سلام دوستان میخاستم RAM POWER VGA CPU MAiN بخرم شما چی پیشنهاد میکنید هم از AMD هم از INTEL ! بیشتر برای گیمه با تشکر.
سلام دوستان میخاستم RAM POWER VGA CPU MAiN بخرم شما چی پیشنهاد میکنید هم از AMD هم از INTEL ! بیشتر برای گیمه با تشکر.
|
*MoJtAbA* (10-05-14), maysamsina (10-05-14), SajjadKhati (10-05-14)
داداش هارد نمیخام . میشه ای ام دیم پیشنهاد بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-05-14)
AMD مصرفش زیاده (حدود دو برابر اینتل هه)
مثلا به اندازه ی یه لامپ 40 یا حتی 60 وات بیشتره . ینی همیشه تو کامپیوترت (البته موقه فول لود) یه لامپ 60 وات بیشتر روشنه که تو دراز مدت چن ساله ، پول برقت بیشتر میاد
*MoJtAbA* (10-05-14)
برند msi or asus or gigga or saphira کدومش بهتره یاا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا کدوم برند بهتره گرافیگا هاا
*MoJtAbA* (10-05-14), maysamsina (10-05-14), SajjadKhati (10-05-14)
|
من این سیستم رو بهتون توصیه می کنم دوست گرامی؛
فقط مادربرد نوشته شده در حال حاضر نیومده! اما تا دو هفته ی دیگه، می تونید خریداری کنید.
در غیر اینصورت، MSI H87-G43 Gaming رو بهتون توصیه می کنم بخرید.
همچنین امکان ارتقای سیستم یا Cross Fire کارت گرافیک هم در سیستم زیر وجود داره.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (10-05-14), AMD>INTEL (10-05-14), maysamsina (10-05-14)
مین بهتر نداری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من منافع شخصیم رو برای شما در نظر نگرفتم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط maysamsina برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا مکان عمومی هست و موجودی و قیمت شخصی اعلام نمیشه!
اما با توجه به بودجه ی شما، بهترین انتخاب ممکن هست به عقیده ام.
*MoJtAbA* (10-05-14), AMD>INTEL (10-05-14), M A H R A D (10-05-14), Shahryar (11-05-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدevga هم دارید ؟ از یه بنده خدایی در مورد گارفیگ گیگا پرسیدم کفت : گیگابایت از نظر کیفیت در انتها ولی از نظر قیمت ( بالا )در ابتدای صف قرار میگیره !!! مخیام مشاوره ب---م خدایی نکرده دوستان و حضران فکر نکنن که من میخام در موردشون بد فکر کنم فقط دارم مشاوره میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks