Overclocker (26-06-09)
نه من نديد بديد ام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب همه كه مثل شما اينكاره نيستند . من اول منظورتون رو نفهميدم الان فهميدم
اگه فقط گيم مهم باشه خوب حرف شما درسته . تو رزولوشن بالا بين 975EX و 8400 خيلي فرقي نيست
در ضمن نتيجه گيري شما در مورد اول تابستون هم بسي جالب بود
Overclocker (26-06-09)
کاربر شهرسختافزار
در آخر هم دوستمون نگفتند که این سیستم برای چه کاری مورد استفاده میخواد قرار بگیره ؟!
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این منطقیه که ایشون اگه قصد بازی دارند سراغ Core i7 نرن، چون نیازی بهش ندارند و هزینه رو صرف کارت گرافیک کنند بهتر نتیجه می گیرن.
ولی چرا Core 2 Quad که در آینده جای ارتقا نداره؟
با توجه به اینکه Q9550 هیچ برتری خاصی نسبت به AMD Phenom II 955 BE نداره که هیچ، و در خیلی از مواقع ضعیف تر هم هست به علاوه اینکه پلتفرم های هم قیمتی هم هستند و سوکت AM3 قابلیت ارتقا در آینده رو هم داره خرید Q9550 تا زمانی که Phenom II 955 در دسترس باشه کاملا اشتباهه.
ضمنا هیچ وقت نمیشه گفت این قطعات تا سال 2012 یا 2015 نیاز به ارتقا ندارند، کافیه به قطعات High-End سه تا شش سال پیش نگاه کنید و ببینید آیا واقعا اون قطعات الان نیاز به ارتقا دارند یا نه!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
dvbs_amir (26-06-09), Mahdi_Moosavi (26-06-09), Overclocker (26-06-09), PCminister (26-06-09), roben (26-06-09), Shahryar (29-06-09), vandelin (26-06-09), ViViD (26-06-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب 955 گزینه بدی نیست حداقل از لحاظ ارتقاع !
دوست من زمانی که Q6600 اومد گرفت با یک مادربرد Comando الان هنوز که هنوزه نیاز به ارتقاع نداره ! تقریبا 2 سال میشه فکر کنم !
و در مورد 9550 با یک اور تا 3.60 کاملا قوی تر از 955@3.6 میشه !!!
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 26-06-09 انجام شده است
dvbs_amir (26-06-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزيزم واسه 3DMAX و دانلود افلاين و شايد بازي اخه خيلي اهلش نيستم.
htondkar (26-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
با توجه به اینکه در امر خطیر دانلود آفلاین تجربه زیادی دارم توصیه میکنم سیستم غولی برای آفلاین نبندی چون فقط به هارد و یک سیستم معمولی نیاز داری سیستم بالا بگیری استهلاک قطعات بالا میره و از عمرشون کم میشه خودت بهتر میدونی آفلاین یک سیستم همیشه روشن میخواد 12 ساعت آفلاین بطور مثال 12 ساعت مرتب کردن فایلها :دی
Going To Change New HardWare Soon
مدیر سابق انجمن
وحید جان شما که خودت این کاره هستیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام فایل هایی که میاد Rar هستن واسه اکستراکتشون هر چی CPU قویتر باشه کارت زودتر انجام میشه و همچنین برای تبدیل فیلم خیلی مهمه چون افلاین کارا اکثرا تو کار تبدیل فیلم هستن
نتیجه گیری اینه که سیستمی که گرفته خوبه به نظر من
خب خریدن Q9550 در حال حاضر مثل خرید AMD Athlon X2 5200 939 (پردازنده High-End سوکتی که در حال انقراض بوده) در سه سال پیش بوده نه Q6600 در دو سال پیش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کن کسی که Athlon X2 5200 939 داره الان وضعیتش چطوریه...
+
حسین جان Q9550 @ 3.6 GHz میشه 770 مگاهرتز اورکلاک یا به عبارتی 27 درصد.
در حالی که Phenom II 955 @ 3.6GHz فقط 400 مگاهرتز اورکلاک شده و به عبارتی 12 درصد.
چطور اینها رو با هم مقایسه می کنی؟
مقایسه پروفایل های اورکلاک شده برای پیشنهاد دادن قطعات کاملا کار اشتباهیه. چون تضمینی وجود نداره این دوستمون بتونه (و تمایل داشته باشه) اون قطعات رو در اون پروفایل 24/7 پایدار کنه.
+
با توجه به نیازهای دوستمون من پیشنهاد استفاده از پردازنده های Core i7 همراه با یک مادربرد معمولی (نه گرون قیمت) رو می دم.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
|
|
امیدوارم اون Gigabyte X58-UD3R رو تغییر داده باشین. اصلن گزینه خوبی نیست
dvbs_amir (27-06-09), Overclocker (27-06-09)
چه طور مگه. چرا گزينه مناسبي نيست؟؟ دارم نگران ميشم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط masoomiyat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط dvbs_amir در تاریخ 27-06-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks