لینک ها اصلاح شد .
Aaron Swartz (22-07-16), HEXATOR (25-07-16), mohammad- (24-07-16)
|
|
این پنلش va هست و چیز جالبی تو سایتا دربارش ننوشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پنل pls اون یکی کیفیت بهتری نداره؟
عزیز من اول همون PLS پیشنهاد دادم . شما گفتی این . من هم گفتم عیب نداره . اولین پیشنهاد منو رو ببین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مانیتور 2k تا 1500 چى پیشنهاد میدید
فرستاده شده از GT-N5100ِ من با Tapatalk
Asus Wide Quad HD 2K MX25AQ AH-IPSبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1.690
Up
up برای چی؟؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (24-07-16)
|
|
نظر بقیه رو هم بدونم
به نظرت ارزشش رو داره کمی از سیستم کم کنم و مانیتور 2k بگیرم
البته بجزcpu vga ram
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 24-07-16 انجام شده است
به نظر من صبر کن تا گرافیک های gtx 1070 از برند های مختلف وارد بازار بشن و قیمت هاشون مشخص و تثبیت بشه بعد سیستمی که باید بخری رو انتخاب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASHKANTORNADO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (24-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks