*MoJtAbA* (22-06-14), Arman263 (22-06-14), SajjadKhati (23-06-14)
CPU 4150 COREI3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VGA GIGABYTE GEFORCE 750
- - - Updated - - -
CPU 4150 COREI3برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VGA GIGABYTE - GeForce GTX 750 - 2GB - OC
*MoJtAbA* (22-06-14), Arman263 (22-06-14), SajjadKhati (23-06-14)
اگه تا 1.6 تومنه :
مادربرد : Gigabyte GA-H97-D3H
244 تومن
سی پی یو : i3 4330
415 تومن
رم : Kingston Fury 4GB 1600MHZ
140 تومن
گرافیک : Gigabyte GTX 750 OC 2GB DDR5
600 تومن
لازم به خرید پاور نیست
برا دانلود هم اگه مداومه دانلودت نیاز به هارد با کیفیت عالی داری
|
سلام سجاد بینهایت ممنون از این سیستمی که وقت گذاشتی و گفتی... عالی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من امروز رفتم بازار کیش کرج که تقریبا بهترین کامپیوتره اما از اون همه مغازه فقط مادربرد با این مارک پیدا کردم که اونم 15 تومن بیشتر گرفتم یعنی 445
الان میخاستم شما یا دوستان بازاری در تهران میشناسن که اینا رو داره معرفی کنید ممنون میشم.
واینکه آیا خرید اینترنتی از سایتی مثل http://www.lioncomputer.ir رو توصیه میکنید؟
و بخاطر اینکه مارک کینگ استون رم ها میگن تقلبیش زیاده مارک دیگه ای میشه معرفی کنید...
آخرین ویرایش توسط Arman263 در تاریخ 23-06-14 انجام شده است
SajjadKhati (24-06-14)
خاهش میشود گلپسر
من که مازندرانی ام
تو شهرستان ها یه کم زیادتر میدن . حالا من نمیدونم بخاطر 6 انگوسی طرفه ، چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه حتی اگه 200 کیلومتر هم راه باشه ، کرایه ی یه دونه که تکی سفارش بدن میشه فوقش 10 تومن اما تو مازندران اغلبشون حداقل 20 تومن گرونتر از اونا میدن
اون سایت رو نمیشناسم (منظورم اینه که تا حالا خرید نکردم ازش) . بگم بخر یا نه اما فک کنم سایت قابل اعتمادی هه
کینگستون تقلبی هه؟ کی گفت؟ نکنه بازاری ها بازم یه چی پروندن؟
کینگستون با گارانتی انفورماتیک گستر و سریر ارجینال هستند. لیون هم معتبر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arman263 (25-06-14), SajjadKhati (24-06-14)
سلام دوباره، سجاد جان و AMD>INTEL یک تشکر ویژه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دقیقا همین سیستمو تهیه کردم و برای کاراییش در این حد بگم که بازی watch dogs رو در رزولوشن 1920 1080 روی میدیوم بدون لگ اجرا میکنه... واقعا ممنونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک سوال حیاتی داشتم اونم اینکه یه جایی خوندم که اگه پاور ضعیف باشه راندمان قطعات پایین میاد و همچنین در دراز مدت به قطعات آسیب میرسه... الان از 430 استفاده میکنم، آیا این قضیه درسته و بهتره یه پاور گرین GP530a-eu رو بزارم جاش؟
AMD>INTEL (03-07-14), SajjadKhati (03-07-14)
اگر توانایی هزینه کردن دارید 500 وات گیگابایت رو بهتون پیشنهاد میکنم قیمتش 196 تومن هست . سایت لیون هم دارد . البته اگر بازی ها رو بدون مشکل اجرا میکنی یعنی پاورت درست کار میکنه . از نظر من همین پاور جوابگوست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arman263 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Arman263 (03-07-14), SajjadKhati (03-07-14)
لازم نیست یه پاور دیگه بگیری اوستا آرمان . اصلا گرافیک قویتر تا 1.6 تومن پیشنهاد نشد که پاور جدیدی نخاد که گرونتر درنیاد
حداکثر توان مصرفی این سیستم (با یه هارد و یه رایتر و وسایل جانبی) 350 وات هه که با در نظر گرفتن هدر رفت ، به 430 وات هم نمیرسه
مبارکت باشه گلپسر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بهترین گرافیکی که تا 600 میشه خرید R7 260x هستش. عملکرد مشابه و قیمت مناسبتری نسبت به 750Ti داره (حدود 5% ضعیفتر) و از 750 و 650Ti سریعتره
آخرین ویرایش توسط kaveh-gh در تاریخ 05-07-14 انجام شده است
Reza Eshraghi (05-07-14), SajjadKhati (05-07-14)
آری اوستا کاوه
260X OC حدود 5 تا 10 درصد از 750OC قویتره و با منتل اش حساب کنی حداقل 10 تا 15 درصد ازش بهتر میشه ولی مشکلش تو مصرفشه که باید این گلپسر پاورشو عوض میکرد و 170 تومن اضافه تر میداد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks