تبدیل اکتیو نیازه . تبدیل عادی جواب نمیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تبدیل اکتیو نیازه . تبدیل عادی جواب نمیده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
esmaeilshabani75 (12-05-20)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب پس یک کارت گرافیک مناسب و خوب برای گیم و کار گرافیک بهم معرفی کنید که در کنار پردازنده ای pentium gold g5400 که دارم و رم 8 گیگ کروشیال که خریدم فعلا کارم رو راه بندازه تا بعد که پردازنده رو ارتقا دادم گرافیک رو هم ارتقا بدم یواش یواش
البته یه کارتی که دو مانیتور رو با هم پشتیبانی کنه
همیشه در حال یادگیری ...
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک آنبرد این مادربرد بهت دو تا خروجی میده
یکی hDMI یکی هم D-SUB
یا
بگرد جیفورس 750 TI کار کرده تهیه کن که ضرر نکنی موقع فروش
esmaeilshabani75 (12-05-20)
من برای گرافیک فعلی خودم یک مشتری پیدا کردم به قیمت 350 تومن ، به نظرتون قیمت خوبی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال دیگه اینکه من فعلا این گرافیک رو بدم بره سیستم بدون گرافیک مشکلی پیش نمیاد مادبرد فعلی من MSI H61M-P32/W8 هست ، چون مادبرد و پرازنده ای که امروز خریدم از دیجیکالا شنبه به دستم میرسه
سوال دیگه گرافیک آنبرد پردازنده pentium gold g5400 و مادبرد msi h310m vdh plus با کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 610 قدرتش برابر هست ؟ که من فعلا بگردم کارتی که خودتون گفتید رو بخرم دست دومش رو ؟
میدونید که مجبورم دونه دونه و یواش یواش ارتقا بدم قطعات رو
همیشه در حال یادگیری ...
قیمت مناسبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازندتون باید گرافیک آنبرد داشته باشه .
گرافیکی که گفتم بخرید .ترکیب خوبیه با پردازنده جدید و مادربرد و صد البته پاور هم باید عوض بشه
فعلا گرافیک این پردازنده خوبه برای نیازهای اولیه . چیزی کمتر از 610 نداره
Speed Racer (13-05-20)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باورت نمیشه اما ظهر تا حالا درگیرشمدست دومش رو پیدا کنم اما اصلا نیست ... آکبندش نزدیک 1.400 تومن هست
GeForce GTX 750 TI - 2GB
همیشه در حال یادگیری ...
صبر کنید با حوصله بگردید پیدا میکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esmaeilshabani75 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل مشابه با ارزش خرید
geforce 650
geforce 550 ti
r9 270
r9 270x
این کانال ها رو هم چک کنید
PHP Code:https://t.me/itoffers
PHP Code:https://t.me/vierastock
esmaeilshabani75 (13-05-20), Speed Racer (13-05-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks