بله میتونید از این برد استفاده کنید . مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله میتونید از این برد استفاده کنید . مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (14-09-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا بودجه ام افزایش دادم . حداکثر حداکثر تا 3 تومن چه چیزایی رو میشه بهتر کرد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu corei5 6500
ASRock Z170A-X1 USB 3.1
Corsair Vengeance LPX 2×8GB=16GB DDR4 3000MHz CL15 Black
vgaInno3D GeForce GTX 1060 Campact 6GB GDDR5
hdd 1tb seagate
case green x eagle
power b600 cooler master
cpu cooler green notus 100
mahmoodsoft (22-10-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام
چندی پیش این تاپیکو زدم و دارم قطعات رو تکی تکی میخرم
امروز رفتم مادربوردASRock Z170A-X1 USB 3.1 بگیرم فروشنده گفت آشغاله بهتره asus بگیری . نظرتون چیه ؟جشنواره کولر مستر 2016
+
اگه میشه خنک کننده منبع تغذیه و کیس رو از برند کولر مستر بگید که عالی باشه جنسش . میخوام از جشنواره شون استفاده کنم
ممنون
AMD>INTEL (14-10-16)
مادربرد خوبیه . خواسته جنسی که موجود داشته بفروشه .نسبت به قیمتش بسیار خوبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahmoodsoft برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASRock > Z170A-X1/3.1
mahmoodsoft (22-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks