M A H R A D (14-05-08)
سلام عرض شد پس از مدت ها !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب قصد دارم یه سیستم جدید ببندم ، برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیز هایی که مد نظرم هست اینه که ، مطلقا از Asus هیچ چیز نمیخوام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای گرافیک 200 هزار تومن در نظر گرفتم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما بین E8200 & Q6600 کدوم بهتر هست ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کار خیلی خاصی هم قرار نیست با سیستم انجام بدم ! گاهی گیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هر صورت منتظر نظرات اساتید هستم به خصوص مهراد عزیزم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درضمن چرا اینجا یه تاپیک جامع برای خرید سیستم وجود نداره تا لازم نشه هر کس واسه خرید تاپیک بزنه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (14-05-08)
|
|
درضمن اور هم نمیکنم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوشم هم نمیاد بکنم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز شما تعیین کنید کجا زندگی میکنید تا پیشنهاد بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در ضمن از سیستم چه انتظاری دارید
مهراد دیگه از این خطها اومده بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amir-elx (14-05-08)
کاربر شهرسختافزار
مسلماً Q6600 از E8200 بهتره Q6600 در حد E8400 هست البته انتخاب Q6600 خیلی عاقلانه تر هست چون تازگی یک افت قیمت اساسی داشته
یک تومن برای کیس یا سیستم فول ؟ اگر سیستم فول می خواهید مانتیور LCD می خواهید ؟ اسپیکر در چه حدی می خواهید ؟
به نظر می یاد که Intel می خواهید
شما طرفدار گرافیک ATI هستید یا Nvidia ؟
SLI و یا CrossFire می خواهید رو مادربرد داشته باشید ؟
Raid داشتن مادربرد برای شما مهمه ؟
Amir-elx (14-05-08)
با سلام
شاید این کمی به شما در انتخایتون کمک بکنه
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=14624
شاد باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
******************************IT ConsultantCountry & Marketing Manager of Genius (KYE) in IRAN********************************
Amir-elx (14-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوزستان زندگی میکنم در حال حاضر ، ولی برای خرید حتما تهران میام . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا ؟ مهراد همچنان بهترین پیشنهاد دهندس !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سال پیش برای سیستم های کافی نت کلی زحمتش دادم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فول / برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LCd / برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Speaker : Altec Lancing Atp3 فکر کنم حول و حوش 60 تومن باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شخصا طرفدار AMD هستم به خاطر قیمت های منطقی ترش ، ولی توی این رنج قیمت که من میخوام خرید اینتل ، CPU های قوی تری به بازار عرضه کرده . پس اینتل ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد گرافیک زیاد مهم نیست ( اصلا مهم نیست ! ) از کدوم برند باشه ، راجب گرافیک هم اصلا اطلاعات ندارم ! یحتمل انتخابم بین ATi 3870 و 9600 باشه . که توی PT بچه ها نظرشون بیشتر روی 9600 بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SLi ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیر !! . همین کارت از سر من هم زیاده ! توی بازی هم فکر نکنم رزولیشن رو بالا تر از 1024 ببرم !
این Raid چی هست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه توضیح مختصر بدم فکر کنم بهتر باشه ! نهایت 300 برای LCD کنار بذاریم ، 100 برای اسپیکر ، موس ، کیبرد و ...
خب ! 600 میمونه برای کیس ! حالا فکر کنم قضیه روشن تر شد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر / برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D (15-05-08)
|
|
خوب پس با 600 اصلا به سری 8 فکر پردازنده بالای 200 نباش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم بگم پیشنهاد های من تحت لیسانس مهراد است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : Intel E7200 : 135
Mainbord : DFI DK P35 T2 : 130 - 140
Ram : 2 X 1GB Patriot 800 CL5 - Blue Color : 50
VGA : Inno3D 9600GT : 200
HDD : Samsung 360GB - T166 : 70
CD Drive : Liton DVD-RW : 37
Power : Coolermaster 650W : 80
Case - Green Shdowo Or Magnom : 33
LCD : Samsung CW1931 : 260
Mous And Keyboard A4TCH Game : 26
And
این سیستم میشه 1 میلیون و سی و یک هزار تومان
به همین دلیل گفتم فکر سی پی یو بالای 200 رو نکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Amir-elx (14-05-08)
خب ، چرا 8200 نه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدCPU : Intel E7200 : 135
Mainbord : DFI DK P35 T2 : 130 - 140
Ram : 2 X 1GB Patriot 800 CL5 - Blue Color : 50
VGA : Inno3D 9600GT : 200
HDD : Samsung 360GB - T166 : 70
CD Drive : Liton DVD-RW : 37
Power : Coolermaster 650W : 80
Case - Green Shdowo Or Magnom : 33
LCD : Samsung CW1931 : 260
Mous And Keyboard A4TCH Game : 26
مادربرد Abit ip35 انتخاب بهتری نیست ؟ کلا با Abit سرو کاری نداشتم تا به حال ، ولی خیلی تعریفش رو شنیدم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرت راجب رم GSkill چیه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باس 1000 چند در میاد 2 گیگش ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد رو میخواستم 500 بگیرم !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بلد نیستی بدبخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر اینجا اومدی چکار؟ بی ام سی بود که ....یه دستی به رکس هم می تونستی بکشی :دی
مادربرد یا ایسوس بگیر یا گیگابایت یا ابیت..دی اف ای واسه حرفه ای هستش و دنگ و فنگ داره...
چیز گلابی این همه اسمایل واسه چی گذاشتی اینجا...ینمه اشتباه اومدی
از سمین بپرس ...
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 15-05-08 انجام شده است علت: ادغام
قیمت 8200 حدودا 195 هست یعنی 60 هزار بالاتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir-elx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز ابیت بازده جالبی نداره توی مینهای بازار میخواستم ایسوز رو پیشنهاد کنم که گفتی نه گیگا هم که هیچی به خاطر این دی اف ای رو گفتم چون یک مین حرفه ای هست و بازدهش خیلی بیشتر از قیمتشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد این رم شما گفتید تا 600 همین الانش هم بالاتر در آمده در ضمن شما که اورکلاک نمیکنید فرقی نمیکنه GSKILL بگیرید یا پاتریوت
هارد 500 الان سیگیت حدود 95 هست خواستی بگیر ولی حواست به قیمتت باشه
در مورد حرف های Vbigdeli
اولا از نظر بایوس فرق زیادی با هم ندارن مینهای ابیت و گیگا ایسوز هم که نخواست
من این مین رو تست کردم خیلی بهتر از گیگا و ایسوز و ابیت هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمتش هم واقعا خوبه
در ضمن برای اور کلاکر ها مدل DK P35 T2R و T2RS رو پیشنهاد میکنم
یا علی مدد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks