با سلام
مادربردی می خواستم که از جهت OVERCLOCK بهترین باشد این رو مد نظر خیلی دارم.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من یک سیستم می خواستم تهیه کنم تا بودجه 2 میلیارد تا 2 میلیارد و 500 میلیارد تومان.
فکر می کنم بهترین cpu amd 7995wx باشد که عالی هست با 192 هسته این cpu را من حتما و حتما می خواهم تهیه کنم نسبت به این cpu چه مادربردی تهیه بکنم و از هر جهت عالی باشد و چه ram ای تهیه بکنم من می خواهم بالاترین باس باشد و از جهت کیفیت بهترین باشد و چه ssd ای تهیه بکنم که می خواهم 10 ترابایت ssd تهیه کنم که raid0 بکنم یعنی 5 تا 2 TB و می خواهم 256 گیگ رم داشته باشم موردی که مد نظر من هست کیس خیلی عالی هست که می خواهم از جهت تهویه عالی و عالی باشد و حتی شیشه ای و خیلی زیبا هم باشد و دو تا کارت گرافیک می خواستم که به نظر من NVIDIA باشد بهتر است و تو نوع خودش بی نظیر باشد برای هوش مصنوعی می خواستم و حتی بازی های 4K و می خواهم این دو تا کارت گرافیک را با هم یکی کنم.
یک POWER عالی می خواستم که وات بسیار بالایی داشته باشد و از جهت همچی عالی باشد و به سیستم صدمه نزند
و حتی یک فن CPU عالی می خواستم که سیستم را به صورت عالی خنک کند حالا در مورد مانیتور و کیبیورد و ماوس و مسائل دیگر از شما دوست عزیزم سئوال می پرسم.
با تشکر
متشکرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مادربردی می خواستم که از جهت OVERCLOCK بهترین باشد این رو مد نظر خیلی دارم.
کاربر شهرسختافزار
سلام
از دوستان عزیزم آقا امید و xfxforce عزیزم ممنون می شوم نظرات خودشون را بفرمایند البته این دو عزیز لطف می کنند که نظرات خودشون را اعلام می کنند.
ممنونم از این دو عزیز گرامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از اساتید محترم هم اگر در این مورد که من سیستم می خواهم تهیه کنم اگر بتوانند نظرات خودشون رو اعلام کنند منت سر من می گذارند و من از نظرات این دوستان استفاده لازم رو می برم.
از سایت خیلی خوب شهر سخت افزار ممنونم
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام
نیازی به مشاوره ندارم
در چندتا سایت خارجی مشاوره گرفتم و عالی بود هنوز هم در حال مشاوره هستم
با تشکر
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks