نه ..... قيمتش 125 تومنه !!!!
کاربر شهرسختافزار
نه ..... قيمتش 125 تومنه !!!!
ir-tci (11-12-08)
|
|
ir-tci عزیز به نظر من همیشه برای یک خرید مناسب باید مشخص کنید که برای چه کاری میخواید . مثلا یک نفر میگه با همین قیمت برای کارهای محاسباتی سیتسم نیاز دارم که اون موقع سیستم متفاوت میشه و اون شخص به یک CPU مناسب نیاز داره که اصلا نیاز به یک کارت گرافیک نیست . از این رو شما مشخص کنید که برای چه کاری میخواید و معمولا با چه برنامه هایی میخواید استفاده کنید .
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما ولی اگر دقت کنید گفتم اولوییت اولم گیم هست البته یک گیمر حرفه ای نیستم چون گیمر حرفه ای بودن پول حرفه ای هم میخواد ولی در حدی که بشه بازی های روز را با توجه به بودجه اجرا کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در گام بعدی هم به صورت آماتار کار با اینترنت که ربطی زیاد نداره و همچنین اتوکد و فتوشاپ بازم میگم به صورت معمولی.
مرسی
کاربر شهرسختافزار
دوستان عزیز یک نکته ای رو یادم رفت بگم من زیاد اهل اورکلاک اینا نیستم و سر در نمیارم ولی دوست دارم حد اقل مادربوردی که میگیرم واسه 4سال دیگه جواب بده وثلا اگر مدل P5Q SE رو بگیرم بهتر نیست هم چیپ 45 داره هم از تمام CPU های جدید به غیر i7 ها پشتیبانی میکنه به نظرتون بده کار راه انداز هست با قیمت پایین تر از P5Q . فقط یک سوال این P5Q SE از رم های با باس بیشتر از 800 هم پشتیبانی میکنه بعد قیمت روزش رو دارین به همراه قیمت P5Q با گارانتی ؟
ضمنا این رم های پاتریوت که الان شده 24 با گارانتی فرایند هست؟
ممنون میشم کمک کنید.
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ir-tci برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من این پیشنهاد بر طبق تجربست و پیشنهادهای زیادی میشه داد و فقط و فقط یک پیشنهاده و قیمتها هم حدودیه و میشه یه مقدار اینور و اونور تهیه کرد :
M.B ASUS P5Q SE مادربورد مناسب و خوش قیمتیه حدودا همون 120 تومانه
CPU E7300 یک محصول خوش قیمت و با کیفیتیه حدودا 122 تومانه
RAM 2GB BUS 800 انتخابهای زیادی هستش مثلا همین پاتریوت حدودا 23 تومان
VGA 9600GT حدودا 150 تومان البته برندهای مختلفی داره و از 135 تومان هستش تا به بالا ولی برند زوتاکش حدودا 150 تومانه .
DVD RW pioneer SATA FX که هستش که من خیلی تستش کردم و حدودا 42 تومانه
power 430 green حدودا 38 تومانه
HDD 160GB انتخاب این قطعه بستگی به حجم اطلاعات شما داره حدودا 38 تومان
خوب این قطعات حدودا براتون این قطعات حدودا 533 تومان در میاد . خوب میتونید تغییرات بیشتری هم بدید مثلا برای کارت گرافیکتون بیاید 4850 بردارید حدودا 70 تومان بیشتر میشه . این تغییرات بستگی به شما داره
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
Shahryar (19-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks