کلمه استاد به شخصی گفته میشه که دانشش از یک موضوع بیشتر از ندانستنش باشه ، بنده دانش کامپیوترم در حد اپسیلون هستش و لایق این عنوان نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( میگید استاد یاد استاد طوفان میافتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Eagle Eye برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر با دید آینده نگری اینچنینی بخواهید به مارکت نگاه کنید قطعا تا ۳-۴ ماه آینده با ورود پرازندههای جدید قیمت i7 هم دچار همین افت خواهد شد
بهتون پیشنهاد میکنم تا اون موقع برای خرید سیستم عجله نفرمائید ، اگر سیستم فعلی شما مشکلی داره با هزینه کم برطرفش کنید و پولها رو پس انداز کنید
مسلما برای هزینه کردن بایستی مورد مصرفی در خور مبلغ هزینه رو داشته باشید ، شما امروز 1.5 میلیون هزینه میکنید و سیستم رو به منزل میارید ، میخواهید باهاش چه کاری انجام بدید ؟ یه بازی درست که نمیتونید انجام بدید ، برای آورکلاک در سطح جهانی هم که تجهیزاتی فراتر از این سیستم نیاز خواهید داشت
پس ناچار میشید به قول خودتون ۳-۴ ماه صبر کنید که همانطور که قبلا هم عرض کردم اون موقع احتمالا با هزینه کمتر یا امکانات بیشترمیتونید سیستم جمع کنید
ببخشید که در تصمیمتون فضولی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks