mstf666 (05-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
خوب شما باید ببینید کار دوستتون چی هست و باش چی کار می خواد بکنه ؟!؟ این مهم ترین موضوع هست که بش باید توجه بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه رندرینگ بازی براش مهمه حتما 2 هسته ای بگیره اگه رندرینگ های مثل مایا براش مهمه 4 هسته ای بگیره بهتره ضمننا GTX 260 CORE216 بگیره اگه می خواد بگیره نه GTX 260 معمولی موفق و پیروز باشید با احترام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
mstf666 (05-04-09)
کاربر شهرسختافزار
من میگم بهترین حالت انتخاب Q9400 هست به همراه EVGA 250 gts 1gig ..... از 4850 خیلی بهتره !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mstf666 (05-04-09)
|
|
همه کاری با سیتم میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهی بازی هم میکنه .اما بیشتر برای رشته دانشگاهیش که مهندسی برق هست احتیاج داره.
باهاش صحبت میکنم در این مورد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مشخصات فنی GTS250 رو دیدم دقیقا با 9800GTX Plus یکی هست.
این دو مدل کارت گرافیک چه تفاوتی با هم دارن و کدومشون بهتره ؟
EVGA GTX260 Core216
EVGA GTX260 Superclocked
اینم عکسشون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
SuperClock مدل اور شده GTX260 216 هست .این دو مدل کارت گرافیک چه تفاوتی با هم دارن و کدومشون بهتره ؟
mstf666 (05-04-09)
عضو VIP شهرسختافزار
مدل اول .EVGA GTX260 CORE 126 SSC .Super Super Clocked که 55 نانومتری هست و به مراتب قوی تر و خنک تر از مدل دوم که 192 Shader داره و فقط اور کلاک شده هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
ممنون از توضیحتون!مدل اول .EVGA GTX260 CORE 126 SSC .Super Super Clocked که 55 نانومتری هست و به مراتب قوی تر و خنک تر از مدل دوم که 192 Shader داره و فقط اور کلاک شده هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما که خودت این کارت رو داری ازش راضی هستی ؟
------------------------
پاور 535 وات برای همچین قطعاتی کم نیست ؟
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mstf666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از کارت خیلی راضی هستم . ولی اگه بخوای وسواسی برخورد کنی افت فریم رو در رزولوشن بالا با Max Detail و Anti Aliasing به راحتی در حالت Default احساس میکنی ولی با اورکلاک سی پی یو و کارت خیلی کمتر میشه و
میشه گفت عالیه .
به نظر میرسه که پاور مقداری کم باشه با Power Supply Calculator یه چک بکن من چک کردم با 40 % اورکلاک و .... عدد 565 بدست امد .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
mstf666 (05-04-09)
خوب توی این مدت منتظر ورود EVGA GTX260 با قیمت 275 تومن به بازار بودیم که هنوز هم وارد نشده.
دیروز یک سر به بازار رضا و ایران زدیم و مادربورد Biostar TP43D2-A7 رو خریدیم(88 تومن).به علت کمبود بودجه اینو انتخاب کردیم.
نمایندگی Coolingsys هم رفتیم تا ببینیم کارت گرافیکها کی میاد و ازشون رم G.Skill 2*2Gb 800 CL4 به قیمت 78 تومن گرفتیم.چطوره ؟
اینم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصمیم به خرید E8400 هم داشتیم که بازار تعطیل شد.(قیمتش 172 تومن بود)
پاور 580 وات گرین هم یک مقدار کمیاب بود قیمت هم 84 تومن.فروشنده ها میگفتن هنوز سری جدید وارد بازار نشده.این قیمت 84 تومن خوبه ؟؟
آخرین ویرایش توسط mstf666 در تاریخ 17-04-09 انجام شده است
murizaki_2000 (17-04-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من میگم برو دوباره پیش آقا کیوان و پاور رو هم از اون بگیر ......
http://my.blackmice.com/showpost.php...&postcount=545
دوستان این پاورهای iCute 750w چطوره ؟
میخواستیم پاور گرین 580w بگیریم که تقریبا نایابه.
کلا توی رنج قیمت زیر 100 تومن چه پاوری پیشنهاد میکنید ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks