SajjadKhati (16-06-14)
گیم قرار نیست سبک باشه و قراره به صورت شدید سنگین هم باشه :))برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام بازی واچ داگز روی high اجرا کنه :D
این مادربورد گلوگاه ایجاد نمیکنه؟
میخوام سی پی یو قوی باشه 4690 رو انتخاب میکنم...بحثم سر 50 تومان نیست که عملکرد 15 % رو ترجیح ندم!
مطمینید یک 450 جواگو هست؟ آخه آقا حسام که لطف کردند پیشنهاد دادند تا 700 w بالا بردن...
SajjadKhati (16-06-14)
برا واچ داگز حداقل R9 270X رو باید داشته باشی
مادربرد ربطی به گلوگاه ندار . اون cpu هه که گلوگاه ایجاد میکنه
البته هر دو مادربرد ربطی به ارتقاء ندارن . هر دو تقریبا در یه حد ان و حتی میشه گفت H87-D3H قدرت برا جواب دادن cpu اش بهتره اما فرقشون جز این تو فناوری های جدید تری هه که H97-D3H داره مثل قدرت صوتی بهتر و پورتهای جدیدتر واسه ssd و ...
با 750ti همونی که اوستا کاوه گفت خوبه ینی پاور 450 هم جواب میده . مصرفش 60 وات بیشتر نیست و خیلی کم مصرفه اما برا واچ داگز جواب نمیده
cpu ای هم که انتخاب کردی خیلی زیاده و لازم نیست . استانداردش میتونی 4440 (یا هم رقیب نسل جدیدش) رو هم انتخاب کنی یا حتی پایین تر (البته بهتره پایین تر نگیری) تا اینکه بودجه ات برا اجرای واچ داگز تا 270X برسه
|
p@r@d!c (16-06-14), SajjadKhati (16-06-14)
خب راستش من الان قاطی زدم
پس من میام یک R9 270X بگیرم سی پی یو هم I5-4440 این واچ داگز باز هم روی high نمیاد؟
کلا یک سیستم کامل (فکر کنید فقط برا گیم چون رندر تازه میخوام یاد بگیرم و مبتدی مبتدی هستم ) رو الان بگید
مهمه برام که واچ داگز رو روی high اجرا کنه :D
چون میخوام تلویزیو 24 اینچ بگیرم x-vision واسه اینه که تا 2.900 بیشتر برا کیس نمیخوام هزینه کنم...
SajjadKhati (16-06-14)
اگه تا 3 تومنه اینو بگیر :
مادربرد : Gigabyte GA-H97-D3H
425 تومن
سی پی یو : 4460
610 تومن
رم : HyperX FURY 2*4GB 1866 MHZ
300تومن
گرافیک : MSI R9 280 OC GAMING 3GB
1.180 تومن
کیس : GREEN X1
145 تومن
پاور : GREEN 700A-HP
330تومن
بعد اینکه اولا پیشنهاد اکید میکنم که این سیستم رو بگیری اما اگه این سیستم برات گرونه ، میتونی بجا لیست بالا ، پاور GREEN 600A-HP رو با قیمت 260 و گرافیک SAPPHIRE R9 270X TOXIC OC WITH BOOST رو با قیمت 900 بگیری که میشه حدود 2.65 تومن
البته تو سیستم بالا هم میتونی با همون گرافیک R9 280 پاور 600 وات بگیری که هزینه ات بشه 2.94 اما ریسکش بالاست و لب مرزه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 16-06-14 انجام شده است
هارد رو فراموش کردم کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس بی خیال R9 280 باید شی
یه هارد Seagate SSHD 1TB با قیمت 266 هم بنداز ور دس اون سیستم دومه هه که با گرافیک سافایر بود ، تا کلا بشن 2.9 تومن همه چی با هم
p@r@d!c (16-06-14)
نه والا فکر نکنم بودجه بزاره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون باز هم :D
R9 280 با CORSAIR 650V هم کار نمیده؟
لیون کامپیوتر , فروش نوت بوک , فروش تبلت , فروش قطعات کامپیوتر , لیست قیمت قطعات کامپیوتر , فروش قطعات حرفه ای کامپیوتر , لیست قیمت نوت بوک , ل
باز هم لب مرزی هستش؟
بعدشمهرد رو حساب نکردید
من گفتم با همه چی بشه 2.9 ....
فکر کنم مجبور شم برم برای همون 270
با 270 واچ داگز رو تاچه حالتی میشه اجرا کرد؟
SajjadKhati (17-06-14)
خوب یعنی آخرش این شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدCASE:GREEN X1
CPU: I5-4460
ODD:ASUS X24
HARD:SEAGATE BARACUDA
VGA:saphire r9 270x boost toxic
POWER:600A-GREEN
MB:GIGABYTE GA -H97-D3H
SajjadKhati (17-06-14)
|
دوست گرامی خرید xvision برای هدف شما اصلا انتخاب ایده عالی نیست!
مسلح شو به آنچه در توان داری!
Hessam II (17-06-14), SajjadKhati (17-06-14)
ممنون میشم بگید مشکلش چیه مگه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط aryaiee برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام تلویزیون مانیتور باشه که هم پی سی هم xbox توی مدار داشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با یک تیر دو نشون میزنم
خب شما پیشنهادی دارید؟ تا سقف 700؟
SajjadKhati (17-06-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks