داشتم مثلا اگه 5770 را روی به مین با گرافیک 3200 یا3300 ببندید آبا نسبت به 5770 ساده سیستم قدرت گرافیکی بیشتری داره یا نه امادر مورد کراس فکر نکنم چون نه پولش دارم نه دانش انجام اونو شاید یه زمانی سرم به دیوار یا یه جایی خورد یه اور کاربردی کردم اونم با ترس
نه خیر قدرت اضافی نداره
5770 با سری آنبرد 3300 یا 3200 کراسفایر نمیشه :cool:
کراسفایر هم دانش خاصی نمیخواد مثل آب خوردنه :wink:
با آورکلاک هم موافقم حتما یه آور کوچولو بکن :yes:
نقل قول:
به نظر من یک مادر بورد ایسوس چیپ 790gx ddr3 ساپورت بگیرید 140 تومن بیشتر نیست و سی پی یو که مهمه یه فنوم 2 مدل 965x4 بگیرید این مدل بر پایه فرکانس هر هسته 3.4 می باشد و در مورد کارت گرافیک 5770 بهترین گزینه است چون هم ddr5 هست هم دایتریکس 11 (نسل آینده) داره با این حساب باید یه پاور 600 بگیرید فرق 790gx با 770 در اینه که 790gx از کراس فایر پشتیبانی میکند و گرافیک hd3300 را دارد و ddr3 1333 ساپرت می کند
این cpu ویرایش سیاه است با فن رفرنس خودش تا 3.7 اور میشه
در ضمن اینتل صهیونیستی است و با خریدن آن در خون مردم غزه شریک می شوید
سلام دوست عزیز :11():
GA-MA770T-UD3P هم DDR3 ساپورت میکنه ربطی به چیپ 790 نداره و چیپ 790 قدرت آنچنان زیادی نسبت به 785 و 770 نداره
برای 5770 هم 600w پاور نیازی نیست و مصرف عمده توان مصرفی به گرافیک و سی پی یو بر میگرده :cool:
خیلی از چیپ های 785 و 770 از کراسفایر پشتیبانی میکنند اما در چیپ 790 دو اسلات رو x16 کار میکد
چیپ 785 از گرافیک آنبرد 4200 پشتیبانی میکنه و 780 هم از 3300 یا 3200 پس چیپ 790GX از نظر گرافیک آنبرد برتری نسبت به 780 و 785 نداره