Mrp7 (07-10-16)
Mrp7 (07-10-16)
Intel Fan
اگه مادربردشونو مدلشو بگند خیلی بهتر مشه نظر داد
اگه مادربردشون apu بخوره اتلون هم میخوره.
fm 2 سی پی یو لیست
GIGABYTE TECHNOLOGY Socket FM2 - AMD A55 - GA-F2A55-DS3 (rev. 2.0)
fm 2+ s سی پی یو لیست
GIGABYTE TECHNOLOGY Socket FM2+ - AMD A75 - GA-F2A75M-DS2 (rev. 3.0)
nikaan (07-10-16)
|
|
پردازنده FM2 به سختی گیر میاد . برای سوکت FM2+ فقط APU وارد بازار میشه .شما کل بازار هم بگردید یک اتلون پیدا نمیکنی . چون وارد کننده رقبتی نداره . براش به صرفه نیست . ولی APU وضعش فرق میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دسترس بودن محصول فاکتور بسیار مهمیه .
Intel Fan
ادرس فروشگاهی که اتلون داره رو براتون پخ کردم
AMD>INTEL (07-10-16)
مرسی .لازم به این کار نبود . به هر حال باید سرچ کردن میشه پیدا کرد . در دسترس بودن یعنی همه گیر بودن محصول . موجود بودن تک وتوک دردی دوا نمیکنه .همانطور که در پست های قبل گفتم بهتره با فروش این پلتفرم به فکر اپگرید به COREI5 باشند . اینطور به نظر میرسه خودشون هم تمایلشون حرکت به سمت اینتل هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
مادربردم MSI A55M-E33 هست که fm2+ رو ساپورت می کنه و رم سیستمم هم Kingeston DDR3 1866 هستش و 8 گیگا بایت هست
آخرین ویرایش توسط nikaan در تاریخ 07-10-16 انجام شده است
AMD>INTEL (07-10-16)
Intel Fan
خرید i5 قدرت بالاتری داره درست اما من گفتم میتونه این سی پی یو بگیره بعدا بره zen یا کبی لیک ( نسل بعدی سی پی یو اینتل ) بگیره .
بازی خاصی هم انجام نمیدند ایشون
nikaan (07-10-16)
خوب این حرف من درپست اولم زدم . ولی خودشون تمایل به مهاجرت به اینتل دارند . موجودی اون پردازنده اتلون رو نداشتم که شما زحمتش را کشیدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mrp7 (07-10-16)
|
|
Intel Fan
متاسفانه سی پی یو سری 7 رو ساپرت نمیکنه باید دنبال دست دوم باشید (a 10 6700) ویا پیش به سوی اینتلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nikaan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه صبر میتونید بکنید مدل دست دوم رو تهیه کنید اگه که از کالا ی دست دو خوشتون نمیاد یا نیاز به یک سی پی یو قویتر را دارید اینتل را انتخاب کنید
AMD>INTEL (07-10-16)
کاربر شهرسختافزار
والا من باز ی هایی که انجام می دم دقیقا این 4 تا هست :
1) FIFA
2) Call of duty
3) Battlefield
4) Asaasin`s Creed
حالا به نظر شما ، چقدر روی سیستمم هزینه کنم منطقیه ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks