میزان رم این مادربردGA-H110M-A طبق مشخصاتش باید 2133 مگاهرتز باشه.و اینکه یه جا خوندم فرکانسهای بالاتر در بلند مدت مشکل ساز هستند. می خواستم ببینم این قضیه تا چه حد صحت داره؟
مرسی
کاربر شهرسختافزار
میزان رم این مادربردGA-H110M-A طبق مشخصاتش باید 2133 مگاهرتز باشه.و اینکه یه جا خوندم فرکانسهای بالاتر در بلند مدت مشکل ساز هستند. می خواستم ببینم این قضیه تا چه حد صحت داره؟
مرسی
|
|
کاربر شهرسختافزار
سیستم رو دادم جمع کردن ولی مشکلی پیش اومده:
مادربرد جدید asus h110m_c پورت ide نداره و بنابراین طبق گفته اسمبل کار باید یک دی وی دی رایتر جدید بگیریم.گفت هیچ تبدیل و راهی نداره؟
واقعا اینطوریه؟
نه تبدیل نداره . تبدیل هم باشه . حدود 20-30 تومنه که خرید یک رایتر ارزشش بیشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
frankval (15-03-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
سیستم پیشنهادی با سی پی یو 4 هسته ای
motherboard : ASUS H110M-C : 245
cpu : Intel Core i5-6400 : 615
ram : G.Skill Ripjaws V DDR4 2x4GB 2133 CL15 : 200
vga : Gigabyte GTX 750 Ti WF 2X OC 2GB : 480
total : 1,540,000
GTX 750ti همه بازی های روز رو در حالت medium و high اجرا می کنه ولی نمی تونم تضمینی بدم که بازی های چند سال آینده رو حتما بتونه روی high اجرا کنه ولی فکر کنم بیشتر بازی های آینده رو بتونه اجرا کنه حتی اگه روی low باشه مگه بازی های خیلی خاص رو ( که معمولا به دلیل اینکه همه باید سیستم شون رو تغییر بدن استقبال نمی شه)
سیستم پیشنهادی با گرافیک قوی تر
motherboard : ASUS H110M-C : 245
cpu : Intel Core i3-6100 : 390
vga : Gigabyte GTX 950 WF 2X OC 2GB GDDR5 : 685
total : 1,520,000
یک راه سومی هم داری که من اگه باشم این راه رو انتخاب می کنم و ربطی به این نداره که برادر شما گیمر حرفه ای نیست
برای اینکه دچار هزینه های اضافی در آینده نشی از همین الان سیستمی رو ببند که حداقل تا 6 یا 7 سال برات کار کنه برای این می تونی ابتدا سه قطعه زیر رو بگیری و بعدا کارت گرافیک مورد نظر رو اضافه کنی و فعلا از گرافیک مجتمع پردازنده زیر که Intel HD 530 است استفاده کنی که من فیلم هایی رو دیدم که می شه FIFA 2016 و GTA V رو باهاش بازی کرد حالا نمی دونم دقیقا با چه فریمی ولی کار راه اندازه
motherboard : Gigabyte H170-D3H : 470
cpu : Intel Core i5-6500 : 675
total : 1,345,000
155 هزار هم می مونه که می تونی پس انداز کنی برای خرید گرافیک
به هر حال انتخاب با شماست
frankval (17-03-16)
کاربر شهرسختافزار
محمد عزیز:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سیستم رو نهایتا جمع کردم و همین جا از آقا امید عزیز و همینطور آقا نیمای گل و Mrp7کمال تشکر را دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ASUS H110M-C
Intel Core i5-6400
Gigabyte GTX 750 Ti
G.Skill Ripjaws V DDR4 8GB 2400 cl15 Red
راستی در این انجمن کاربری به نام Microsystem داریم؟
آخرین ویرایش توسط frankval در تاریخ 17-03-16 انجام شده است
mohammad- (17-03-16)
مبارکت باشه خدارو شکر که پردازنده 4 هسته ای بستیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط frankval برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تازه عضو این انجمن شدم و نمی دونم که کاربری به نام Microsystem داریم یا نه و نمی دونم که چطور می شه اینو فهمید بهتره از مدیر انجمن بپرسی می تونه راحت برات پیداش کنه
frankval (17-03-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks