یعنی چی نصب نمیشن؟
یه شات از پیغامی که میدن بزارین
درود دوباره، من ویندوز رو روی ssd نصب کردم و یک سری تنظیمات برای بهینه سازیش انجام دادم، الان یه مشکلی که دارم اینه که برنامه های c++ 2008 و c++ 2005 روی ویندوز نصب نمشن اما ورژن بالاترشون نصب میشه. من واسه نصب یه سری از برنامه ها نیاز به نصب این برنامه ها دارم. چیکار باید کنم؟
البته من یه سری تغییرات مثل جابجا کردن فولدر temp و ... انجام دادم واسه کم کردن میزان read & write اس اس دی
|
یعنی چی نصب نمیشن؟
یه شات از پیغامی که میدن بزارین
green_ice_hz (30-01-15)
این پیغام رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Error 1935. An error occurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC80.ATL,type="win32",version="8.0.5072 7.762",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processor Architecture="x86"'. Please refer to Help and Support for more information. HRESULT: 0x800736B3
این پیغام رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Error 1935. An error occurred during the installation of assembly 'Microsoft.VC80.ATL,type="win32",version="8.0.5072 7.762",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",processor Architecture="x86"'. Please refer to Help and Support for more information. HRESULT: 0x800736B3
از کجا گرفتین؟
دانلود کردین یا سی دی شو گرفتین؟
اسم کاملش رو بزارین تا لینک دانلودشو براتون بزارم.
هم از روی سی دی هم از خود سایت مایکروسافت گرفتم، اما نمیشه، جالبیش اینه که ورژن های بالا راحت ریخته میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
green_ice_hz (30-01-15)
یه پیغام میده با این متن :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
incompatible application. Detected
روی ویستا بگذارید یا سون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط green_ice_hz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_ice_hz (30-01-15)
حتی اوموم net frameworke 3.5 SP1 رو بریزم یه ارور میده مبنی بر اینکه باید توی turn windows features on or off تیک on رو بزنم، که وقتی بازش میکنم اصلا net frameworke 3.5 رو نمیبینم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks