*MoJtAbA* (10-05-14), maysamsina (10-05-14), SajjadKhati (10-05-14)
این هم یک سیستم AMD بنا به درخواست شما در پیغام خصوصی
AMD FX-8320 525
GIGABYTE - GA-990XA-UD3 565
بقیه قطعات هم مشترک هست ./برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای گیم اگر بصورت طولانی بازی میکنید . یک فن از زالمن با قیمت 140 هم تهیه کنید
*MoJtAbA* (10-05-14), maysamsina (10-05-14), SajjadKhati (10-05-14)
ولي دوست خوب اينو بدونيد بد نيست سري هاي Fx amd فوق العاده داغ وپرمصرف هستند بهترين انتخاب توخانواده Amd همون Apu هست
*MoJtAbA* (12-05-14), maysamsina (12-05-14), SajjadKhati (12-05-14)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدevga هم دارید ؟ از یه بنده خدایی در مورد گارفیگ گیگا پرسیدم کفت : گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره !!! مخیام مشاوره ب---م خدایی نکرده دوستان و حضران فکر نکنن که من میخام در موردشون بد فکر کنم فقط دارم مشاوره میکنم
خودتون متوجه شدید چی نوشتید؟!! حالتون خوبه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده میگم منافع شخصی رو در نظر نمی گیرم! شما از بنده موجودی برند رو می پرسین؟!! خیر. خیلی وقته برند EVGA در کشور ایران موجود نیست!
گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره! لطفاً این جمله رو شرح بدید دقیقاً! بخصوص بخش اولش!
دو خط جمله نوشتید! 5 تا غلط املایی داشت!
برای اینکه شفاف سازی شه در این مورد، می تونید مستقیماً با نماینده ی رسمی شرکت گیگابایت در ایران صحبت کنید.
AMD>INTEL (12-05-14)
بنده حالم حسابی خوبه ؟ شما درست متنو نخونید ؟ کفتم تو جند تا برند یعنی ایسوس ام اس آی سافیرا ! نسبت به اینا گرونتر یعنی قیمت بالا و از نظر کیفیت با این چند تا برند که کفتم رتبه آخرو داره منظورم این بود ؟؟؟ اینجا درس سمینار موضوعی نیست که حالا یه چند تا غلط مشکلی پیش نمیاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعدش منم نگفتم شما فرک منافع شخصی هستید سوال کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد میکنم . همین قطعاتی که لیست شد گوگل کنید و ببینید چند سایت معتبری اینها رو تایید کردند . اگر براتون مشکل هست من براتون این کار رو انجام بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (12-05-14), darvishkhoob (12-05-14), Hessam II (12-05-14), maysamsina (12-05-14)
میشه اسم سایت معتبر خارجی بدید که گرافیگ لیست کرده باشن و امارشونو بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت از لیست متوجه نمیشم . این در مورد گرافیک توصیه شده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte Radeon R9 290X OC and R9 290 OC Review - TechSpot
*MoJtAbA* (12-05-14)
|
منظورم لیست همه گرافیگها رو بیاره از msi giga asus ,.... مثلا r270 giga رو با r 270 asus مقایسه کنه ازهمه لحاظبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چنین چیزی که شما میخوای نیست . فقط میتونید دو تا برند رو بررسی ها رو ببینید . نتیجه گیری کنید . همیشه حرف رو با مدرک باور کنید نه با یک حرف کسی برای خودش نظریه میده . این مدرکی که پیشنهاد من و حسام بود .
*MoJtAbA* (12-05-14), SajjadKhati (12-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks