وحيد آقا يعني شما مي خواين براي اين مطلب که :
" وقتي باس CPU و RAM به هم نزديک يا يکي باشند کارآيي بالاتر مي ره "
مدرک بيارم!؟ اين جزء واضحاته عزيز و نيازي به ارائه مدرک و لينک نداره.
عضو VIP شهرسختافزار
چشم استاد ما سکوت میکنیم فقط اگر ممکنه چند تا لینک در این مورد بهمون بدید و راهنمایی کنید ماروبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
کاربر شهرسختافزار
وحيد آقا يعني شما مي خواين براي اين مطلب که :
" وقتي باس CPU و RAM به هم نزديک يا يکي باشند کارآيي بالاتر مي ره "
مدرک بيارم!؟ اين جزء واضحاته عزيز و نيازي به ارائه مدرک و لينک نداره.
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدنه برای اینکه شما گفتید اگر رم باس 1333 بخرند با پردازنده Q9550 بهتره چیزی که من یادم هست از قدیم میگفتند اگر DDR3 میخواهید بخرید و واقعاً تفاوت با DDR2 رو احساس کنید از باس 1600 به بالا بخرید حالا البته میدونم قیمتهای رمها باس 1333 DDR3 پایین آمده ولی باز هم قیمت بردهای این رمهای بالا هست آیا واقعاً کارایی اونقدر هست که به فکر تهیه اینها باشیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Computex (03-08-09), Mahdi_Moosavi (03-08-09)
کاربر شهرسختافزار
عذر خواهي مي کنم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت قيمت بردها حدود 25000 تومانه.
mehrdad jafari (03-08-09)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از همه ی دوستان اللخصوص آقا رضا که منو راهنمایی میکنه
با توجه به فرمایشات جنابعالی من به نتایج زیر رسیدم . // در ضمن اگر قیمت قطعات را بار دیگر برام بگید ممنون میشم .
CPU /// INTEL CORE 2 QUAD 9550
M.B // INTEL DP45SG
VGA // ATI RADEAON 4850 1GB
HARD // 500GB WESTERN SATAII
POWER /// GREEN 535A
RAM /// CORSAIR 2*1 GB BUS 1333 ,, 2*2 GB BUS 1333
حالا آقا رضا رم 1*2 با 2*2 گیگ چه فرقایی با هم میکنند . ( فقط تو سرعت اثر میگذاره )
کاربر شهرسختافزار
خواهش مي کنم. قيمت به ترتيب بر حسب تومان:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad jafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
230000
175000
152000 (از برند MSI يا Zotac)(هر دو خوبن)
57000
62000
85000 , 45000
RAM 2*2GB توي بازيهاي سنگين و برنامه هاي سنگين باعث افزايش کارآيي ميشه.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
بعضی از پست های اخیر ویرایش شدند .
اخطار جدی : در صورت تکرار موارد مشابه بدون هیچ گونه اخطار قبلی برای مدتی دسترسی کاربر مربوطه از انجمن قطع خواهد شد .
.
.
....
......
mehrdad jafari (03-08-09), reza76622201 (03-08-09), ViViD (03-08-09)
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از مشاوره شما آقا رضا
حالا اگه ما رفتیم از مجتمع کامپیوتر خرید کردیم از کجا بفهمیم که قطعه ای که بهمون داده اصل یا نه ؟
اخه من تا حالا به اونجا نرفتم و اولین باره که میخوام سیستممو ارتقت بدم راستیتش اطلاع ندارم و یه جورایی
میترسم که بهم نندازند .
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از مشاوره شما آقا رضا
حالا اگه ما رفتیم از مجتمع کامپیوتر خرید کردیم از کجا بفهمیم که قطعه ای که بهمون داده اصل یا نه ؟
اخه من تا حالا به اونجا نرفتم و اولین باره که میخوام سیستممو ارتقا بدم راستیتش اطلاع ندارم و یه جورایی
میترسم که بهم نندازند .
کاربر شهرسختافزار
پردازنده بايد BOX و آکبند باشه.
مادربورد بايد توي يه نايلکس آکبند که چسب اون فابريکه باشه و باز نشده باشه.
کارت گرافيک بايد جعبه آکبند داشته باشه.
رم بسته به مدل بعضيهاش آکبنده و بعضيهاش نيست.Corsair توي تلقه غيرآکبنده فقط به ظاهرش نگاه کنيد که مشکل ظاهري نداشتهباشه.
H.D.D بايد توي نايلکس پلمب باشه.
DVD Writer هم مهم نيست پلمب باشه فقط ببين روي بدنه جاي خط پيچ نباشه.
مانيتور هم که بايد آکبند باشه.
مابقي هم زياد نمي خواد سخت بگيري فقط يه نگاه عادي به ظاهرش بنداز.
سوالي بود در خدمتم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks