پاسخ: خريد كيس كاملا حرفه اي (فقط كيس)
نقل قول:
بنچ مارک تا به حال ندیدی ؟؟؟؟
نه من نديد بديد ام :1~@$S (8):
خوب همه كه مثل شما اينكاره نيستند . من اول منظورتون رو نفهميدم الان فهميدم
اگه فقط گيم مهم باشه خوب حرف شما درسته . تو رزولوشن بالا بين 975EX و 8400 خيلي فرقي نيست
در ضمن نتيجه گيري شما در مورد اول تابستون هم بسي جالب بود
در آخر هم دوستمون نگفتند که این سیستم برای چه کاری مورد استفاده میخواد قرار بگیره ؟!
نقل قول:
پلتفرم جدید پیشنهاد نمیشه چون الان خبر هایی از Core i9 هم داره میرسه !!!
به نظر من سیستم زیر اگر برای مصارف گیمینگ باشه میتونه تا 2012 شاید هم بیشتر جواب کار شمارو بده ( که اون موقعه دباره سیستم رو کامل عوض میکنید اگر لازم بود و پلتفرم جدید رو که تکلیفش معلوم شده جمع میکنید مثلا CPU های 32 نانو متری یا کمتر هم شاید تا اون موقعه رسیده باشه !!! ) :
M.B Asus P5Q Pro قیمت 150 تقریبا
CPU : Q9550 قیمت 250 تقریبا که تا یک هفته دیگه ارزون تر هم میشه به احتمال قوی .
RAM : Curucial Ballstix 4GB 800 CL4 قیمت 70 .
Power 885 Green قیمت 150
VGA : EVGA GTX295 قیمت 700 اصلا دقیق نیست و تقریبی هست .
اگر از یک کولر خوب هم برای CPU استفاده بشه میشه به راحتی CPU رو تا 3.60 اورکلاک کرد و برای 24/7 استفاده کرد بدون هیچ مشکلی .
CPU Cooler : Zerotherm NV120 قیمت 60 تا 70 .
این یک سیستم ای هست که به نظر من تا 2015 هم نیاز به آپگرید نداره !!
نقل قول:
حسین جان به نظر شما عاقلانه است با این بودجه ای که ایشون دارن بیان سوکتی بخرن که همین الانش هم از رده خارجه و به جاش آینده نگر باشن که Core i9 میخاد بیاد ؟
نقل قول:
اردلان جان سوکت از رده خارج بشه یا نشه مهم نیست اصل کارایی هست شما وقتی تا 5 سال نیاز نباشه آپگرید کنی چه فرقی داره که سوکت قدیمی باشه یا جدید ؟ یا اینکه i7 باشه و 1 سال دیگه جمعش کنند ؟
به نظر من اصلا به صرفه نیست برای 1 فریم چنین کاری رو انجام داد ! (البته این فقط جنبه Game این سیستم هست و برای Gamer ها ..... )
این جنبه گیم این پلتفرم هست ولی در کارهای دیگه مثل 3d max مطمئنا خیلی قدرتمند تر ظاهر میشه .
این منطقیه که ایشون اگه قصد بازی دارند سراغ Core i7 نرن، چون نیازی بهش ندارند و هزینه رو صرف کارت گرافیک کنند بهتر نتیجه می گیرن.
ولی چرا Core 2 Quad که در آینده جای ارتقا نداره؟
با توجه به اینکه Q9550 هیچ برتری خاصی نسبت به AMD Phenom II 955 BE نداره که هیچ، و در خیلی از مواقع ضعیف تر هم هست به علاوه اینکه پلتفرم های هم قیمتی هم هستند و سوکت AM3 قابلیت ارتقا در آینده رو هم داره خرید Q9550 تا زمانی که Phenom II 955 در دسترس باشه کاملا اشتباهه.
ضمنا هیچ وقت نمیشه گفت این قطعات تا سال 2012 یا 2015 نیاز به ارتقا ندارند، کافیه به قطعات High-End سه تا شش سال پیش نگاه کنید و ببینید آیا واقعا اون قطعات الان نیاز به ارتقا دارند یا نه!
خوب 955 گزینه بدی نیست حداقل از لحاظ ارتقاع !
دوست من زمانی که Q6600 اومد گرفت با یک مادربرد Comando الان هنوز که هنوزه نیاز به ارتقاع نداره ! تقریبا 2 سال میشه فکر کنم !
و در مورد 9550 با یک اور تا 3.60 کاملا قوی تر از 955@3.6 میشه !!!
نقل قول:
در آخر هم دوستمون نگفتند که این سیستم برای چه کاری مورد استفاده میخواد قرار بگیره ؟!
دوست عزيزم واسه 3DMAX و دانلود افلاين و شايد بازي اخه خيلي اهلش نيستم.
با توجه به اینکه در امر خطیر دانلود آفلاین تجربه زیادی دارم توصیه میکنم سیستم غولی برای آفلاین نبندی چون فقط به هارد و یک سیستم معمولی نیاز داری سیستم بالا بگیری استهلاک قطعات بالا میره و از عمرشون کم میشه خودت بهتر میدونی آفلاین یک سیستم همیشه روشن میخواد 12 ساعت آفلاین بطور مثال 12 ساعت مرتب کردن فایلها :دی
نقل قول:
با توجه به اینکه در امر خطیر دانلود آفلاین تجربه زیادی دارم توصیه میکنم سیستم غولی برای آفلاین نبندی چون فقط به هارد و یک سیستم معمولی نیاز داری سیستم بالا بگیری استهلاک قطعات بالا میره و از عمرشون کم میشه خودت بهتر میدونی آفلاین یک سیستم همیشه روشن میخواد 12 ساعت آفلاین بطور مثال 12 ساعت مرتب کردن فایلها :دی
وحید جان شما که خودت این کاره هستی
تمام فایل هایی که میاد Rar هستن واسه اکستراکتشون هر چی CPU قویتر باشه کارت زودتر انجام میشه و همچنین برای تبدیل فیلم خیلی مهمه چون افلاین کارا اکثرا تو کار تبدیل فیلم هستن
نتیجه گیری اینه که سیستمی که گرفته خوبه به نظر من
نقل قول:
خوب 955 گزینه بدی نیست حداقل از لحاظ ارتقاع !
دوست من زمانی که Q6600 اومد گرفت با یک مادربرد Comando الان هنوز که هنوزه نیاز به ارتقاع نداره ! تقریبا 2 سال میشه فکر کنم !
و در مورد 9550 با یک اور تا 3.60 کاملا قوی تر از 955@3.6 میشه !!!
خب خریدن Q9550 در حال حاضر مثل خرید AMD Athlon X2 5200 939 (پردازنده High-End سوکتی که در حال انقراض بوده) در سه سال پیش بوده نه Q6600 در دو سال پیش!
فکر کن کسی که Athlon X2 5200 939 داره الان وضعیتش چطوریه...
+
حسین جان Q9550 @ 3.6 GHz میشه 770 مگاهرتز اورکلاک یا به عبارتی 27 درصد.
در حالی که Phenom II 955 @ 3.6GHz فقط 400 مگاهرتز اورکلاک شده و به عبارتی 12 درصد.
چطور اینها رو با هم مقایسه می کنی؟
مقایسه پروفایل های اورکلاک شده برای پیشنهاد دادن قطعات کاملا کار اشتباهیه. چون تضمینی وجود نداره این دوستمون بتونه (و تمایل داشته باشه) اون قطعات رو در اون پروفایل 24/7 پایدار کنه.
+
با توجه به نیازهای دوستمون من پیشنهاد استفاده از پردازنده های Core i7 همراه با یک مادربرد معمولی (نه گرون قیمت) رو می دم.
امیدوارم اون Gigabyte X58-UD3R رو تغییر داده باشین. اصلن گزینه خوبی نیست
نقل قول:
امیدوارم اون Gigabyte X58-UD3R رو تغییر داده باشین. اصلآ گزینه خوبی نیست
چه طور مگه. چرا گزينه مناسبي نيست؟؟ دارم نگران ميشم!!!:1. (28):