ripek (03-01-10)
شما به صورت ویژه رو ۵۰۰ پیشنهاد بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر لیستتون هستم
ripek (03-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ببین نیما جان من خودم هم گفتم که برای الان 2 گیگ رم کافیه اما یه سوال از شما: چه تظمینی میکنید که تا فقط 6 تا 8 ماه دیگه این مقدار کافیه؟ بعدش من که گفتم برای این سیستم 2 گیگ در نظر میگیریم. البته نظر من روی رم 800 هست نه 1066 . از طرفی ارتقا رم هم کار آسونی هست و در صورت نیاز در آینده به راحتی میشه اونرو ارتقا داد.
Extreme جان من ازراک رو برد بدی نمیدونم و واقعیت بگم تا به حال هم با اون کار نکردم اما به نظر شما بهتر نیست برای چنین سیستم که بعضا ممکنه ساعت ها تحت فشار باشه یک برد قابل اطمینان تر انتخاب کرد؟ نظر من اینه که این کار ارزش پرداخت مبلغی بیشتر رو داره و به علاوه من خودم اگه باشم ، به شخصه چنین ریسکی نمیکنم!
nima_hl (03-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
MB asrock m3a785GMH~90
RAM kongston 2*1 bus 1333~62
CPU am3 athlon II X2 240~70
VGA ASUS 4890~260
جمعآ شد 482 تومن.چطوره؟
البته من قیمتا رو از رایان صبا می گیرم نمی دونم درسته یا نه.
ببخشید این پستتون رو ندیدم وگرنه زودتر جواب میدادم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز وقتی یه نفر میاد مشورت بگیره من و شمائی که داریم پیشنهاد میدیم باید روی تک تک قطعات شناخت داشته باشیم
شما الان یه مطلبی میگی کلی در مورد یه برند بهتر ولی پیشنهادی ارائه نمیدی این بنظر من میشه تعصب
برای اینکه در جریان باشید الان با سیستمی که همین مین روشه دارم این پست رو میزنم
از دیروز تا حالا هم بیشتر از 100 مدل تست بنچمارک فشار باهاش گرفتم ( دیشب یه تست ۱۰ ساعت پاور occtpt روش گذاشتم و خوابیدم ولی متاسفانه نمیدونم کی برق رفته بود )
نه اینکه به این برد اعتماد نداشته باشم بلکه میخواستم سند مدرک داشته باشم برای مقایسه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم این برد از نظر ظرافت ، طراحی و کیفیت قطعات هیچ ایرادی نداره
شما با 25 تومن اضافه نمیتونید یک برد با این امکانت و کیفیت تهیه کنید
آمار خرابی این برد به صورت وحشتناکی پائینه دیروز از دوستم که نمایندگی پخش ازراک بود سئوال کردم ، با یه آمار فروش نزدیک ۴ رقمی از این مدل تا به حال ۱ عدد هم برای گارانتی بر نگشته
پیشنهاد میدم این برد رو از نزدیک یک مرتبه با دقت بررسی کنید فکر نکنم با اون تصویری که تو ذهنتون دارید مطابقت داشته باشه
هرچی باشه آخرش طراحیه asus هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Computex (04-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز خوب این دیدگاه شما کاملا اشتباه هست ..
به طور مثال شما تا بحال با 50 برد گیگا بایت کار کردید و به خاطر اینکه همیشه عالی کار کرده اون رو به همه پیشنهاد میدید ؟
من 1 بار برد گیگابایت خریدم و سوخت گیگا بایت آشغاله ؟
و به طور مثال نیمای عزیز تا به حال با 100 عدد برد ازراک کار کرده و عالی بودن آیا شما که تا بحال کار نکردید میتونید بگید برندی مثل گیگا بهتره ؟ یا نیما بگه گیگا بدرد نمیخوره ازراک بهتره !
به نظر من تو هر قیمت و کلاس هر برندی حرف خودشو برای گفتن داره پس بهتره انقدر به فکر خراب کردن پیشنهاد دیگری نباشیم و فقط به فکر این باشیم که یک سیستم خوب با یک Price/Performance مناسب پیشنهاد بدیم .
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
عضو VIP شهرسختافزار
منم با تعداد زیادی برد ECS کار کردم و خداییش خیلی خوب در حالت استاندارد جواب داده با اینکه برد پایین رده محسوب میشه ولی در خیلی از تستها در حالت عادی بهتر از بردهای معروف هم جواب داده
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 03-01-10 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
اون موقع تا حالا دارم فکر میکنم چی بگم که هم به شما بر نخوره و هم حرف دلم رو زده باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ripek برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک آنبرده ، برای چی باید بابت قطعهای که ازش استفاده نمیکنیم باید پول بدیم
تغذیه cpu در این برد ۴ پینه و ضعیفتر از مدار 770 هستش
پل شمالی بردهای 785 گرمتر از 770 هستند
.
.
.
.
من به این میگم پیشنهاد قل دادن شما بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی از پیشنهادتون داشته باشید یه پیشنهاد قل دادین که هیچ حسنی نداره
بنده فکر میکنم شما دارید با ضرافت هر چه تمام پیشنهادهای دوستان رو در تاپیکها به چالش میکشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 03-01-10 انجام شده است
ripek (04-01-10)
ممنون از دوستانی که لطف کردن و نظر دادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اینکه زیاد از منظورمون دور نشیم صورت مسئله رو یک مرتبه دیگه تکرار میکنم
لطفا مادربرد ، cpu ، گرافیک و رم معرفی کنید با حدود 400 هزار تومان ( برای مونیتور با رزولیشن 1680*1050 ) که بالاترین کارائی رو در بازی داشته باشه
سیستم پیشنهادی خودم
asrock a770de+ ~ 65
athlon ii x2 240 ~ 60
ddr2 1066 apogee cl5 ~ 48
force3d 4890 ~ 210
جمع این قطعات میشه 383 تومن حالا شما سیستم بهتر با این حدود پیشنهاد بدین و به این انتخابم انتقاد کنید تا جواب بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا تو این چهارچوب نظرتون رو بفرمائيد
|
|
الان قیمت رم خیلی بالا رفته ، اگر خاطرت باشه رم ۳-۴ ماه پیش به حدود ۱۰-۱۲ تومن فروخته میشد ( برای هر گیگ ) و الان حدود ۲ برابر شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان حدود 4 ساله که بازیها روی همین میزان استاپ کردن و پاشون رو از 2 گیگ فراتر نمیزارن
ویندوز 7 هم اخیرا ریلیز شد و باز هم میبینیم این میزان رم کاملا کفایت میکنه
بنده گمان نمیکنم با این اوصاف تا ۱-۲ سال دیگه هم این میزان تغییر بکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد باس هم در حال حاضر تفاوت اینقدر زیاد نیست که ارزش داشته باشه برای ۵ تومن به جای یک رم هیت سینک دار cl5 یک رم معمولی بگیریم
اما ازراک و این برد بخصوص ، نظرم اینه که بدون توجه به قیمت هم بنده الان واقعا ریسک نمیکنم به جز این برد ، برد دیگهای رو پیشنهاد بدم
مگر اینکه شخص اصرار به ddr3 داشته باشه یا بخواد cpu آنلاک کنه
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 04-01-10 انجام شده است
ripek (04-01-10)
سلام
دو گیگ رم برای بازی های امروزی کم نیست اما زیاد هم نیست ولی با قیمت 400 هزارتومان همون دو گیگ پیشنهاد میشه اما اسم بازی آوردید برمیگردیم به GTAIV اگر اینو با کیفیت بالا بنچمارک کنید متوجه میشید که 95% از رم استفاده شده البته اگه بخواید کیفیت بسیار بالا بازی کنید اینطور که معلومه کارت 4890 رو پیشنهاد دادید و رزلوشم بازی هم میخواید بالا باشه پس GTAIV رو نمیشه با فریم ریت بالا بازی کرد حالا اگه دوست داشتید تا نتایجش رو با 2 گیگ رم و 4 گیگ رم بزارم البته فقط این بازیو دیدم که با 2 گیگ رم اینجوری باشه
من cod6 رو با رزلوشن 1650x1050 با کیفیت high و texters:extra با anti :x2 بازی کردم با فریم ریت 50 تا 60 پس فکر نکنم cod6 چهارگیگ رم بخواد
dirt2 هم به همین ترتیب ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks