پاسخ: درخوایت مشاوره برای ارتقاء
نقل قول:
به نظر من یک مادر بورد ایسوس چیپ 790gx ddr3 ساپورت بگیرید 140 تومن بیشتر نیست و سی پی یو که مهمه یه فنوم 2 مدل 965x4 بگیرید این مدل بر پایه فرکانس هر هسته 3.4 می باشد و در مورد کارت گرافیک 5770 بهترین گزینه است چون هم ddr5 هست هم دایتریکس 11 (نسل آینده) داره با این حساب باید یه پاور 600 بگیرید فرق 790gx با 770 در اینه که 790gx از کراس فایر پشتیبانی میکند و گرافیک hd3300 را دارد و ddr3 1333 ساپرت می کند
این cpu ویرایش سیاه است با فن رفرنس خودش تا 3.7 اور میشه
در ضمن اینتل صهیونیستی است و با خریدن آن در خون مردم غزه شریک می شوید
بابا بیخیال شو ، مگه اول انقلاب برنج آمریکایی نمیخوردیم میرفتیم به جنگ صدام .
یا اینکه چون یک شعبه تحقیقات داره توی اسراییل صهیونیستی شده ، این حرف شما من یاد اونایی میاندازه که گفتن فیلم مومیایی 1 صهیونیستس هستش.
اما آخه وقتی ایشون 5770 میگیرند اون HD3300 میخواهند چی کار در ضمن تازه به نظر شما 785g از 790gx بهتر و ارزانتر نیست.
در ضمن DDR3 چه ربطی به NorthBridge داره کنترل کننده رم توی پردازنده های AMD توی CPU قرار داره
اینم چند تا مادربد با چیپست 770 و حافضه DDR3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای اینکه عمق فاجعه را ببینید اینم یک مادر برد با چیپست 760g وحافضه DDR3
مسیله جالبتر هم میشه اینها هم چند تا مادربرد با چیپست باستانی Nforce4 و حافظه DDR3
در ضمن اینهم مادربرد معرفی شده توسط آقای nima_hl که همانگونه که میبینید با آنکه چیپست اون 770 هستش
از DDR3 پشتیبانی میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در 790gx هر دو روی 8x کار میکنند با یه حساب ساده در سایت گرین می نویسد پاور مورد نیاز 580w اما از آنجا که بهتره 15 درصد بیشتر از مصرف دستگاه باشد تا عمر بیشتری کند چیپ 790 جز چیپ های گیم در سایت amd می شود در حالی 770 نمی شود اما در مورد 785 من هم موافقم که چیپ خوبی هست ولی چیپ 770 گرافیک آنبرد نداره
من فقط فرق 770 با 790gx رو نوشتم
مثلا مادربورد m4n78 از ddr2 پشتیبانی می کنه ولی سوکتش am3 هست پس ربط به چیپش داره
نقل قول:
مثلا مادربورد m4n78 از ddr2 پشتیبانی می کنه ولی سوکتش am3 هست پس ربط به چیپش داره
دوست عزیز این مادربرد از چیپست GeForce 8300 استفاده میکنه. که اونم کارخانه سازنده دلش خواسته فقط DDR2 داده بیرون وگرنه مادربردهای با چیپست های قدیمیتر هم هستند که از DDr3 پشتیبانی میکنند در ضمن اگه اشتباه نکنم سوکتش AM2+ هست نه AM3
اولا 8200 است دوما سوکتش am3 هست یه تغییر کوچک در قسمت مموری باعث خوندن ddr3 میشه پس بازهم ربطی به cpu نداره
دوستان گرامی این چه وضعیتیه راه میندازید ؟
بنده کلی زمان گذاشتم و با کمک دوستان دیگه ، تقریبا این تاپیک رو داریم جمع میکنیم و به یه نتیجه نهائی میرسیم
لطفا در تاپیکهای مشاوره پستهای یکدیگر رو جواب ندین
فقط پست دوست مشورت گیرنده رو جواب بدین و پیشنهاد خودتون رو بیان کنید
اگر اون شخص از پیشنهاد شما خوشش اومد با شما وارد صحبت میشه در غیر این صورت پست شما مسکوت میمونه
این درست نیست که هر تاپیک مشاورهای که زده میشه یه عده میان توش با هم بحث میکنند و تاپیک پا در هوا و بدون نتیجه رها میشه
اگر مشکلی در پیشنهاد دوستی میبینید یا ازش بگذرید یا اگر میبینید داره به شخص مشورت گیرنده ضرری میرسه توی پروفایل یا پیام خصوصی مسئله رو پیگیری کنید
از مدیران مهترم تقاضا دارم این پستهائی که به همدیگه جواب دادند رو پاک کنند تا تاپیک به نظم خودش برگرده :give_rose:
یه مدل مادربورد خوب msi چیپ 790fx بگیر 4 اسلات گرافیک داره از رم های 2133 پشتیبانی می کنه البته در حالت اور