mo-hammad (23-04-19)
مادربرد b350 فقط پردازنده های amd پشتیبانی میکنه مثل رایزن 7 2700 که بعدا میتونید ارتقا بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo-hammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربرد b350 هم شرکت های سازنده یکسری پسوند و .. اضافه میکنند زیاد مهم نیست برای محدوده بودجه شما
m فقط به معنای micro atx هست
حتما از فروشنده بخواهید اگر بایوس به روز نیست برای پشتیبانی از پردازنده های رایزن 3 2200 بایوس را اپدیت کند .
mo-hammad (23-04-19)
کاربر شهرسختافزار
تو این تصویر که گذاشتم مقایسه که مقایسه عملکر رندرینگ هست (تو شبیه سازی ها ظاهرا i5 ظاهرا بهتر بود ولی تو رندر زده این بهتره ) سوالم اینه
اون اولی زده شده razen 5.2400g @4.0 (1555 mhz) در واقع این برنده شده ولی سومی عین همینه ولی اون اضافات رو نداره razen 5.2400 g
این دو تا فرقشون چیه ؟ الان شما که به من پیشنهاد دادی این پردازنده رو منظورت اولی هست یا اون سومی ؟ من ظاهرا اولی بیشتر بدردم میخوره ولی میخوام ببینم الان فرق این دو تا چیه ؟
sra.jpg
|
|
اورکلاک شده فقطبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo-hammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون جناب ادمین خیلی راهنماییم کردید فقط دو تا سوال .
این مادربرد تو شهر ما که اصلا هیج جا نداشتن هیچ مدلشو - سایتای اینترنتی هم دیجی کالا نداشت چجوری تهیه کنم ؟
و سوال دیگه این که سی پی یو رو برای اورکلاک ببرم (قطعا باید کل کیسو ببرم دیگه) ؟ اورکلاک خطری نیست ؟
سوال بعد این کیس من خوبه ؟ سه تا فن روشه مدل الگانس تقریبا قدیمی مال شاید ساید 88 یا 89 2 تا فن رو بدنه داره - یکی بالاش . خواستم ببینم برای خنک کردن خوبه چون اورکلاک هم که بشه حرارت میره بالا دیگه درسته و همینطور رندر و پردازش های سنگینم میبره بالا.
لیون کامپیوتر میتونید تهیه کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo-hammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
B450 رو موجود داره
قدرت این پردازنده با پردازنده فعلی شما اصلا قابل قیاس نیست .
اورکلاک در حد کمی مشکل ساز نمیشه البته به یک خنک کننده مثل نوتوس 400 نیاز دارید .البته به نظر من بدون اورکلاک هم نیاز شما رو کاور میکنه . آموزش اورکلاک رایزن ها هم در سایت های خارجی زیاده هم چنین یوتیوب
در مورد کیس باید فن ها را چک کنید به شکل درستی گردش هوا درست باشه و بعد در فرصت مناسب کیس هم تعویض کنید و گرین مگنوم EVO تهیه کنید
کاربر شهرسختافزار
شما سفارش اینترنتی رو تایید میکنید ؟ خرید اینترنتی رو ؟ ممکنه تو مسیر به قطعات ضربه وارد بشه ؟ چون من جز خرید یک ماوس تجربه خرید اینترنتی دیگه ای ندارم و مادربرد هم حساس هست . و اینکه خبر دارید که آیا اگر درخواست بدم اسمبل شده و اورکلاک شده برام میفرستن مادربرد رو یا نه ؟ بعد شما فرموده بودید b350 تهیه کنم الان 450 فرمودید که گرون تر هم هست - این یکی مشکل نداره ؟
مادربرد ایسوس PRIME B350M-K
https://www.lioncomputer.com/compute...mainboard.html
و آیا تو همین سیستم که پیشنهاد دادین راهی هست قیمت هنوزم پایین تر بیاد؟ مثلا الان حدود 5 میلیون شد.
مثلا آیا رم مارک دیگر و فقط 8 گیگ بردارم و پاور رو مدل ارزان تری بردارم میشه ؟
اگر بله میشه رم و پاور خوب در رنج پایین معرفی فرمایید . الان همین رم 1 ماژولش حدود 1 تومن و اون پاور هم نزدیک 700 هست.
مثلا نظرتون در مرود این هم بفرمایید :
پردازنده ای ام دی Ryzen 5 2400G
مادربرد ایسوس PRIME B350M-K
کولر سی پی یو گرین نوتوس 400 Notus400-PWM
پاور گرین 380 وات GP380A-ES
رم گیل Pristine DDR4 4GB 2400Mhz
GREEN Hiwa Mid Tower Case
چهار میلیون و ششصدو بیست و سه تومن
در مورد رم یه مقدار شک دارم مارک خوبی باشه واسه کار تری دی نظر شما چیه ؟
ببخشید تو رو خدا اینقدر اذیت میکنم - میدونم کلیشه ای هست ولی یه زمانی برنامه داشتم یه ورک استیشن بخرم الان پیازم نمیتونم بخرم:(
آخرین ویرایش توسط mo-hammad در تاریخ 25-04-19 انجام شده است
چرا تاییدئ نکنم . از لیون کامپیوتر مطمئن تر وجود نداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo-hammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر سیستم رو بگید همون لیون کامپیوتر اسمبل شده براتون ارسال کنند این برای شما که تجربه ممکن برای اسمبل ندارید بهترین راه ممکنه
پاور هم 430 رو بیشتر توصیه میکنم
رم هم CRUCIAL BALLSTIX 2400 SPORT تهیه کنید یک ماجول
فن رو نوتوس 200 بگیرید به جای اون پاور رو 430 تهیه کنیدPHP Code:https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/computer-memory/ddr4/crucial/crucial-ballistix-sport-lt-8gb-2400mhz-cl16-red-ddr4.html
mo-hammad (25-04-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنون
پاور گرین 430 وات GP430A-EU ؟
|
|
بله دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mo-hammad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اسمبل حرفه ای بهتر کار را به خود لیون بسپرید اگر مشکلی هم باشه قبل از ارسال خودشون برطرف میکنند . این برای شما که در شهرستان هستید بهترین گزینه است
mo-hammad (26-04-19)
کاربر شهرسختافزار
جناب ادمین این پردازنده Ryzen 5 2400G روی این مادربرد هم جواب میده ؟
شما فرموده بودید b350 این b360 هست خوب فرکانس بالاتر که مشکلی نداره پس ساپورت میکنه دیگه درسته ؟
فقط سوالم اینجاست چرا b350 از b360 گرون تر هست
و چرا b360 گفته شده پردازنده های نسل 8 اینتل هم پشتیبانی میکنه ولی اون یکی رو شما گفتید فقط amd پشتیبانی میکنه.
آخرین ویرایش توسط mo-hammad در تاریخ 27-04-19 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks