سلام به همه عزیزان

قصد خرید کیس داشتم که بیشترین کاربردش برای گیم و over clock در حد معمول هست و یکی از دوستانم سیستمی با مشخصات زیرو به من داد که میخواستم نظر اساتید رو در موردش بدونم :

cpu intel i7 920 d0
سی پی یو دارای گارانتی هست ؟؟ (فکر کنم جواب منفیه )

mother board asus p6t deluxe v2
البته من خودم این مدل رو در بازار با گارانتی الماس 360 هزار تومان قیمت کردم ولی در جایی خوندم که مدلrampage II extreme در حدود 400 هزار تومان هست کدوم مدل جدید تر هست و اگر این دو مدل با هم مقایسه میشن benchmark در دسترس هست ؟

ram ocz 6GB(3x2GB) 1600 XMP cl8
این مدل و از دفترچه p6t deluxe v2 دیدم رم خوبی هست ؟ تو بازار موجوده ؟ قیمتش چقدر هست؟ چه گارانتیی برای ocz بهتره ؟

hard segate 500 barracuda 32 cache 7200.12 raid0
در این فروم در مورد این مدل هارد زیاد تعریف شده الان این مدل 500 در بازار موجوده چه قیمتی هست؟ این برند دارای گارانتی هست ؟ و اگر هست چه شرکتی معتبر هست؟ 750gig این مدل چطوره از لحاظ کار کرد بر تر از 500 نیست ؟ در raid البته؟
بعضی ها مدل black از wester و رقیب این هارد میدونن western black اگر در بازار بود به چه قیمتی مناسب هست و ارزش خرید داره ؟؟
هارد 500 که 32 cache داشته باشه و برای raid مناسب باشه از برند دیگه هست ؟

DVD Writer plextor 22x sata
این برند برای من زیاد شناخته شده نیست و همیشه از pioneer استفاده کردم و راضی بودم ولی از این شرکت هم تعریف زیاد شنیدم ... کسی قیمتی از plextor داره ؟
مدل IDE بهتر هست با SATA (شرمنده بابت سوال مسخرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

power acbel R88 900w

case coolermaster haf932

??? vga
درسته که برای سیستم گیم مهمترین بخش کارت گرافیک هست ولی به علت کمبود بدجه در حال حاضر قصد تهیۀ کارت فوق العاده ارزون حداکثر 70 هزار تومانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و دارم که تو این رینج قیمت چه مدلی پیشنهاد میدبن؟؟
البته ناگفته نماند در عرض چند ماه آینده حدود 500 هزار تومان دستم میرسه که مدل 5870 میگیرم یا اگر dx11 های شرکت nvidia وارد بازار بشن قیمت مناسب داشتن بعد اقدام به خرید کارت گرافیک میکنم...

در کل نظری در مورد قطعات انتخابی و پیشنهادی دارید بگین و اگر از قیمت ها نیز اطلاعی داشتین بگین ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در آخرم بگم در حال حاضر بودجه من در حدود 1.500 میلیون هست و ترجیح میدم بعد از 6 7 سال استفاد فوق العاده عالی از سیستم های AMD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مدتی هم intel و استفاده کنم...